Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-16, 07:29 AM   #826
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
http://dulfy.net/2016/09/20/gw2-lege...ction-resumes/

新legendary繼續開發, 而家有支新mace
就咁睇T1 d料應該算易整左
後面就

舊 09-21-16, 07:35 AM   #827
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: ヴィタさんさんKS☀ 查看文章
...GG
不過點睇都係 leyline flying 最需要
似乎新兩個map都係, 你加油

舊 09-21-16, 03:42 PM   #828
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 搖搖 查看文章
http://dulfy.net/2016/09/20/gw2-lege...ction-resumes/

新legendary繼續開發, 而家有支新mace
就咁睇T1 d料應該算易整左
後面就
咁你整佐未?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-16, 05:41 PM   #829
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我mastery lv得173

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-16, 08:19 PM   #830
david
The One

引用:
作者: 細路翔 查看文章
咁仲唔快手升呢去整?

---
舊 09-21-16, 10:46 PM   #831
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
得170

舊 09-23-16, 07:14 AM   #832
搖搖
永遠的毛毛王子↓

話咁快又打完ch2 繼續hea

舊 09-23-16, 08:28 AM   #833
david
The One

引用:
作者: 搖搖 查看文章
話咁快又打完ch2 繼續hea
你唔係要整新O個堆紫武咩?

---
舊 10-17-16, 04:58 PM   #834
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
萬聖節再番炒鬼捉人
仲有雕南瓜
仲仲有跳轉轉時間塔

thanks thanks thanks thanks a~~net~
(真係雕晒anet班友個南瓜)

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-16, 12:38 PM   #835
david
The One

竟然咩新O野都無齋翻叮?

當年GW年年大型EVENTS都有免費新COSTUME ITEM,雖然唔係O的咩O野,但起碼對玩家O黎講係有O的期待。

---
舊 10-19-16, 12:07 AM   #836
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
作者: david 查看文章
竟然咩新O野都無齋翻叮?

當年GW年年大型EVENTS都有免費新COSTUME ITEM,雖然唔係O的咩O野,但起碼對玩家O黎講係有O的期待。
望住reddit班fanboy係度circle jerk,你重唔快d謝主隆恩?

有心做果班走晒啦
依家得番d鬼五馬六既人係度做,番兜好正常
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-16, 08:03 AM   #837
david
The One

GW每年三件COSTUME ITEMS(HALLOWEEN,WINTERSDAY,DRAGON FESTIVAL)我係齊曬O既,當年要玩時差,先去頭幾個SERVER,攞完就即刻飛去拉尾SERVER攞第二個,玩得超開心的。

而家O既ANET真係呢...

---
舊 10-22-16, 01:10 AM   #838
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

各位觀眾
傳奇裝甲(iron man)~~~~~

核突到唔知點講好完全唔會想要
唔講仲以為1係商城 skin 來
反而成就 POINT unloack 個 set 聖光仲好睇過呢套,

搞咁多不如整把The Juggernaut 然後玩銀甲仲靚過呢套

----

off topic
見完 d 咁核突既野,見番d 靚甲保養番隻眼吧啦

-

冇咩事我出番去等聖誕出 event 算吧啦

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈

此篇文章於 10-22-16 01:19 AM 被 ヴィタさんさんKS☀ 編輯。
舊 10-22-16, 10:58 AM   #839
david
The One

ANET班繪師食錯佐咩,整PAT咁O野出O黎...

