Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-21-07, 11:00 PM   #1
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
10周年記念「ひぐらしのなく頃に」BD-BOX発売決定

過去の揭示板
Vol.1
Vol.2

ひぐらしのなく頃に礼(OVA) 官網
ひぐらしのなく頃に解(第二期) 官網
ひぐらしのなく頃に(第一期) 官網

相關(電影版) : http://www.gaforum.org/showthread.ph...16#post6229516

新角色 :水銀燈主席(誤

水銀燈既真身係...
野村

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game

此篇文章於 12-15-12 09:44 PM 被 money 編輯。
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-07, 11:24 AM   #2
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
對唔住我無留意=-=竟然搶千..................
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-07, 04:34 PM   #3
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

op, ed cd 出咗
各!@)

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 08-26-07, 07:01 PM   #4
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
居然無人討論第8集?

但我比較期待下集k1發威!!!

希望有龜田個part

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 07:15 PM   #5
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
其實如果梨花既然阻止唔倒其他人, 於是先下手為強自己去殺鉄平, 會點

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 07:49 PM   #6
LPSLPSLPS

引用:
作者: 真!DC 查看文章
其實如果梨花既然阻止唔倒其他人, 於是先下手為強自己去殺鉄平, 會點
我唸佢殺唔到

佢只係一個小蘿莉....

無主角威能

無炮嘴模式

其他角色都話可以爆L5殺人....(魅音好似都係未爆過....不過佢可以叫手下做野)

梨花咩都無得爆

唯君瞭我心。

此篇文章於 08-26-07 10:09 PM 被 LPSLPSLPS 編輯。
舊 08-26-07, 09:49 PM   #7
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
無主角威能
百年魔女之力

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 09:51 PM   #8
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
無得爆?
the world都識喎

舊 08-26-07, 10:50 PM   #9
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
...
好似係梨花會失敗

舊 08-26-07, 11:02 PM   #10
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
...
好似係梨花會失敗
你意思係如果梨花自己去殺, 註定會行刺失敗,
定梨花殺左鉄平會入bad end?

我對哩個故事ge知識只係動畫播幾多睇幾多,
如果涉及劇透就唔好答我

舊 08-26-07, 11:04 PM   #11
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
>梨花咩都無得爆
佢有最屈機的替身/背後靈能力

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 11:07 PM   #12
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
你意思係如果梨花自己去殺, 註定會行刺失敗,
定梨花殺左鉄平會入bad end?

我對哩個故事ge知識只係動畫播幾多睇幾多,
如果涉及劇透就唔好答我
應該係咁
梨花既能力係殺唔到鉄平

舊 08-27-07, 12:12 AM   #13
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
突然

好想知番之前個d世界
梨花做過D咩

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 12:13 AM   #14
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: jamsquare 查看文章
突然

好想知番之前個d世界
梨花做過D咩
睇返瞇編lor

舊 08-27-07, 12:27 AM   #15
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: jamsquare 查看文章
突然

好想知番之前個d世界
梨花做過D咩
等死
今次都唔覺佢有特別做過咩,
都係靠k1

舊 08-27-07, 12:36 AM   #16
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
等死
都係靠k1
我都係鐘意睇k1多過睇梨花

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 12:51 AM   #17
LPSLPSLPS

引用:
等死
都係靠k1
好似話,在之前亞叔返黎,做的事都係去個個咩部門到叫佢做野

但最後都係咩都無做,某人就會爆L5去殺亞叔

看這動畫真係唔可以有'點解佢唔禁做'這種想法...

因為可能梨花之前已經試過好多次我地唸的做法,但都係失敗,所以現在先放棄...

要不是k1的主角威能,梨花又要放棄了..

原作梨花好似講過,亞叔返黎比赤板回來的機率更低,但這種可能性出現的話,係完全咩都做唔到....(好似係,唔知有無記錯)

唯君瞭我心。
舊 08-27-07, 01:21 AM   #18
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
看這動畫真係唔可以有'點解佢唔禁做'這種想法...

因為可能梨花之前已經試過好多次我地唸的做法,但都係失敗,所以現在先放棄...
我覺得佢而加好似等運到咁,
可能真係睇化左

舊 08-27-07, 01:32 AM   #19
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
o個幾個星期既時光,係咁重覆咁loop左幾十定百年,係人都睇化啦~

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 04:49 AM   #20
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
原來梨花自己爆不到SEED,那麼可算整個村唯一最正常的人了...

依個世界的警察真是"太神",明知亞叔犯案都只是監視而已

赤板回來只是去玩好似已經忘記梨花的事

真是怪不得她會如此消極

此篇文章於 08-27-07 04:56 AM 被 bb21 編輯。
bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 01:37 PM   #21
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: bb21 查看文章
原來梨花自己爆不到SEED,那麼可算整個村唯一最正常的人了...

依個世界的警察真是"太神",明知亞叔犯案都只是監視而已

赤板回來只是去玩好似已經忘記梨花的事

真是怪不得她會如此消極
警察只是懷疑亞叔, 而且亞叔又冇殺人

赤板
他當年都冇聽預言

舊 08-27-07, 06:46 PM   #22
Kouji
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
警察只是懷疑亞叔, 而且亞叔又冇殺人

赤板
他當年都冇聽預言
赤板
呢篇有聽 D 唔聽 D

此篇文章於 08-27-07 06:48 PM 被 Kouji 編輯。
Kouji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 09:50 PM   #23
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
玩ps2版時以為赤板哥返黎會有野睇
點之同老婆去玩...
呢一幕真係好灰
不過正因為這樣吹水王才會覺醒

舊 08-27-07, 10:20 PM   #24
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
玩ps2版時以為赤板哥返黎會有野睇
點之同老婆去玩...
呢一幕真係好灰
不過正因為這樣吹水王才會覺醒
我玩原著, 呢一幕好灰+1
赤板係全家去玩吧

舊 08-27-07, 10:32 PM   #25
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Kouji 查看文章
赤板
呢篇有聽 D 唔聽 D

赤阪
淨係記得老婆,但唔記得梨花向佢求救.好失望.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 神野オキナ「あそびにいくヨ!」BD BOX発売決定! money 日本動漫畫討論版 135 02-05-15 10:27 PM
[影像碟] RobbieWilliams|Live At Knebworth 10th Anniversary Edition[BD/BD+2DVD+2CD+BOOK] W!LL Neo Music UNIVERSE 1 07-30-13 01:11 AM
[動畫] 『伝説巨神イデオン』TVシリーズのBlu-ray BOX発売決定! money 日本動漫畫討論版 2 12-23-12 04:12 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 12:56 AM

手機版 | APP版