Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-21-06, 09:02 PM   #51
josecheng
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
點都唔再販hguc gp03d...無奈

決定呢隻到底係唔係好game
josecheng 目前離線  
舊 01-21-06, 10:13 PM   #52
mrkk
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
請問那兒有pg titans MK2呢?
大約要多少錢呢?謝謝!!
mrkk 目前離線  
舊 01-21-06, 11:39 PM   #53
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: mrkk
請問那兒有pg titans MK2呢?
大約要多少錢呢?謝謝!!
有都$7XX(尾)~$8XX(頭)

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 01-21-06, 11:41 PM   #54
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: kog
■新製品予定
有沒中文版???

KIM 目前離線  
舊 01-22-06, 01:15 AM   #55
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: KIM
有沒中文版???
冇老虎..........

kog 目前離線  
舊 01-23-06, 01:32 PM   #56
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
冇老虎..........
車.....我都唔係一定只買老虎呢!!!

另想問 : Gundam 08th內, 勞力士 最初駕駛的渣古(同Ez Gundam在水中作戰果隻!), 係咩型號? 有沒出過模型?

KIM 目前離線  
舊 01-23-06, 01:34 PM   #57
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:

另想問 : Gundam 08th內, 勞力士 最初駕駛的渣古(同Ez Gundam在水中作戰果隻!), 係咩型號? 有沒出過模型?
個陣出過盒RX-79[G]+渣古o既box set,睇怕都係佢喇掛~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 01-23-06, 01:40 PM   #58
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 呂鳳仙
個陣出過盒RX-79[G]+渣古o既box set,睇怕都係佢喇掛~
是HG的, 有d印象~~~有沒出MG?

家陣我有兩隻MG GOUF (舊版 & OYW版)~~~
一隻我會塗基本色, 一隻會塗街機Gundam的聯邦版老虎色(白藍紅)!
再問 : 有沒聯邦版老虎色的圖/相?

此篇文章於 01-23-06 01:44 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線  
舊 01-23-06, 02:04 PM   #59
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
是HG的, 有d印象~~~有沒出MG?

家陣我有兩隻MG GOUF (舊版 & OYW版)~~~
一隻我會塗基本色, 一隻會塗街機Gundam的聯邦版老虎色(白藍紅)!
再問 : 有沒聯邦版老虎色的圖/相?
其實個部渣古同普通渣古有咩唔同,如果只係普通渣古一定有MG

聯邦色老虎可以去隻game個網搵到~
http://www.bandaigames.channel.or.jp...s2/mschar.html

呂鳳仙 目前離線  
舊 01-23-06, 03:32 PM   #60
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:

我講重點嘛!~~

J型 渣古ll (08th版).....

kog 目前離線  
舊 01-23-06, 03:39 PM   #61
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
其實個部渣古同普通渣古有咩唔同,如果只係普通渣古一定有MG

聯邦色老虎可以去隻game個網搵到~
http://www.bandaigames.channel.or.jp...s2/mschar.html
當年 mg渣古ll 都是用 ka版 設計(即08th版),所以有9成似....
F型(宇宙用) ~ 可以話一樣...
J型(陸戰用) ~ 顏色,腰既裙版,肩盾和手臂有少許唔同.....
上傳的圖像
檔案類型: jpg ms-06j.jpg (26.1 KB, 364 次查看)
檔案類型: jpg 322.JPG (27.9 KB, 364 次查看)

kog 目前離線  
舊 01-23-06, 04:01 PM   #62
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
當年 mg渣古ll 都是用 ka版 設計(即08th版),所以有9成似....
J型(陸戰用) ~ 顏色,腰既裙版,肩盾和手臂有少許唔同.....
可能笨大唔記得o左佢,唔係又可以呃多一筆

其實淨係自護機連邦色,連邦機自護色都已經可以全部模型重出一次

PS:今個星期出曉~~不過睇怕都要過完年先o黎到香港

呂鳳仙 目前離線  
舊 01-23-06, 06:18 PM   #63
kog
Moderator
リン・ミンメイ

轉貼自牛谷~~

3月~~

HGuc 密達斯 1400Yen
HG 村雨量產機 1500Yen

EX Magella Attack 3500yen

kog 目前離線  
舊 01-23-06, 06:26 PM   #64
kog
Moderator
リン・ミンメイ

日本...........
上傳的圖像
檔案類型: jpg 56.JPG (93.0 KB, 353 次查看)

kog 目前離線  
舊 01-23-06, 06:36 PM   #65
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
終於到hguc密達斯la
不過唔知有無機會出mg版呢

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線  
舊 01-23-06, 07:01 PM   #66
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 01-23-06, 07:34 PM   #67
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 01-23-06, 10:35 PM   #68
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
笨大既技術 ~到今日 你毒唔到~講都唔信~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線  
舊 01-23-06, 10:49 PM   #69
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

笨大真係夠膽死整架密達斯出o黎……希望條腰唔會咁易斷啦

呂鳳仙 目前離線  
舊 01-23-06, 11:50 PM   #70
星軍
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
可能又要上羅c
星軍 目前離線  
舊 01-24-06, 01:43 AM   #71
lockheed2002
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
雅典娜個盾好似細o左o的 !
lockheed2002 目前離線  
舊 01-24-06, 09:58 AM   #72
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:

就黎受唔住d毒添

另,黃浦奇趣特價品報價(唔知比而家市價貴定平,不過報左先算啦 )
PG 奧干MK-2電鍍版 $!&%)
PG 初號機 $$#*

舊 01-24-06, 03:07 PM   #73
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
Katoki是由z-gundam才開始參與mg版的設定工作,
之前是由大河原邦男負責的.
而在大魔之前的一年戰爭ms其mg版也是由大河原邦男負責,
因為之前有一隻3D立體軟件已經幾乎是有齊所有一年戰爭的ms.
另外Ka版不是指08th版,
而是0083版.
其設定早在GUNDAM SENTINAL在MODEL GRAPHIX連載其間已經有.

此篇文章於 01-24-06 03:54 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
黑咪 破壞大王 目前離線  
舊 01-24-06, 03:15 PM   #74
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: lockheed2002
雅典娜個盾好似細o左o的 !

細左又薄左lll

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 01-24-06, 04:11 PM   #75
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Gundam MK-2

就黎受唔住d毒添

另,黃浦奇趣特價品報價(唔知比而家市價貴定平,不過報左先算啦 )
PG 奧干MK-2電鍍版 $!&%)
PG 初號機 $$#*

瑞記減批價, PG 初號機好多玩具店都唔過400

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
一月扭旦精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 118 02-02-06 08:59 PM
[ETC]BANDAI NAMCO Holdings 成立專門遊戲開發新公司 neo2046 電視遊戲討論版 1 01-11-06 08:25 PM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
[全機種]Bandai數碼暴龍新作"Digimon World 4"圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 6 05-16-04 11:19 PM
[XB,GC]Bandai數碼暴龍新作"Digimon Rumble Arena 2"圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 03-28-04 09:06 AM

現在的時間是 11:17 AM

手機版 | APP版