Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
Leong 02:15 PM 09-20-17
香港任天堂Website出現咗個Logo說9.27影片公開密切留意, 唔知乜嘢宣佈呢

http://www.nintendo.com.hk/
Gundam MK-2 02:18 PM 09-20-17
作者: Leong:
香港任天堂Website出現咗個Logo說9.27影片公開密切留意, 唔知乜嘢宣佈呢

台灣都一樣有呢個Logo
相信係同「中文」有關嘅野
MultiPASS 02:48 PM 09-20-17
齋估:
1. 繁簡中文介面
2. 1-2,Zelda,魷魚2等第一廠game中文版
Gundam MK-2 02:52 PM 09-20-17
作者: MultiPASS:
齋估:
1. 繁簡中文介面
魷魚2機會低,台灣官網寫到明對應語言得日文
不過其他相信仲有機會,特別係殺意達
Eking 03:38 PM 09-20-17
應該係講新game吧
天空 05:37 PM 09-20-17
齋估:
1. 繁簡中文介面
正呀

Zelda 想玩好耐~~不過日文苦手
Gundam MK-2 05:55 PM 09-20-17
作者: Eking:
應該係講新game吧
台灣已經有人挖到官網殺意達有圖,game title有疑似官方正式譯名
加上都傳左咁耐,相信27號公佈呢隻救機大game出中文版機會唔細
八仙果 06:46 PM 09-20-17
香港個 Zelda 官網都有中文介紹,
希望遊戲都有中文版就好了:

http://www.nintendo.com.hk/switch/ze...ackground.html
天野 07:30 PM 09-20-17
可唔可以唔洗俾多次錢
俾你dl中文版
信長 09:29 PM 09-20-17
有中文版係好事,
好多人想玩今集先做主角的林克
leungky1 11:13 PM 09-20-17
剛剛見話韓國跟台灣同日出,又係無Zelda......
由手機版發出
IDGAF 11:41 PM 09-20-17
作者: 天空:
正呀

Zelda 想玩好耐~~不過日文苦手
NS隻ZELDA BOTW本身有收錄埋英語及英文介面同字幕,
我覺得唔難明要做乜先,
當然如果日後更新到有中文版就更好~!
IDGAF 11:45 PM 09-20-17
齋估:
1. 繁簡中文介面
但隻SPLATOON 2日版同行日版連英文介面同內容都唔收錄埋,
我覺得少D機會會出中文化更新,雖然我都好想佢會中文化。

買之前以為槍GAME唔駛點睇文字資料,
但原來佢有好多武器、裝備、技能比你組合嚟用,
又有手機APPS STORE等,早知直接買歐/美/澳洲的英文版好過。
MultiPASS 08:42 AM 09-22-17
[小道消息兼未證實]
話說Bethesda非常支持Switch平台,
由Skyrim,到Doom Remake又Wolfenstein 2
仲有傳聞中嘅Fallout 4 switch version...
而最大推動力係....佢地會負責Metroid Prime 4嘅開發
如果係真就
wsx360 07:34 PM 09-22-17
日廠而家連係低性能平台既表現都差過歐美廠
真係唔知點萛好
BBQBBQ 10:10 PM 09-22-17
[小道消息兼未證實]
話說Bethesda非常支持Switch平台,
由Skyrim,到Doom Remake又Wolfenstein 2
仲有傳聞中嘅Fallout 4 switch version...
而最大推動力係....佢地會負責Metroid Prime 4嘅開發
如果係真就
請問知唔知點解唔係Retro Studios做番 ?
不過睇過Doom Remake完全超越ps3 game水平, 對Bethesda做Metroid Prime 4都有信心
MultiPASS 10:53 PM 09-22-17
作者: BBQBBQ:
請問知唔知點解唔係Retro Studios做番 ?
不過睇過Doom Remake完全超越ps3 game水平, 對Bethesda做Metroid Prime 4都有信心
Retro有2隻(一隻全新IP加另一隻系列續作)開發緊冇時間兼顧。
11281984 11:57 PM 09-22-17
我SLEEP MODE住插落底座去,佢就直接出LOGO重新開機,
之後就電視有畫面啦,係咪咁嫁
outlineman2003 12:40 AM 09-23-17
會否係香港eshop 開啓?
BBQBBQ 01:23 AM 09-23-17
Retro有2隻(一隻全新IP加另一隻系列續作)開發緊冇時間兼顧。
THANKS , 以為佢離開左任天堂 , 無離開到唔係佢整又有D可惜
catho7 01:37 AM 09-23-17
作者: BBQBBQ:
THANKS , 以為佢離開左任天堂 , 無離開到唔係佢整又有D可惜
因為整到唔想再整
信長 09:59 AM 09-23-17

SteamWorld Dig 2已出
MultiPASS 02:05 PM 09-23-17
Bio R1&2 switch版support amiibo同touch screen確定

IDGAF 03:50 PM 09-23-17
作者: Leong:

Red Dead Redemption 2 美國時間9月28日有新嘢公佈,
斷估唔會係香港時間9月27日有Rockstar games作品登陸NS主機吧?
雖然我真係幾想係NS玩上隨時玩到GTA V果類作品~!!

https://www.facebook.com/rockstargam...type=3&theater
MultiPASS 04:01 PM 09-23-17
作者: LEGOCAPTOR:
Red Dead Redemption 2 美國時間9月28日有新嘢公佈,
斷估唔會係香港時間9月27日有Rockstar games作品登陸NS主機吧?
雖然我真係幾想係NS玩上隨時玩到GTA V果類作品~!!
有L.A. Noire在前,有其他作品陸續登陸NS完全唔出奇。
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後

返回主題版面