Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-19-05, 09:58 PM   #101
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
http://jigokutsushin.net <<真係12點先入得 某會員提供比我

http://waine.blog9.fc2.com/blog-entry-97.html

此篇文章於 10-19-05 10:01 PM 被 i611i 編輯。
i611i 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-05, 10:00 PM   #102
xeno
God of Gamer
○9

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 月舞
嗚 佢集集講黎講去都係得o個幾句
個幾句都夠殺喇

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-05, 10:05 PM   #103
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Gashapon™
繼續集集都咁款好悶架喎
第二集已經好悶

第三集仲要冇女

舊 10-20-05, 07:42 PM   #104
jingying
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDytss001
引用:
作者: 提子
第二集已經好悶

第三集仲要冇女
咁過份?! 我睇左第一集咋, 咁仲睇唔睇好呀?
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-05, 07:48 PM   #105
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
第二集已經好悶

第三集仲要冇女
有能登
一切都冇問題

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-05, 09:32 PM   #106
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
第二集已經好悶

第三集仲要冇女
有女都悶喇
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-05, 09:33 PM   #107
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
總覺得第3話會好正

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-05, 09:44 PM   #108
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 廢人
總覺得第3話會好正
第三集唔係出左啦咩?

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-20-05, 09:48 PM   #109
廢人
The One

出佐=/=睇佐

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-05, 12:06 AM   #110
xeno
○9

引用:
作者: i611i
http://jigokutsushin.net <<真係12點先入得 某會員提供比我

http://waine.blog9.fc2.com/blog-entry-97.html
點解過左12點都入唔到既

唔支持我地既就係愚民
舊 10-21-05, 12:07 AM   #111
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: xeno
點解過左12點都入唔到既
可能要係日本時間

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-05, 12:10 AM   #112
xeno
○9

係WO...日本而家1點喇WO XDD

唔支持我地既就係愚民
舊 10-21-05, 05:03 AM   #113
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
點解一至三集既模式都一樣既?
睇預告第四集故事都係差唔多,
集集都係咁搞法,點睇落去喎…

舊 10-21-05, 03:23 PM   #114
Dor
Game Master

引用:
作者: smalltung
點解一至三集既模式都一樣既?
睇預告第四集故事都係差唔多,
集集都係咁搞法,點睇落去喎…
並實以佢既設定仲有好多野都可以玩
不過如果到第五集都係咁公式化既話
依套動畫就應該會drop

舊 10-21-05, 04:00 PM   #115
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
雖然有能登好開心, 會繼續睇落去, 不過.....可唔可以唔好集集都係果幾句對白....開始有d懷疑係咪只係搵能登配一集, 之後集集都replay番果段出黎

舊 10-21-05, 09:48 PM   #116
Cheetah00120
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 小昭Teddy
雖然有能登好開心, 會繼續睇落去, 不過.....可唔可以唔好集集都係果幾句對白....開始有d懷疑係咪只係搵能登配一集, 之後集集都replay番果段出黎
x2
我懷疑拉人去地獄之前講果句"一遍shin de mi ru?"果段係一樣既
第二集見佢係咁變眼就知
制作方面慳番唔少錢
Cheetah00120 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-05, 09:53 PM   #117
haha3156
↓相良宗介(?)↓

我想問下~
是不是當中的主角們只是一世只可以一次的!?
我會覺得~反正都是要下地獄的了!?那之後又有怨恨呢!?

舊 10-21-05, 10:00 PM   #118
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 小昭Teddy
兼用卡的咀咒呀...
福田咁毒嘅...
使唔使傳染得咁快呀...orz

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 10-21-05, 10:12 PM   #119
realmofo
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
真係集集差唔多...
岩岩睇左第3集.....
唔係俾人欺凌...就係唔知俾人煩果d
冇咩新意bor
realmofo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-05, 02:20 AM   #120
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
希望有一集係講害人者 call 地獄少女殺人啦~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-05, 02:24 AM   #121
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
集集出黎都係對白差唔多,我想知多d地獄少女的事,點解佢點唔想去

舊 10-23-05, 02:43 AM   #122
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
我都係咁話,越睇越悶...講下地獄少女的事仲好啦

舊 10-23-05, 03:05 AM   #123
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
講能登有排到

此篇文章於 10-25-05 11:30 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-05, 04:25 AM   #124
smalltung

引用:
作者: 神秘過客
我都係咁話,越睇越悶...講下地獄少女的事仲好啦
係囉,
講下愛點解會變左地獄少女、同d同伴、佢阿婆…
仲好啦,我仲有興趣。

舊 10-25-05, 11:29 PM   #125
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第四話「聞こえぬ叫び声」

解剖

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:59 PM

手機版 | APP版