Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-10-17, 02:06 PM   #1401
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
估唔到會出鐵血ma啲機仔

轉色整戰隊好似唔錯
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-17, 05:35 PM   #1402
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: ゆり 查看文章
其實SEED堆不可動客群唔係你地

而係D小小小朋友,印象中所有件都可以唔洗用鉗就可以甩到

仲有重點係,佢定價係平過GWX果D定價的
所以隨住呢個客群消失左都已經無再出呢D塑膠廢物

引用:
作者: 野良猫 查看文章
估唔到會出鐵血ma啲機仔

轉色整戰隊好似唔錯
我要HG魔劍呀,我要買一打呀

舊 04-15-17, 06:32 PM   #1403
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
今年電擊係邊度報名??
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-17, 11:18 PM   #1404
ゆり

註冊日期: Nov 2004
隻新ZETA假如機翼D紅都分埋色真係天下無敵

舊 04-23-17, 10:17 AM   #1405
廢柴
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
http://gtoys.blog48.fc2.com/blog-entry-10988.html

做咩事呢一兩年係咁出我心中本命機
已經唔係"邊有錢XXX"而係"邊有位XXX"

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 07:31 PM   #1406
Rance
The One
ガハハ

引用:
作者: 廢柴 查看文章
http://gtoys.blog48.fc2.com/blog-entry-10988.html

做咩事呢一兩年係咁出我心中本命機
已經唔係"邊有錢XXX"而係"邊有位XXX"
你並不寂寞....
前兩日屋企要搬開D野整鋁窗,要將積左十幾年O既嘆息之牆解體,解體完不禁想起我究竟呢十年做了什麼錯事...

不過依然係好想買玩具啊...

舊 04-23-17, 08:45 PM   #1407
ゆり

引用:
作者: Rance 查看文章
你並不寂寞....
前兩日屋企要搬開D野整鋁窗,要將積左十幾年O既嘆息之牆解體,解體完不禁想起我究竟呢十年做了什麼錯事...

買果下好開心 買完要砌果下後悔點解要買

舊 04-23-17, 11:23 PM   #1408
leo1988
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
我仲有re夜鷲,mg百式,mg多魯基斯,hg重高達,1/100主魔,mg天意,仲有幾盒hg鐵血高達未砌

都唔知點算,返工攰到放假都唔想砌,素組都唔想...

基本上買模型=買個盒返黎擺
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 11:25 PM   #1409
ゆり

引用:
作者: leo1988 查看文章
我仲有re夜鷲,mg百式,mg多魯基斯,hg重高達,1/100主魔,mg天意,仲有幾盒hg鐵血高達未砌

盒我絕對會丟

內容大約一星期清一盒咁

舊 04-24-17, 10:45 AM   #1410
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
你並不寂寞....

土地問題我已經戒o左買...
但見到好幾個嘆息之大盒 (無位砌牆) 都好嘆息 (儲o左 N 年, 有o的未開盒有o的已砌又放入盒, 仲有一大埋工具)

舊 04-24-17, 10:46 AM   #1411
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
所以我睇化o左, 砌o左唔 dsiplay 不如唔好買

舊 04-24-17, 01:32 PM   #1412
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
引用:
盒我絕對會丟

內容大約一星期清一盒咁
我叫好少少...買完又唔會後悔,不過又冇熱情去砌

掉盒+1

引用:
作者: leo1988 查看文章

我今年年初統計過未砌既應該仲有6x盒

但呢個數一路都係有增無減

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 09:13 AM   #1413
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
http://p-bandai.jp/item/item-1000114409/

物盡其用,到底會唔會出埋紅色呢

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 08:23 PM   #1414
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
重力戰線果幾隻除左水貼有乜唔同
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 03:10 AM   #1415
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
有冇CHING有買MG GUNDAM THE ORIGIN SP VER??
我見上網介紹文話入面係送2個LED UNIT, 黃/粉紅各一

但係我開箱只係一到一粒LED UNIT, 黃色既

我上1999 JP的開箱相都係一樣得一個黃色黃裝的LED UNIT...
我想請問一下知唔知係咩事??
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 03:15 AM   #1416
Rance
The One
ガハハ

1999D相有兩個喎,一個黃袋一個透明袋
http://www.1999.co.jp/image/10444029/40/3#
http://www.1999.co.jp/image/10444029/40/2#

舊 05-01-17, 03:17 AM   #1417
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
咦係喎, 我無意將佢同D未拆的綠色UNIT混埋左一齊...囧
呢家搵返了, THX!!
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-17, 05:26 PM   #1418
ゆり

RG UNICORN

舊 05-03-17, 05:30 PM   #1419
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

玩砌圖?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-17, 05:31 PM   #1420
野良猫
肥倫

引用:
RG UNICORN
終於來了嗎?
綠色全武裝即係暈濕,快啲死埋出嚟啦
舊 05-03-17, 05:33 PM   #1421
ゆり

地板小精靈:開工

舊 05-03-17, 05:43 PM   #1422
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
幾時先出wing 系列!?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-17, 05:48 PM   #1423
野良猫
肥倫

引用:
作者: Terry仔 查看文章
幾時先出wing 系列!?
笨大啲嘢突然會彈出嚟架喇,唔駛急

我都等緊死神同孖頭龍
舊 05-03-17, 06:15 PM   #1424
ゆり

UNICORN
綠骨
FA
綠骨FA

小說版暴喪
暴喪
暴喪NORN
暴喪NORN綠骨

不死鳥
銀不死鳥

P-B:ARE U READY?

舊 05-03-17, 07:22 PM   #1425
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
UNICORN
綠骨
FA
綠骨FA

小說版暴喪
暴喪
暴喪NORN
暴喪NORN綠骨

不死鳥
銀不死鳥

P-B:ARE U READY?
仲有部獨角爆完甲夠鍾冇光版
同埋應該仲會有一堆透明骨電鍍骨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.25丨ついにMG ガンダムXが発売決定! money 收藏品討論版 1333 10-21-14 11:54 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM
[PS2]Bandai咸蛋超人新作Ultraman Nexus預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 05-10-05 10:08 AM
[PS2]Bandai 戰艦動畫改編新作ジパング預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 03-26-05 12:38 AM

現在的時間是 05:26 PM

手機版 | APP版