Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
winsonandcyndi 06:02 PM 10-29-11
作者: 金戰士:
想問...3DS係吾係重有20 隻GAME會幾時有
十隻FC game早就有得dl啦
風無霜 04:06 AM 10-29-11
有興趣想出番部機玩下
想問下要上網打要唔要好似nds咁用果隻wifi手指黎上網打?
winsonandcyndi 06:02 PM 10-29-11
作者: 風無霜:
有興趣想出番部機玩下
想問下要上網打要唔要好似nds咁用果隻wifi手指黎上網打?
可以
ZlWS 11:55 PM 10-29-11
作者: 風無霜:
有興趣想出番部機玩下
作者: winsonandcyndi:
可以
可以用果隻wifi手指上,但慢好多了

你家中如有wireless router share wifi 就可以
support wifi 802.11N mode
W!LL 11:20 AM 10-29-11
起動回數制限試遊版
赤武神 05:00 PM 10-29-11
作者: W!LL:
起動回數制限試遊版
iphone之前有d demo都係咁,不過重新DL過又有得再玩
不過3DS唔知得唔得
作者: 半熟くん:
唔係嘛Demo Game都要限制?
呢招毒....因為毒你要你買完成版
半熟くん 12:21 PM 10-29-11

白色真係好靚 好想用部藍色加錢換w
MO 04:50 PM 10-30-11
作者: 半熟くん:

白色真係好靚 好想用部藍色加錢換w
如果有得3DS to 3DS過data,
我都想加錢換...
mario0606 11:39 PM 10-30-11
我想問跟FC隻Mii有無得轉?
Terry Sham 09:19 AM 10-31-11
不好意思又問, 白機會今天偷跑嗎?
半熟くん 03:55 PM 10-31-11
任天堂、報道された「3DSにソーシャルのようなアイテム課金を投入」を否定

http://www.nintendo.co.jp/ir/library...1028qa/02.html
Q5>>
(※一部に、「任天堂がソーシャルゲームのようなアイテム課金型ゲームを投入予定」との報道がございましたが、これは、事実ではございません。)
小毛明 04:17 PM 10-31-11
finally going the same road as PSN n Xbox... :P
chunmanx 08:47 PM 10-31-11
任天堂今年有機會第一次全年度加埋赤字
所以都要變下
好在今日日本政府出左手幫下d 出口企業

我見其實thread有人話其實3g、gps果d野本身好多device都有
那如果老任開發個apps比iOS、Android
等3ds連上3g及gps
再做到psv的near的效果
唔知咁樣算唔算係老任同智能電話有更佳的融合性呢?
也無謂浪費、重覆電話本身已經有的3g、gps等等
tung999 01:15 AM 11-01-11
作者: chunmanx:
任天堂今年有機會第一次全年度加埋赤字
所以都要變下
好在今日日本政府出左手幫下d 出口企業

我見其實thread有人話其實3g、gps果d野本身好多device都有
那如果老任開發個apps比iOS、Android
等3ds連上3g及gps
再做到psv的near的效果
唔知咁樣算唔算係老任同智能電話有更佳的融合性呢?
也無謂浪費、重覆電話本身已經有的3g、gps等等
其實nds時已經有不少同phs連動既上網功能
只係phs only for jp 我地唔多覺w
Funny 04:25 PM 11-01-11
想問吓白機係咪已見街???
個價係咪都係14xx???
Terry Sham 06:25 PM 11-01-11
作者: Funny:
想問吓白機係咪已見街???
個價係咪都係14xx???
Yes.
chunmanx 08:43 PM 11-01-11
作者: tung999:
其實nds時已經有不少同phs連動既上網功能
只係phs only for jp 我地唔多覺w
但駛唔駛駁線架?
定係無線已經搞掂?
神龍 07:52 PM 11-01-11
白色入手

不過無孖寶
Terry Sham 07:58 PM 11-01-11
作者: 神龍:
白色入手

不過無孖寶
邊間?幾錢?
神龍 08:35 PM 11-01-11
$1480
邊間唔講喇, 最後一部
W!LL 11:32 PM 11-01-11
聽日更新?
Suda 12:10 AM 11-02-11
有得Join人地玩緊既遊戲同埋online的人會置前

終於肯執一執
enishi 07:41 PM 11-03-11
作者: W!LL:
聽日更新?
Firmware 2.2.0-4J, 跟住 Super Mario 3D Land 隻 game 入面既更新

有無人 update 左試過新功能? 唔知舊 games 用唔用到?
W!LL 01:43 AM 11-02-11
最想佢改add完人唔使推返去最前先可以add另一個
蒼之星雲 08:44 AM 11-02-11
有冇人知ドクターロートレックと忘却の騎士団好唔好玩嫁?
我見好似冇人留意/買咁既?
諗緊買唔買呢隻好

遊戲官網: http://www.konami.jp/gs/game/lautrec/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後

返回主題版面