Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-29-20, 09:18 PM   #176
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
龜速玩到超級比達戈幕

玩係好玩
但好多BUG同唔係真正既OPEN WORLD+轉地圖LOAD好耐(已經用緊SSD)真係缺點

我仲幻想可以係神殿度解除舞空術 然後一直跌~~~~~落去番地面

BUG方面 暫時中左 用龍珠復活左立巴 但現場佢消失左既BUG

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-20, 09:19 PM   #177
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
當睇多次舊動畫係比滿分
只係我覺得夾硬整野生遇敵好惡頂

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-20, 09:45 PM   #178
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: GN00508771 查看文章
龜速玩到超級比達戈幕

玩係好玩
但好多BUG同唔係真正既OPEN WORLD+轉地圖LOAD好耐(已經用緊SSD)真係缺點

我仲幻想可以係神殿度解除舞空術 然後一直跌~~~~~落去番地面

BUG方面 暫時中左 用龍珠復活左立巴 但現場佢消失左既BUG
我有幾個支任都係無人係到~
攪到做唔到(打返之前果d人)

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-20, 11:33 PM   #179
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
引用:
作者: DC 97 查看文章
我有幾個支任都係無人係到~
攪到做唔到(打返之前果d人)
打番舊人好似要用龍珠復活 D 人 ??

btw 我打完斯路後 D 龍珠用完即刻可以再搵過唔駛等 20分鐘, 係咪 BUG 黎

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-20, 02:15 AM   #180
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
龍珠復活後唔見那霸唔係bug,打完地圖上既狂敵那霸後支線那霸就會出返黎
那霸以外既其他人都會係咁
隻game用意係唔想地圖同時出兩隻相同人物之後又比人插啫
不過強敵優先度高過支線就算,連主線都高過就真係怪怪地(前面lv50個case)

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-20, 04:07 AM   #181
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Kello820 查看文章
龍珠復活後唔見那霸唔係bug,打完地圖上既狂敵那霸後支線那霸就會出返黎
不過強敵優先度高過支線就算,連主線都高過就真係怪怪地(前面lv50個case)
高唔緊要,高成10LV或以上點打呀?
卡住打到主線中間又唔想從頭打,
挑50LV機又打到我冇乜引,
而家放左隻game喺度,諗住等佢會唔會改先打落去

舊 01-31-20, 12:00 PM   #182
padage

註冊日期: Nov 2016
我想知莊子/布馬把聲係搵另一個人配定用返舊帶?
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-20, 01:16 PM   #183
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: padage 查看文章
我想知莊子/布馬把聲係搵另一個人配定用返舊帶?
咁多新對白又點會係用帶⋯⋯

繼任既久川綾配番

順帶一提 撒旦都轉左

舊 01-31-20, 01:18 PM   #184
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Kello820 查看文章
引用:
作者: siuterry 查看文章
高唔緊要,高成10LV或以上點打呀?
卡住打到主線中間又唔想從頭打,
挑50LV機又打到我冇乜引,
而家放左隻game喺度,諗住等佢會唔會改先打落去
兇敵同某d支線不嬲預你爆機後先玩⋯我又唔覺有咩問題

舊 01-31-20, 01:40 PM   #185
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
出左1.04更新
更完見返琪琪, 可以白金

舊 01-31-20, 04:31 PM   #186
siuterry

註冊日期: May 2007
引用:
新Patch解決左50LV問題

舊 02-01-20, 12:11 AM   #187
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
以npc出現既優先度黎講 狂敵>支線 我都唔覺有咩問題,爆機之後慢慢做就得
(但如果係時限支線又唔同講法...不過暫時冇案例所以唔提)

但係 狂敵>主線 就真係太狠,特別係呢隻game等級懲罰太嚴重,敵我相差5個lv以上已經會幾惡打,相差10個幾乎唔洗打,差15既話乜招都只會打對面1damage

引用:
作者: siuterry 查看文章
新Patch解決左50LV問題
解決左就好XD

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-20, 03:13 PM   #188
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
想問下點樣有得打棒球?
係支線定係...?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-20, 03:47 PM   #189
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: steve 查看文章
想問下點樣有得打棒球?
係支線定係...?
主線要打幾次
定你問主線以外點打?

舊 02-02-20, 04:15 PM   #190
steve

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: anyone 查看文章
主線要打幾次
定你問主線以外點打?
主線有得打咩?
我打完斯路篇都未見過....
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-20, 04:54 PM   #191
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: steve 查看文章
主線有得打咩?
我打完斯路篇都未見過....
就快到
悟飯讀書果陣會打

舊 02-02-20, 05:37 PM   #192
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

1.04後 LOAD地圖快左幾秒(SSD) 輕鬆好多

舊 02-02-20, 08:01 PM   #193
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
精神時間房(現實)
條片有中字幕

引用:

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-20, 09:10 PM   #194
anyone
The One
↘嫁

Big Bang Attack萬能說

舊 02-02-20, 09:19 PM   #195
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

起手快 範圍大

清卒一流。不愧係王子

舊 02-02-20, 11:38 PM   #196
ericwpk
Crazy Gamer

隻 game 叫 kakarot
但 7 成時間都係控悟飯

舊 02-03-20, 01:22 AM   #197
ericwpk
Crazy Gamer

終於爆左
但點解....

但點解....
最後天天變番細粒既........

舊 02-03-20, 12:20 PM   #198
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: ericwpk 查看文章
終於爆左
但點解....

但點解....
最後天天變番細粒既........
我都有同樣疑惑

之後做支線又正常返

此篇文章於 02-03-20 05:56 PM 被 anyone 編輯。
舊 02-03-20, 07:53 PM   #199
ultimawk
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2010
PSN  IDmichaelswk
XBox Live Gamertagmichaelswk
引用:
起手快 範圍大

清卒一流。不愧係王子
所以比達好易用
不過後期都係用悟空超3 -> 極大元氣玉 -> 儲氣 loop住清場
ultimawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-20, 03:19 PM   #200
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

龜速爆機
最不滿係ベジット用得一場⋯⋯⋯

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP]Dragon Ball Z 真武鬥會 [已售] neo2046 手提遊戲機討論版 263 05-09-06 09:37 PM
dragon ball z snowman 街機遊戲討論版 13 09-06-05 09:53 PM
DRAGON BALL AF 龍寶寶 日本動漫畫討論版 14 04-05-04 12:50 PM
請問Dragon Ball Z 1&2有乜分別? wai 電視遊戲討論版 5 02-11-04 10:01 AM
[Wsc] Dragon ball ShanTou 手提遊戲機討論版 7 11-24-03 12:34 AM

現在的時間是 11:49 PM

手機版 | APP版