Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
Penny仔 11:43 AM 04-15-19
Pistons有Griffin都未必有得打
更何況冇......

LBJ而家同Ingram同Kuzma 疊左位, 2個其實都係純3號位(Kuzma都守唔到底啦)
吾皇又應該打唔到4號架喇
Penny仔 11:54 AM 04-15-19
Jazz 果邊都似冇喇
隊波可以變陣空間唔大
6eo 05:40 PM 04-15-19
作者: Penny仔:
Jazz 果邊都似冇喇
隊波可以變陣空間唔大
JAZZ完全守唔住JH
見佢地學隻鹿咁貼住JH左邊黎守, 但結果係咁比人右邊切入分波打死...
我寧願比佢STEPBACK 3摶佢手感唔好, 都好過咁樣比佢打散哂仲打到箭點點開花

都係等睇提早既西決, 勇對箭
Penny仔 08:21 PM 04-15-19
作者: iamleoluk:
JAZZ完全守唔住JH
見佢地學隻鹿咁貼住JH左邊黎守, 但結果係咁比人右邊切入分波打死...
我寧願比佢STEPBACK 3摶佢手感唔好, 都好過咁樣比佢打散哂仲打到箭點點開花

都係等睇提早既西決, 勇對箭
無得搞
Bucks 果堆球員機動性強好多, 加埋字母咁bug就可以咁試

但Jazz得返不再金童rubio, 公園阿伯Ingles, 加埋Favors係純種內線
Mitchell攻守對波叔已經難搞

Gobert防守力再強都頂唔住喇
Sar8 10:54 AM 04-16-19
表弟打左陣已傷出

我諗真係冇隊敢用...
Penny仔 11:30 AM 04-16-19
希望唔係大傷
由手機版發出
搖搖 11:53 AM 04-16-19
似拉傷,希望無咩事

Looney好fit...睇黎下季未必留到

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 12:41 PM 04-16-19
作者: 搖搖:
似拉傷,希望無咩事

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Career high了
由手機版發出
DC 97 12:59 PM 04-16-19
作者: 搖搖:
似拉傷,希望無咩事

不過系勇士出走果D 綠葉無乜好下場
Penny仔 01:24 PM 04-16-19
唉,搞乜(笑)
由手機版發出
Sar8 01:39 PM 04-16-19
食完飯後lead緊30分...做乜變成咁
Sar8 01:46 PM 04-16-19
31對勇士唔老黎

騎士又係31反cup
6eo 03:43 PM 04-16-19
倒水勇真係名不虛傳
今季好似已經好幾次, 太老定太早雪D主力
都好既, 當買個提醒
唔係下圈對箭先黎咁就真係gg

不得不讚 Lou長老好fit
船呢張約真係抵簽
搖搖 05:36 AM 04-17-19
表弟4頭肌撕裂,應該今季出唔番...

Penny仔 01:25 PM 04-17-19
特登夾半季但出唔到
好彩有簽bogut,唔係就真係Lonney到完場

馬刺上場臨尾頂得住
今場到第4節就支持唔到了
由手機版發出
6eo 02:06 PM 04-17-19
好在Q4 Murray 回勇, 唔係金塊都危危乎
頭段完全係刺既節奏, Q3都差D比刺帶開

表弟估唔到咁嚴重...
仲以為係一般拉親
Sar8 05:04 PM 04-17-19
簽多年中產囉
勇士半養生咁比你打,最後居然急跑就拉傷左應該都冇隊肯出價...
打playoff派lucky box,睇來唔係好lucky....

btw bogut都係1HP人選...勇士求神拜佛唔好撞到腳指尾...
Penny仔 12:43 PM 04-18-19
Rubio隨時比harden fake到返西班牙
我覺得佢已經做唔到nba正選級控衛,打後備佢又未必想
由手機版發出
Penny仔 12:45 PM 04-18-19
作者: Sar8:
簽多年中產囉
勇士半養生咁比你打,最後居然急跑就拉傷左應該都冇隊肯出價...
打playoff派lucky box,睇來唔係好lucky....

btw bogut都係1HP人選...勇士求神拜佛唔好撞到腳指尾...
好慘,原本諗住有大約
點知咁樣拉一拉...d合約睇怕即刻收返晒

而家焗留勇士
由手機版發出
6eo 05:26 PM 04-18-19
作者: Penny仔:
Rubio隨時比harden fake到返西班牙
我覺得佢已經做唔到nba正選級控衛,打後備佢又未必想
由手機版發出
Jazz完全對應唔到JH, D防守真係...
成隊唯一守JH比較好個個Exum又出唔到
箭真係拎定掃把都得
Penny仔 12:08 PM 04-19-19
金塊形勢不太妙
3場波馬刺大部份時間佔優
由手機版發出
Penny仔 07:37 PM 04-22-19
只係贏一場囂張甚麼.....結果thunders 已經落後1-3
搖搖 09:51 PM 04-22-19
睇黎可以連續3季場均三雙+季後賽一輪
6eo 09:40 AM 04-23-19
當奴雲咁多年都係咁垃圾咁腦裝屎...
當家既平時又淨係做數據高手, 今季連射波都無埋, D命中率低到... 唔一輪遊就奇啦
Penny仔 01:08 PM 04-23-19
作者: iamleoluk:
當奴雲咁多年都係咁垃圾咁腦裝屎...
當家既平時又淨係做數據高手, 今季連射波都無埋, D命中率低到... 唔一輪遊就奇啦
唔知教練係進攻冇料定冇計
當你渣住westbrook果陣,你可以佈置戰術空間唔多
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面