Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
體育版>YAHOO NBA FANTASY討論區
才子 07:43 PM 10-30-10
pick 的時候我仲低能到諗球員之間的化學作用
Easyman 11:38 PM 11-18-10
我果隊D籃板好弱....
Greenhead 09:34 PM 04-25-11
玩左八年.....我終於都試到第一的滋味
Penny仔 09:46 PM 04-25-11
1. Rienno 64
2. Super Brothers 63
3. Red Flag 62
4. Mr Easy 59
5. Verdandi 54.5
6. Air Penny 54
7. Bimmer 53
8. ToFu 52
9. Phantom 45
10. blueloli 44.5
11. GAF ARMS 43
Greenhead 05:29 PM 04-26-11
作者: Penny仔:
1. Rienno 64
2. Super Brothers 63
3. Red Flag 62
4. Mr Easy 59
5. Verdandi 54.5
6. Air Penny 54
7. Bimmer 53
8. ToFu 52
9. Phantom 45
10. blueloli 44.5
11. GAF ARMS 43
我諗住你 win 梗...見你之前拋離其他人咁多。
Penny仔 05:45 PM 04-26-11
作者: rienno_ccw:
我諗住你 win 梗...見你之前拋離其他人咁多。
之前因為出場數用得比較多,加上個別球員爆珠(eg:amare,noah)
所以拋開唔少

之後因為傷兵問題,所以分數倒水咁跌
而且我自己又懶,冇針對問題作出補救
今年除左撈起過nick young之外,其餘入貨都乏善可陳

反而印象中我見你撈貨都執唔小
才子 05:58 PM 04-26-11
估唔到第十完全冇玩過都唔洗包尾
Greenhead 06:01 PM 04-26-11
之前因為出場數用得比較多,加上個別球員爆珠(eg:amare,noah)
所以拋開唔少

之後因為傷兵問題,所以分數倒水咁跌
而且我自己又懶,冇針對問題作出補救
今年除左撈起過nick young之外,其餘入貨都乏善可陳

反而印象中我見你撈貨都執唔小
如果一開始我執唔到 CP3 的話,福禍難料。

NBA 最近兩三年太多年青球員可以搶 10+ Reb,但只有極少數人可以做到 10+ Ast... 而當中 Rondo 低 FT 無 3pts, Nash 太少 stl,Deron Williams Trunover高,所以 CP3 係最好的... (當初最怕佢受傷)

所以我覺得頭 round 一係就要 CP3,一係就 Deron Williams。

如果係最後一個揀人,無晒 CP3 + Deron WIlliams,就應該揀 Rondo + D Howard..... (索性犧牲 FT%)
Penny仔 09:08 PM 04-26-11
作者: rienno_ccw:
如果一開始我執唔到 CP3 的話,福禍難料。

NBA 最近兩三年太多年青球員可以搶 10+ Reb,但只有極少數人可以做到 10+ Ast... 而當中 Rondo 低 FT 無 3pts, Nash 太少 stl,Deron Williams Trunover高,所以 CP3 係最好的... (當初最怕佢受傷)

所以我覺得頭 round 一係就要 CP3,一係就 Deron Williams。

如果係最後一個揀人,無晒 CP3 + Deron WIlliams,就應該揀 Rondo + D Howard..... (索性犧牲 FT%)
結果cp3亦係出勤率最高的一位

另下年我唔敢再掂pistons班球員了.....
真係pick完一身蟻
Greenhead 11:45 PM 04-26-11
結果cp3亦係出勤率最高的一位

另下年我唔敢再掂pistons班球員了.....
真係pick完一身蟻
小弟一直認為...... Pistons 烏煙瘴氣,碰不得也。另 76ers 亦係,因為全隊人既數據都唔起眼,就算皇牌亦唔係數據王。
Penny仔 08:35 PM 11-29-11
League ID#: 40816
League Name: GAF League
Custom League URL: http://basketball.fantasysports.yaho...ague/gafleague
Draft Type: Live Standard Draft
Draft Time: Sat Dec 17 11:00pm CST
wflaw11000 09:58 AM 12-07-11
League ID#: 40816
League Name: GAF League
Custom League URL: http://basketball.fantasysports.yaho...ague/gafleague
Draft Type: Live Standard Draft
Draft Time: Sat Dec 17 11:00pm CST
仲有位嗎請問
Greenhead 12:38 PM 12-09-11
作者: wflaw11000:
仲有位嗎請問
yes, pls PM Penny for the password.
Penny仔 11:47 PM 12-17-11
connection 係有d問題, 好難入live draft
ayato 11:49 PM 12-17-11
最後2round 先入到- -''
POISON 11:53 PM 12-17-11
youtube片波神唔知去到跑分信唔信得過呢
Penny仔 11:56 PM 12-17-11
愛將frye比人pick 左
才子 12:00 AM 12-18-11
我今次pick中4個意中人... 今年等收皮
Greenhead 10:59 AM 12-18-11
我都 pick 得唔掂 (反正咁多人入唔到 pick...不如重選... )

建議明年可以整兩個 league....一個 predraft,一個就真 draft。yahoo果個 predraft 同電腦揀,電腦永遠淨係識揀最前面果個人....所以練黎無意思呢。
Greenhead 11:00 AM 12-18-11
愛將frye比人pick 左
無辜地被程式自動揀選左....

作者: 才子:
我今次pick中4個意中人... 今年等收皮
你揀得巧過禾巧多巧多啦!

第二同第三輪應該揀 Blake Griffin,只可惜睇漏左要左 Aldridge。

Clippers 欠缺 4-5 號位嚴重缺人,配合 CP3 之後,今年 Griffin 會唔會 25pt / 13reb 呢......?

佢除左 FT 之外無可挑剔!
才子 11:02 AM 12-18-11
重選啦

1st pick 竟然係auto pick
Greenhead 11:05 AM 12-18-11
重選啦

1st pick 竟然係auto pick
禾咁多年都未試過第一位揀人....
才子 11:07 AM 12-18-11
睇晒所有team, 我似係中下游偷生
Greenhead 11:11 AM 12-18-11
睇晒所有team, 我似係中下游偷生
機會多的是

禾上年個陣有一半主力都係季中簽番來的.....
才子 11:14 AM 12-18-11
作者: Greenhead:
你揀得巧過禾巧多巧多啦!

第二同第三輪應該揀 Blake Griffin,只可惜睇漏左要左 Aldridge。

Clippers 欠缺 4-5 號位嚴重缺人,配合 CP3 之後,今年 Griffin 會唔會 25pt / 13reb 呢......?

佢除左 FT 之外無可挑剔!
你pick Jordan 果個round時,
我都打算pick Jordan

你pick狀元時, 我又係打算pick佢

我第一round 本身想要howard, 點知比上家pick左, 之後anthony同D william 是旦pick一個,
之後見Griffin仲係度啦啦聲pick埋

但我team 好多人上年有傷
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面