Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>機動戦士ガンダム EXTREME VS Vol.3(新 DLC: ザク3改, ゴールドフレーム天)
ist 09:02 AM 12-01-11

官網:
http://gundam-vs.jp/extreme

http://www.b.bngi-channel.jp/gdexvs/theater.html

[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS. 『店頭用プロモーションムービーロングVer公開』

公式サイトが更新
システムにトライアルミッション専用機体、初回特典情報を公開
店頭用プロモーションムービーロングVer公開
草薙さん 09:05 AM 12-01-11
Lunch蛇去拎, 今晚飲完先有得玩
但聽日重要返工
ist 09:09 AM 12-01-11
又要去飲,又要打機好辛苦,射波la
唔好記住我 09:19 AM 12-01-11
玩小日啦…
Cucu 09:25 AM 12-01-11
行貨都咁貴,點抄得起
ammms 09:27 AM 12-01-11
點解我早幾日問
行係 under 550
無賴男 09:29 AM 12-01-11
12:00可以取,盛惠560$
草薙さん 09:30 AM 12-01-11
作者: ammms:
點解我早幾日問
行係 under 550
聽過幾個版本 548 558 588
不過我之前都報左個final價
yorkyork 09:33 AM 12-01-11
突然間呢隻又貴過星矢同TOX,
yan個價呢3隻好似唔係一樣咩
草薙さん 09:34 AM 12-01-11
批發抽水幅度唔同
kei91145 09:36 AM 12-01-11
lunch去一轉好景同信和
mario0606 09:38 AM 12-01-11
作者: yorkyork:
突然間呢隻又貴過星矢同TOX,
yan個價呢3隻好似唔係一樣咩
TOX唔肯定,星矢係7330 yen之嘛
ammms 09:39 AM 12-01-11
第七感話我知行大把貨炒唔起
石原夏織 09:42 AM 12-01-11
正,,,不過要等收工
等大家報價
yorkyork 09:42 AM 12-01-11
作者: mario0606:
TOX唔肯定,星矢係7330 yen之嘛
係喎睇錯左,TOX先係一樣8千3
風萌翔 09:44 AM 12-01-11
心急..
信和熱線開鋪會唔會有呢??
Montague 10:04 AM 12-01-11
今日係會有之前其中兩部dlc用機體公開同埋dl?
GateHacker 10:07 AM 12-01-11
一陣返公順手拎
拎完打埋卡收工ww
星仔~* 10:09 AM 12-01-11
準備出發mk等開鋪
0826使者 10:19 AM 12-01-11
作者: 星仔~*:
準備出發mk等開鋪

我都係出去一路打GSD一路等

話說荃灣PARTNER SHOP老細同我講:聽日(即今日)代理比偷步GE我地自己去拎貨返黎賣咪早D囉,12點半有,代理唔比偷步咪等佢派黎,1點半到啦

我覺得有D搞笑
不過點都好,大家今日一定有得玩~~
忍者 10:24 AM 12-01-11
作者: ammms:
第七感話我知行大把貨炒唔起
就算炒唔起,歷史以黎GUNDAM VS 隻隻個價都企到硬一硬
風萌翔 10:41 AM 12-01-11
作者: 0826使者:

話說荃灣PARTNER SHOP老細同我講:聽日(即今日)代理比偷步GE我地自己去拎貨返黎賣咪早D囉,12點半有,代理唔比偷步咪等佢派黎,1點半到啦

我覺得有D搞笑
今日出...有咩話偷唔偷
不過自己拎緊係快過佢派la
京9999 10:44 AM 12-01-11
作者: 忍者:
就算炒唔起,歷史以黎GUNDAM VS 隻隻個價都企到硬一硬

PS2果隻聯邦vs自護dx都仲係2xx 好似.....................硬到無朋友
ammms 10:45 AM 12-01-11
作者: 忍者:
硬唔係問題
我覺得話賣 800, 1000 就離譜 d 者

話時話
好耐之前又話有連 joystick 特別版O既?
行應該冇咖?
星仔~* 10:50 AM 12-01-11
作者: 0826使者:

我覺得有D搞笑
反正已經拎左假

以我所以應該就有鋪頭返左貨 所以一開鋪就有既機會係好大
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面