Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-19, 08:44 PM   #151
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
已經同機戰都係同一間公司,資源分配好似唔同,機戰都係甘,應該賺多好多
基拉有斬激
唔知係咪其他細位都甘良心
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-19, 09:21 AM   #152
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Lamsze 查看文章
已經同機戰都係同一間公司,資源分配好似唔同,機戰都係甘,應該賺多好多
基拉有斬激
唔知係咪其他細位都甘良心
唉,機戰唔退步已經好開心
不過可能高達無版權費問題,可以多啲資源掛

玩完poKemon就玩呢隻
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-19, 04:53 PM   #153
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
https://www.youtube.com/watch?v=a3g_HTl19kg

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-19, 11:14 PM   #154
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-19, 06:06 PM   #155
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
今集可以 remote play 啦掛??

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 02:28 AM   #156
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: ericwpk 查看文章
今集可以 remote play 啦掛??
今集無左PSV,又有NS版
我係SONY一定對應remote play搶下客
(雖然Steam好似已經可以remote play)

利申:買NS版
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 11:19 AM   #157
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
無追開post
想問下今次係全部gundam 炒埋一碟,定係分開胡事?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-19, 11:26 AM   #158
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Terry仔 查看文章
無追開post
想問下今次係全部gundam 炒埋一碟,定係分開胡事?
只有4個世界
應該是故事書方式

但是同一世界的主線外傳同時混合

希望好像機戰咁故事寫得混合好一點

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-19, 07:57 PM   #159
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett

Frame astray主角有聲@@

鐵血豬麗葉原來真係last boss黎

PV咁多名場面係無奧加,識玩

ELS 00Q都放埋出黎, 好心留番d爆點比我地係game確認la

高達X,turn A, AGE DL屎參戰, bandie又一次無令人失望

此篇文章於 10-18-19 08:32 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-19, 09:06 PM   #160
Fio

註冊日期: Dec 2001
好多機都真係第一次見,係有新鮮感嘅,希望個劇情表現都ok
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-19, 12:44 AM   #161
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
00Q唔算爆,仲有W榮光果D都未有
今次真係好大進化,作畫真係好靚,希望唔好到時又有咩BUG、其他失望既位
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-19, 12:50 AM   #162
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
X turn A age得一關?
不過我應該爆唔倒機
除非鐵血故事比玩家用號角打爆班弱智仔唔係唔玩
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-19, 02:30 AM   #163
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
一諗起鐵血個故事就嬲

舊 10-19-19, 08:11 AM   #164
iu fu pig
塵埃...

其實00Q我覺得好驚喜喎,估唔到咁快透咗
果幾個DLC咩玩法,age同x想要,不過唔會淨係得機掛。
仲有得X無DX,我想要胸皇高達

遲下肯定有GG復國同創戰者
舊 10-19-19, 10:02 AM   #165
Sar8
The One

其實究竟係咪3D建模,點解對方仲係inverst左就算

舊 10-19-19, 05:00 PM   #166
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
小蜜蜂

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-19, 05:56 PM   #167
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
上集到而家都未爆
連S/L都唔方便過人(S/L完仲要你按確定,多此一舉)
但可能都會買,唉
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-19, 03:22 PM   #168
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 真!DC 查看文章
X turn A age得一關?
不過我應該爆唔倒機
除非鐵血故事比玩家用號角打爆班弱智仔唔係唔玩
由手機版發出
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
其實00Q我覺得好驚喜喎,估唔到咁快透咗
果幾個DLC咩玩法,age同x想要,不過唔會淨係得機掛。
仲有得X無DX,我想要胸皇高達

遲下肯定有GG復國同創戰者
X AGE TA戈個係派遣MISSION

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-19, 05:16 PM   #169
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
作者: Sar8 查看文章
一諗起鐵血個故事就嬲
又其係個女仔,就咁俾人射死左真係勁唔低

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-19, 05:49 PM   #170
iu fu pig
塵埃...

其實革命不嬲都唔一定成功。
仲要撞正豬隊友更加唔洗講,最估唔到鐵血的孤兒原來係三明個仔仔啫
舊 10-21-19, 06:30 PM   #171
真!DC
Banned User
奉行我道

唔係主角一方唔可以冚包散
但敗因唔好係因為自己智障好唔好w

都有唔少作品最後主角方戰敗戰死
但係通常都表現出悲壯感

唔會好鐵血咁攪到“不要停下來”仲紅過套戲本身w

引用:
作者: GN00508771 查看文章
X AGE TA戈個係派遣MISSION
派遣mission即係咩??
由手機版發出

此篇文章於 10-21-19 06:33 PM 被 真!DC 編輯。
舊 10-21-19, 06:55 PM   #172
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 真!DC 查看文章
唔係主角一方唔可以冚包散
但敗因唔好係因為自己智障好唔好w

都有唔少作品最後主角方戰敗戰死
但係通常都表現出悲壯感

唔會好鐵血咁攪到“不要停下來”仲紅過套戲本身w

派遣mission即係咩??
由手機版發出
https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88...85%AC%E9%96%8B
新公開「軍團派遣」系統

在這次官方所公開的「軍團派遣」系統方面,所謂的「軍團派遣」,就是將玩家們沒有在關卡攻略中使用,放著待機的軍團,派遣出去參與各式各樣作戰的系統。每個派遣作戰都有各自不同的派遣時間,需要經過這些派遣時間軍團才會回來,並帶上新的機體、零件等報酬作為獎勵。而且玩家們在派遣的時候如果依照系統建議的推薦軍團進行派遣,還可以提升作戰執行率,獲得更多的獎勵報酬,因此如何有計畫地運用機體部隊來執行這些軍團派遣,將會是遊戲的一大重點所在!

除此之外,本次還加入了可以將編成的軍團儲存保留下來的設定,玩家們可以依照自己喜好編制宇宙關卡用、地上關卡用軍團派遣用等各式各樣不同用途的軍團(最多可保存 24 個預設軍團),節省玩家們每次軍團編組派遣的時間!
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-19, 07:28 PM   #173
真!DC
Banned User
奉行我道

Thx
即係冷板櫈系統
由手機版發出
舊 10-21-19, 07:50 PM   #174
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
頂,我另可佢成個故事放有料dlc
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-19, 12:01 AM   #175
Sar8
The One

果三部應該係DLC任務之後完成左就派部機比你

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sell SWITCH Sd Gundam G Generation Cross Rays日版有歌版有中文字幕 (沒有CODE) 深水歩站交收 PORTABLE 買賣專區 0 10-12-20 11:49 AM
タツノコ(龍之子) VS CAPCOM CROSS GENERATION OF HEROES neo2046 街機遊戲討論版 350 04-04-09 04:42 PM
請問有無人知邊度有ps1果隻 Gundam G Generation F 賣? nobu-k 電視遊戲討論版 0 08-13-06 04:24 PM
Cross Bone Gundam的故事係點的?? 普通人一個 日本動漫畫討論版 0 01-01-04 01:52 AM

現在的時間是 01:38 AM

手機版 | APP版