Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-13-19, 04:44 PM   #2701
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
今日狂犬病發??發晒癲見黑衫就捉...
好似話.....

要捉夠唔同身形既人.

一直捉人有晒紀錄, 捉幾多 = 告幾多 + 放幾多

咁殺左再幫佢跳樓或跳海果 d, 就由新捉返黎果 d, 根據唔同身形去 match 返, 放左佢就填返條數.

警監會就可以公開紀錄, 新屋嶺環境理想, 無殺過人.
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 06:06 PM   #2702
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
以今日形勢可見呢場運動都到左尾聲,緊急法成功止暴制亂

舊 10-13-19, 07:32 PM   #2703
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
明明見到破壞行動激烈左
邊忽成功"止暴制亂"

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 08:02 PM   #2704
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

聽講 TKO 生擒到一隻變裝怪
由手機版發出
舊 10-13-19, 08:51 PM   #2705
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

[冷氣MODE]
我覺得自10.1之後和理非呢堆好似高潮完進入賢者MODE,而呢段時間又出現裝修活動,自然令大量和理非停了腳出來....

尾聲嘛又不至於,只能怪今日個18區開花呢個意義不明主題引唔到人出來....

而且相信大家都明白呢個時間完就等於香港人正式玩完,而今次亦唔似5年前仲可以比你有下個5年,不過呢刻真係要諗諗之後點行落去,五大訴求呢個主題呢排好似消失左咁,而且其力量都好似弱了,應該要諗諗之後繼續呢個口號定再諗過另一個更加有力的....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 09:06 PM   #2706
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

燒山睇得多,個人係會燒極 d 既...
由手機版發出
舊 10-13-19, 09:17 PM   #2707
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 真!DC 查看文章
明明見到破壞行動激烈左
邊忽成功"止暴制亂"
止:何止
制:製造
這樣的解謮,看似比較乎合?
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 09:27 PM   #2708
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
近排越來越多野黎淋火啦,緊急法嚇一堆,美國又叫停一堆,呢一兩日又搞內訌
慢慢走一堆偏中間嘅

舊 10-13-19, 10:38 PM   #2709
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

太子 mocktail party
由手機版發出
舊 10-13-19, 11:09 PM   #2710
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

聽晚遮打有集氣會(已有不反對)
就睇下塞滿到咩地步

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 11:17 PM   #2711
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
佢間唔中就批一次不反對
我懷疑係用來計人數
睇下仲有幾多人
我諗凡有不反對,點都要出
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 11:30 PM   #2712
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
聽晚個人數情況應該好影響個運動係慢慢減退定重keep到
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 11:35 PM   #2713
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: LTKS 查看文章
佢間唔中就批一次不反對
我懷疑係用來計人數
睇下仲有幾多人
似係美國議員在,唔到佢唔批,話說申請唔夠7日都照批

其實不支持政府同犬既人數應該係無小到,但犬亂拉應該都嚇怕左唔少人企出黎

今日目的係裝修自然更少人出

舊 10-13-19, 11:40 PM   #2714
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
聽日有美國參議員黎既話
點都要出去!大家要用人數去話比美國知,香港人反抗力量有幾大!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 11:44 PM   #2715
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: LTKS 查看文章
佢間唔中就批一次不反對
我懷疑係用來計人數
睇下仲有幾多人
結果咪又係半個鐘唔駛突變反對,跟手又係冇交通不過要你極速散…

舊 10-13-19, 11:58 PM   #2716
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
照批但斷大家交通
由手機版發出
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-19, 12:00 AM   #2717
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
誓要令班垃圾共享大灣區榮耀
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-19, 12:01 AM   #2718
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
結果咪又係半個鐘唔駛突變反對,跟手又係冇交通不過要你極速散…
如果有美國議員係度佢都敢,就真係想攬炒

前日遊行,犬好剋制
今日就到示威者暴力升級
這是林鄭想要的劇本

舊 10-14-19, 12:23 AM   #2719
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

拆黨鐵我絕對支持

反正就算無人拆佢都係睇心情話封就封

短程 30 蚊飛的或 uber,長程巴士

打仗日子保護屋企人就揸車
由手機版發出
舊 10-14-19, 09:57 AM   #2720
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
輕鐵全線拍卡機陣亡?? 好驚今日瘋狂查飛
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-19, 10:14 AM   #2721
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
平日d集會不嬲唔多人
但要迫爆個場應該冇難度吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-19, 10:22 AM   #2722
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
輕鐵全線拍卡機陣亡?? 好驚今日瘋狂查飛
由手機版發出
係囉,
其實佢部拍卡機爛咗的情況下,
屯元天人係點付款搭車?
佢每個站派個工作人員拎手八達通機比你拍,
定當你"跳閘"?

舊 10-14-19, 10:25 AM   #2723
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
你覺得黨鐵敢每個站放一個員工拎住拍卡機? 隨時一兩個比人扑仲唔包保險
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-19, 10:28 AM   #2724
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
你覺得黨鐵敢每個站放一個員工拎住拍卡機? 隨時一兩個比人扑仲唔包保險
由手機版發出
比著我係果個員工, 企埋一邊就算. 公司對香港人有幾好, 佢地內部最清楚, 最貼身係, 收到車錢出幾多bonus俾我? 上次荔景站炒車, 一個唔該就賴左落個車長度, 當員工係condom, 值唔值為佢賣命?

舊 10-14-19, 10:36 AM   #2725
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
由手機版發出
好少去屯元天地區,真係唔知佢會點安排先問下。
佢班膠層咁離地,可能真係覺得扑傷個前線臨時工有保險賠都唔出奇。

諗起以前未有八達通果個年代,
對住部售票機都要睇一輪地圖先識買飛搭輕鐵…

論壇跳轉

現在的時間是 12:09 AM

手機版 | APP版