Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-07, 02:13 PM   #201
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
引用:
作者: shwl 查看文章
係咪意味住老任終於玩完(玩厭)new mario系列?
[亂up]任記見老番出左NEW MARIO BRO.2,
費時再出,
避免令消費者混淆 [/亂up]
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 11:47 PM   #202
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008

見到7仔$10

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 12:20 AM   #203
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Bathing_Ape 查看文章

見到7仔$10
扭左60蚊
重覆左隻飛天龜
同埋呢個係噹噹黎既 xd
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 12:24 AM   #204
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
作者: 小浩欣 查看文章
扭左60蚊
重覆左隻飛天龜
同埋呢個係噹噹黎既 xd
我覺得唔值十蚊

想問家下個d NDS筆 仲有邊度有得扭架? (Yoshi同埋Mario)

舊 08-05-07, 12:34 AM   #205
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
又係super mario系列
見到就扭返一兩個先~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 03:27 PM   #206
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
今次呢隻mario扭蛋似乎無咁搶手
行過每一間7仔都一定有得抽
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 07:22 PM   #207
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

好耐唔見mario 出新野~~

今日上水龍豐架機得2隻
我見到跟住果粒係鬼鬼~就扭左佢出離了
鈴鈴的手工不錯

另:前幾日我扭了黑色新pokemon 筆筆
本身係要$5x4 的
點知俾我發現機中本身有$5~~
結果只要$15就到手

舊 08-05-07, 08:19 PM   #208
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Seppie 查看文章
另:前幾日我扭了黑色新pokemon 筆筆
本身係要$5x4 的
點知俾我發現機中本身有$5~~
結果只要$15就到手
我都識過
有d人入多左唔知又冇跌出來

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 09:18 PM   #209
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Bathing_Ape 查看文章
我都識過
有d人入多左唔知又冇跌出來
激運呀~

舊 08-05-07, 10:21 PM   #210
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: shwl 查看文章
今次呢隻mario扭蛋似乎無咁搶手
行過每一間7仔都一定有得抽
今日我行過一間...見到部空機.....
真係黑仔....想抽都冇.....唉....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 10:42 PM   #211
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
今日我行過一間...見到部空機.....
真係黑仔....想抽都冇.....唉....
建議兄台你去大扭蛋場, 因為應該唔只有一架機有得扭的~

舊 08-06-07, 09:39 AM   #212
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
建議兄台你去大扭蛋場, 因為應該唔只有一架機有得扭的~
昨天去康怡吉之島.
大約有4-5部空機

舊 08-06-07, 11:39 PM   #213
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: IamO 查看文章
昨天去康怡吉之島.
大約有4-5部空機
MK 亞x老街7-11有1.5架滿呀~

舊 08-07-07, 12:35 AM   #214
shwl
Game Master

Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
引用:
MK 亞x老街7-11有1.5架滿呀~
信和入面都大把你扭~
咁新應該唔會係假野掛
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-07, 01:23 AM   #215
芝麻糊
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
炸彈人套筆幾時有?

舊 08-18-07, 11:08 PM   #216
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

嘩~~咩野都沒有了~~
update 左頭post

炸彈人筆俾人扭清光了...
好在唔算炒得好貴...一定唔夠綠色同粉紅色yoshi 離譜

舊 08-18-07, 11:10 PM   #217
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
有行應該會返貨入蛋機既...
一粒都未扭過

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-07, 11:13 PM   #218
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: W!LL 查看文章
有行應該會返貨入蛋機既...
一粒都未扭過
話說d機換左做rody x kewpie 鈴鈴~

aiya...希望如此啦
你上禮拜不在hk?

舊 08-19-07, 01:00 AM   #219
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
我係米加盒之前攪個個扭蛋Function都幾乎部部FULL喎...

舊 08-19-07, 04:27 AM   #220
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 自強不息 查看文章
我係米加盒之前攪個個扭蛋Function都幾乎部部FULL喎...
唔好再提佢~~
我就係在那裡扭左4黃呀~~

不過, 7-11果d都係俾人熱烈爆哂
一係就有蛋卻被貼壞機

舊 08-19-07, 03:15 PM   #221
Paptimus
Ultimate Gamer

PSN  IDpaptimuslun
想問邊到仲有菇袋扭?

舊 08-20-07, 11:20 AM   #222
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
筆, 已經很厭.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 11:43 AM   #223
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
炸彈人筆d手功好乍
攪到我以為系老翻

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 11:16 AM   #224
kagostudio
Junior Member

註冊日期: Aug 2007
Kago studo水晶盒

水晶盒,唔hardsell啦~
都算係nds相關精品呀

官網:

www.geocities.com/dragon616925

kagostudio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-07, 07:46 PM   #225
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
PK筆$15扭中神獸, 本不打算扭的, 但瞧得旦機中下一個是神獸, 便扭.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:53 PM

手機版 | APP版