Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-24-17, 11:19 AM   #36126
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 代官 查看文章
點解係電話唔係自己
可能自己掟自己落街嘅動作難度太高

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 11:20 AM   #36127
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 血之淚 查看文章
真係白痴到冇朋友
本來抽友情大力咗拉畫面變咗抽story
當場爆粗,用黎搏鐵拳嘅石冇哂
真係好想掟部電話落街
我都中過兩次招.
其中一次勁無辜既係狂抽友點期間
抽到晚上11點, 個期玩緊日替PICKUP所以11點會更新卡池, 然後抽野頁面就自動跳回了限定池....
咁就奶野...

引用:
作者: 細路翔 查看文章
一個10連就想中鐵拳?

唔係話堆泳裝4星同5星差唔多難跌?
泳裝4星堅有PICKUP, 要中泳裝4星唔難, 只是會唔會集中中哂落其中一隻泳裝4星度就好難講
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 11:32 AM   #36128
gingq7

註冊日期: May 2008
唔計福袋, 泳裝1/2池係2年以來咁多個池中最值得抽的一個池,
有廚角,有卡面,有強度(連4星都強,除左一隻...),pick up率明顯特別高,
可一不可再 (今年有男角, 除非男女分池, 如果唔係點都無可能有上年咁抵抽)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 11:48 AM   #36129
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
唔計福袋, 泳裝1/2池係2年以來咁多個池中最值得抽的一個池,
有廚角,有卡面,有強度(連4星都強,除左一隻...),pick up率明顯特別高,
可一不可再 (今年有男角, 除非男女分池, 如果唔係點都無可能有上年咁抵抽)
pick up率呢點我一直都唔認同.

舊 05-24-17, 11:51 AM   #36130
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
有埋男人應該分返開3個POOL掛
槍狐寶5都唔出1隻雙子...
唔分開唔駛抽....

舊 05-24-17, 12:35 PM   #36131
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004

笑左

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 12:38 PM   #36132
大破人間

引用:
作者: Eclair 查看文章

笑左

出十傑集唔駛諗實抽爆佢

不過幻夜好礙眼...唔想抽中佢
舊 05-24-17, 01:08 PM   #36133
gingq7

唉, 又令我諗起套漫畫港版爛尾既

而套動畫DVD中文正版我好似$90買既
舊 05-24-17, 03:02 PM   #36134
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
今年水著有男人,緊係出男女混浴池啦 應該會跟上年一樣分part.1同2

話說上年水著確定會復刻

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 03:14 PM   #36135
大破人間

引用:
作者: tsddr 查看文章
今年水著有男人,緊係出男女混浴池啦 應該會跟上年一樣分part.1同2

話說上年水著確定會復刻

100%會復刻
就算唔復刻個活動都會復刻個池.

復刻水著擺明賺大錢既野, 鹽川點都唔做
舊 05-24-17, 03:16 PM   #36136
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 大破人間 查看文章
100%會復刻
就算唔復刻個活動都會復刻個池.

復刻水著擺明賺大錢既野, 鹽川點都唔做
1個月內抽晒新舊合共4個卡池

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 04:18 PM   #36137
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
白貞突然有寶解!!
唔止無咗STUN, 重要變咗弱體解除!!!!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 04:18 PM   #36138
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [BBちゃんの逆襲/電子の海で会いましょう!]大家抽爆BB的願望落空了

白貞寶解

無左stun
多左弱體解除

我想tag tk大

三公
強化技能任

變化》鮮血之伝承
加攻防3 turns

海倫娜
寶具變左全體無視防禦攻擊

布姐
寶具加倍率 加星率

此篇文章於 05-24-17 04:30 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 04:26 PM   #36139
大破人間

白貞的弱體解除睇描述仲要全體, 望落有D誠意
舊 05-24-17, 04:31 PM   #36140
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
今朝先開始升白貞,咁開心

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 04:33 PM   #36141
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
白貞可以進一步上調至7.0了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 04:34 PM   #36142
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
竟然係強化任突襲
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 04:40 PM   #36143
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
白貞寶解

無左stun
多左弱體解除

我想tag tk大

三公
強化技能任

變化》鮮血之伝承
加攻防3 turns

海倫娜
寶具變左全體無視防禦攻擊

布姐
寶具加倍率 加星率
隻隻都有好感動

舊 05-24-17, 05:09 PM   #36144
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
弓吾\槍狐\不孝女同鐵拳都係冇做壞但接近做壞嘅強度
泳裝part1\2都值得抽番幾手,除非似我咁齊左(total廿pack唔係全員寶5,果陣仲未知非洲石)
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 05:11 PM   #36145
廢‧人一個

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
1個月內抽晒新舊合共4個卡池
一個月4個pool...師兄有冇賣器官嘅黑市介紹?
舊 05-24-17, 05:37 PM   #36146
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
無左Stun可以宝具>ART>ART>EX

打返半行NP返黎都好既...

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 05:48 PM   #36147
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
倉庫仲有2隻白貞唔知升唔升寶具好
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 05:52 PM   #36148
大破人間

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
倉庫仲有2隻白貞唔知升唔升寶具好
重複角色唔升寶具就無其他用途,除非你諗著賣左佢變黃方…
舊 05-24-17, 05:55 PM   #36149
gingq7

布姐强化,但一堆女神pick up又唯獨無佢

三公多個加攻技即時十分似樣

海倫娜有寶解又係完全兩回事,而家應該可以和術閃一戰 (我果隻寶4應該可以大力過文西?)

白貞强化加個全體弱體解除係十分聰明,因為梅林/孔明/C狐/盾娘都提供唔倒呢個功能,鐵拳(騎)可以但又無無敵,營運今次係有認真諗過點樣强化又唔OP
舊 05-24-17, 05:58 PM   #36150
廢‧人一個

引用:
布姐强化,但一堆女神pick up又唯獨無佢

三公多個加攻技即時十分似樣

海倫娜有寶解又係完全兩回事,而家應該可以和術閃一戰 (我果隻寶4應該可以大力過文西?)

白貞强化加個全體弱體解除係十分聰明,因為梅林/孔明/C狐/盾娘都提供唔倒呢個功能,鐵拳(騎)可以但又無無敵,營運今次係有認真諗過點樣强化又唔OP
布倫希爾德擺明係伏兵,再下個禮拜分分鐘同槍凜一齊出嚟搶錢...

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:59 AM

手機版 | APP版