Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-14-20, 06:18 PM   #76
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
鬼佬就玩爆!

舊 01-15-20, 07:32 AM   #77
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
唔知今日會唔會有機會偷跑呢??
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 10:26 AM   #78
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
講咁多做咩呀你 好似其他TOPIC咁
冇XXXXX 唔買!

咪算囉朋友
冇ow唔買!

勁如小島 係ds裡都很難做到很強的故事(除非你一直走主線啦)
所以呢啲咪當fans向算
要求咁高自己用minecraft之類都可以做到出黎

舊 01-15-20, 10:36 AM   #79
ps4boy

有無格鬥模式,選角色用下?

舊 01-15-20, 12:02 PM   #80
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://psnprofiles.com/trophies/102...rot?lang=zh-tw

DRAGON BALL Z: KAKAROT TROPHIES 中文版

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 12:35 PM   #81
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
實說,如果唔係龍珠無雙我已收貨

舊 01-15-20, 03:19 PM   #82
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

日版已出
不過見到無標價
舊 01-15-20, 03:27 PM   #83
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: rinxlun 查看文章
日版已出
不過見到無標價
去得基x買都預咗貴的了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 03:40 PM   #84
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
中文版見街未?

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 04:53 PM   #85
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 野良猫 查看文章
去得基x買都預咗貴的了
唔知觀塘果面有無呢
響果面收工唔想走來走去
舊 01-15-20, 05:06 PM   #86
野良猫
肥倫

引用:
作者: rinxlun 查看文章
唔知觀塘果面有無呢
響果面收工唔想走來走去
觀塘嗰邊唔入日版的吧
gh執咗後我都係要出旺角買日版
舊 01-15-20, 05:41 PM   #87
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
見到日版49X, 行版聽日

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 05:51 PM   #88
野良猫
肥倫

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
見到日版49X, 行版聽日
行版黃金見有
舊 01-15-20, 07:15 PM   #89
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
睇左陣鬼佬GAMEPLAY, 戰鬥好似有D悶, 經典畫面CUT SCENE 就唔錯....

笨大既野都係睇定D先, 等大家評價再考慮....
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 07:59 PM   #90
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁講真 呢隻龍珠係外判俾CC2整
CC2整動漫GAME基本上唔會點雷(除左當年PS3隻JOJO ASB)

應該唔會有咩大問題

戈幾隻火影咪還原得幾好

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 09:16 PM   #91
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁講真 呢隻龍珠係外判俾CC2整
CC2整動漫GAME基本上唔會點雷(除左當年PS3隻JOJO ASB)

應該唔會有咩大問題

戈幾隻火影咪還原得幾好
CC2雷仲作有隻阿修羅之怒...
隻火影戰鬥其實都係悶, 係必殺技畫面同qte動畫精彩

只可以話CC2似動畫公司, 當買隻有得玩下既動畫都值既

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 01-15-20 09:19 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 11:14 PM   #92
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 野良猫 查看文章
觀塘嗰邊唔入日版的吧
gh執咗後我都係要出旺角買日版
到最後響信和買左
舊 01-16-20, 07:01 AM   #93
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
隻野有無中文字幕

舊 01-16-20, 07:22 AM   #94
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: chrischun 查看文章
隻野有無中文字幕
你買中文版咪有囉
舊 01-16-20, 08:42 AM   #95
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
CC2雷仲作有隻阿修羅之怒...
隻火影戰鬥其實都係悶, 係必殺技畫面同qte動畫精彩

只可以話CC2似動畫公司, 當買隻有得玩下既動畫都值既
所以咪話動漫改篇作

火影就原作還原同氣氛來講 算係咁架啦

舊 01-16-20, 08:56 AM   #96
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
有無人順手睇下限定版連公仔個套幾錢

舊 01-16-20, 09:56 AM   #97
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
中文版幾錢到?
隻GAME值得得買?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-20, 10:29 AM   #98
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

玩回憶既者 講真⋯補完左d動漫都冇講既細節 同睇番初期悟空仲識顧家戈陣既感覺
可以入悟空家同龜仙人家內呢d都係打回憶牌
過場片同演出就一定冇問題 因為係CC2既拿手好戲

但如果想玩正統RPG既話
玩番PERSONA5或同日出既人中之龍7可能會更好

舊 01-16-20, 10:40 AM   #99
ps4boy

由龍珠至Z集最好,GT 篇DLC!

舊 01-16-20, 02:46 PM   #100
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
都幾貴,sony藍店也$48x,
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP]Dragon Ball Z 真武鬥會 [已售] neo2046 手提遊戲機討論版 263 05-09-06 09:37 PM
dragon ball z snowman 街機遊戲討論版 13 09-06-05 09:53 PM
DRAGON BALL AF 龍寶寶 日本動漫畫討論版 14 04-05-04 12:50 PM
請問Dragon Ball Z 1&2有乜分別? wai 電視遊戲討論版 5 02-11-04 10:01 AM
[Wsc] Dragon ball ShanTou 手提遊戲機討論版 7 11-24-03 12:34 AM

現在的時間是 04:03 PM

手機版 | APP版