Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-26-16, 01:25 PM   #1801
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
話過唔要再輸 而家連 幹部 都秒唔到

應該 要再修練 20年
講吓而已

例如頭幾期卓洛輸俾鷹眼後都講過唔會再失敗,印象中至少輸過俾空島個雷神同香波島俾大熊一招彈走左

不過卓洛已經算係輸得好少
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 09:49 PM   #1802
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
Hail Hydra

舊 12-02-16, 11:38 AM   #1803
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
山治年都攪成咁, 睇怕山治一世冇出頭
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 09:38 AM   #1804
Eking

註冊日期: Feb 2006
突然諗起, 大媽係收割靈魂, 但係布魯克係靈魂之王, 究竟邊個係邊個克星?今次會唔會係布魯克發威日?

舊 01-04-17, 02:01 PM   #1805
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
終於有人黎救哪美,路飛唔洗自斷手啦!XD

PS: 睇完今集有冇人重覺得布琳係白架!(好懷疑佢事先自己同自己洗左記憶先!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-17, 05:14 PM   #1806
Eking

覺得今期係為左令山治唔好再玩玩下...... (或者係唔打女人....), 最後ENDING可能係山治怒踢布琳...而山治一家又HAPPY ENDING BBQ.....

舊 01-05-17, 03:44 AM   #1807
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
三眼人定律是雙重性格,所以布琳.../

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 08:33 AM   #1808
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
最後布琳可能係男人黎..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 10:16 AM   #1809
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
搵人妖王變佢做男人咩打得囉

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 11:04 AM   #1810
大破人間

布琳呢D睇落唔多勁既而又係女既多數係由娜美或兔女對付啦.

海俠又歸左隊, 多數又係路飛VS BIG MOM, 海俠+山治VS剩返兩個將星(話時話有一個將星都係女)

其餘普通幹部由傑爾瑪皇族、獸人及其他草帽團打

量產士兵就對傑爾瑪軍團, 鬥多人
舊 01-05-17, 02:12 PM   #1811
Eking

引用:
作者: 大破人間 查看文章
布琳呢D睇落唔多勁既而又係女既多數係由娜美或兔女對付啦.

海俠又歸左隊, 多數又係路飛VS BIG MOM, 海俠+山治VS剩返兩個將星(話時話有一個將星都係女)

其餘普通幹部由傑爾瑪皇族、獸人及其他草帽團打

量產士兵就對傑爾瑪軍團, 鬥多人
今期應該打唔成大媽...., 大媽話哂係四王, 短期內都唔會有滅四王可能性

舊 01-05-17, 02:51 PM   #1812
大破人間

引用:
作者: Eking 查看文章
今期應該打唔成大媽...., 大媽話哂係四王, 短期內都唔會有滅四王可能性
不過這下子仇結好大

偷歷史本文
阻礙結姻親(實際上吞拚)
三將星已輸左一個, 普通幹部都唔少收左皮
蘿拉下落

路飛唔郁佢, 佢都唔會放過路飛

而且大媽鍾意用人質呢招,路飛佢地就算好似避海軍咁避大媽

唔止首當其衝已經淪為人質的哲普和美食餐廳.
其他人既故鄉及魚人島等等都未必走得甩.

哲普個度真係唔知點解套.

其實最衰係草帽團到而家都唔點去用電話蟲...
正常來說比生命紙方便很多吧...
舊 06-08-17, 05:55 PM   #1813
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
原來已經咁耐冇人討論 One Piece

今集暗殺失敗 (雖然都預左肯定失敗)...
連拎嚟走佬個塊鏡都爆埋...

甚平死旗又進一步
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 07:09 PM   #1814
大破人間

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
原來已經咁耐冇人討論 One Piece

今集暗殺失敗 (雖然都預左肯定失敗)...
連拎嚟走佬個塊鏡都爆埋...

甚平死旗又進一步

不過真係無諗過連BIG MON都有得漂白…

話說…直接吞左個惡魔能力者也可以繼承能力的嗎XDD
舊 06-08-17, 10:19 PM   #1815
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

唔覺係漂白~不過big mon好似同黑鬚子有相似既能力~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-17, 12:24 AM   #1816
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: 大破人間 查看文章
不過真係無諗過連BIG MON都有得漂白…

話說…直接吞左個惡魔能力者也可以繼承能力的嗎XDD
雖然本身BIG MON唔察覺,食左能力者就有該能力
感即係生吞越多能力者就越強大好明顯係BUG
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 10:30 PM   #1817
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
Bigmom 回復清醒,加埋 d 仔女
vs 666 + 路飛一夥

應該有排打

但下週又休刊 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-17, 11:47 PM   #1818
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
咁先係四皇嘛....

咁易自出自入咩...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 10:47 AM   #1819
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
主角打都唔洗打直接訓低
我以為睇漏左兩話
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 11:14 AM   #1820
大破人間

個炸彈威力比我想像中大www
直接係會場爆好玩d囉
舊 07-07-17, 08:43 PM   #1821
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
估唔到佪深海寶物會係一個超強炸彈...
地面幾普遍都好,炸彈的確係深海係好難找到唔怪得係深海寶物
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 09:06 PM   #1822
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: fiendray 查看文章
唔係,係魚人島篇個時講左怕比人偷所以係開關度裝左炸彈,之後路飛送晒俾大媽時皇宮班魚人重叫慘截唔切路飛。

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)

此篇文章於 07-08-17 12:36 PM 被 stcdavidhk 編輯。
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-17, 10:32 AM   #1823
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
大媽太好自制能力,忍到處刑時間先殺人,好失望

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-17, 03:39 PM   #1824
大破人間

引用:
作者: fiendray 查看文章
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
唔係,係魚人島篇個時講左怕比人偷所以係開關度裝左炸彈,之後路飛送晒俾大媽時皇宮班魚人重叫慘截唔切路飛。

玉手箱內龍宮秘寶其實就係魚人島篇敵方堆鯊魚魚人食既禁藥
用壽命換取力量, 最後他們大量服食後變成老頭, 算是符合蒲島太郎的梗

禁藥(真正的玉手箱)十年前在白星老母死的時候已經遭當時做龍宮守衛既鯊魚魚人偷走

所以左右大臣整左個內含炸彈既假玉手箱出來, 打算再有小偷就炸佢獲甘(這威力不怕炸到龍宮沒了嗎)
然後隔左多年就無左回事, 直到寶物都送了俾路飛, 路飛再轉送大媽, 佢地先記起
舊 07-10-17, 06:09 PM   #1825
Eking

重點係炸完又點走得甩呢? 會有新人出現黎救人?會唔會羅又好得閒咁黎搵路孩玩?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 02:39 AM

手機版 | APP版