Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區

主題工具 顯示模式
舊 01-10-14, 06:27 PM   #1
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
sell 玩具雜貨

sell 玩具雜貨

可變戰士z高達 220蚊

罕有 sd gundam full color dx 轉蛋 part 1 + part 2 340 蚊

星矢十二宮扭蛋 400蚊

gundam seed rahdx figure 1套3隻, stella, mei lang, luna  380蚊

devil may cry 海洋堂山口可動式盒蛋 160蚊 (當中有1,2隻有爛, 用aa 膠痴番好 , 其他都完好, 有部件跟, 加埋有10隻到)

神奇小子盒蛋  140蚊

櫻桃小丸子轉蛋 80蚊

zmia z 高達 120蚊

mia z高達漫畫節限定版  80蚊

gff freedom gundam 180蚊

綱練square enix 夕盒蛋part 1+part 2 全彩連隱藏版  500蚊

please teacher 盒蛋 350蚊

滿800蚊 送ps2 用 無線logitech 手製一個
另加送ps2 game jojo 冒險黃金之旋風+ps2 game 多羅羅
買滿1100蚊, 另加送聖衣神話海龍1隻

沙田新城市廣場交收

有興趣可留電話, 我whatsapp 相

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-14, 10:22 PM   #2
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
可變戰士Z高達 $100? ok?
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-14, 12:50 AM   #3

引用:
作者: popstars 查看文章
可變戰士Z高達 $100? ok?
呢個價, 咁你出面自己搵, 我幫唔到你
如果你出面以呢個價買到, 唔該你通知聲 , 等我見證下呢個神蹟

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-14, 04:39 PM   #4

second push....

地球不曾為誰停一停

舊 01-18-14, 04:37 PM   #5

final push............

地球不曾為誰停一停

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SELL 玩具雜貨(最後減價) martinyau1979 買賣專區 3 01-02-14 04:43 PM
Sell The last of us gameky2012 買賣專區 0 09-29-13 11:30 PM
sell figure leung3122 買賣專區 6 12-08-12 06:27 PM
where have this sell??? GLOCK 17 Neo Entertainment TREND 3 07-13-03 02:22 AM

現在的時間是 05:59 AM

手機版 | APP版