當年GW O的ASCENDED甲型仔過佢多多聲

---
舊 10-22-16, 12:05 PM   #840
搖搖
永遠的毛毛王子↓

>>>成就 POINT unloack 個 set 聖光仲好睇過呢套,

hellfire仲型

舊 10-22-16, 05:17 PM   #841
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
重甲可以不理
希望輕甲變形係變少d布

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-16, 11:35 PM   #842
細路翔
The One

又唔好一味踩

除左件傳奇裝堅樣衰之外其他野我覺得依家好過HoT剛出時好多啦

真係堅唔明點解OUTFIT唔改返做SKIN,有咁難搞咩

服裝設計就直程懶得講

就算學國產土炮MMO咁將D女裝整到成件癡女裝咁都好過依家

明明上次個傳奇MACE整得幾潮

再唔係就黑暗商法,比完D咁既傳奇裝(笑)你望完之後將似樣D既設整晒做課金OUTFIT

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-23-16 11:48 PM 被 細路翔 編輯。
舊 10-24-16, 08:03 AM   #843
david
The One

引用:
又唔好一味踩

除左件傳奇裝堅樣衰之外其他野我覺得依家好過HoT剛出時好多啦

服裝設計就直程懶得講

再唔係就黑暗商法,比完D咁既傳奇裝(笑)你望完之後將似樣D既設整晒做課金OUTFIT
以ANET而家O既商城,好大機會係咁,雖則只係外觀上O既O野,但咁先係最吸金...

---
舊 10-24-16, 10:44 AM   #844
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
又唔好一味踩

>>咁呢點我同意
堅樣衰

>>陰謀論咁講其實係唔想你地班蛋散搭到靚一靚,之後出 outfit 仲有人買

服裝設計就直程懶得講
>>泡菜係呢一方面完勝左,一隻n年前既 olg,人物 motion + 衫已經嬴 gw2 n 條街

>>成班 gw2 devs 就係對核突美學有份無名既執著

>(笑)

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈

此篇文章於 10-24-16 10:52 AM 被 ヴィタさんさんKS☀ 編輯。
舊 10-24-16, 01:32 PM   #845
david
The One

其實我都係唔明,當年GW出新CAMPAIGN時,隨佐新PROFESSIONS同故事內容之外,我最期待O既就係每個PROFESSION O既新甲。

由原本十個PROFESSIONS每個都有佢自己特色O既甲,仲要唔係HEA整,變成而家GW2三個MAIN PROFESSIONS而已,都可以搞到一PAT C咁...

---
舊 10-24-16, 06:11 PM   #846
細路翔
The One

引用:
其實我都係唔明,當年GW出新CAMPAIGN時,隨佐新PROFESSIONS同故事內容之外,我最期待O既就係每個PROFESSION O既新甲。

由原本十個PROFESSIONS每個都有佢自己特色O既甲,仲要唔係HEA整,變成而家GW2三個MAIN PROFESSIONS而已,都可以搞到一PAT C咁...
我覺得係Hot仆得太直,佢地依家將資源賭晒係下次資料片

英國說大家抱團死
舊 10-25-16, 01:06 PM   #847
david
The One

其實就算真係咁,設計甲班人應該同設計CONTENT唔同TEAM吧...

不過今時今日O既ANET真係同GW年代無得比...

正如樓上咁講,免費O既就整PAT C俾你,課金O既就算只係中規中舉,但一有對比就實有人課

---
舊 10-26-16, 07:58 AM   #848
細路翔
The One

引用:
正如樓上咁講,免費O既就整PAT C俾你,課金O既就算只係中規中舉,但一有對比就實有人課
<------------

但其實見佢兩張新map都算有心機搞,比兩三舊佢吊鹽水無所謂啦

我知佢地想同其他泡菜mmo做區分,但d新衫起碼比返rev件甲果時既設計心思我呀

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-26-16 08:07 AM 被 細路翔 編輯。
舊 10-26-16, 11:55 AM   #849
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
<------------

但其實見佢兩張新map都算有心機搞,比兩三舊佢吊鹽水無所謂啦

我知佢地想同其他泡菜mmo做區分,但d新衫起碼比返rev件甲果時既設計心思我呀
>泡菜mmo做區分
佢區分成咁已經係災難級別既錯誤
可唔可以話 GW2 佢地不自量力既結果就搞成咁 gg

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 10-26-16, 04:52 PM   #850
細路翔
The One

引用:
作者: ヴィタさんさんKS☀ 查看文章
>泡菜mmo做區分
佢區分成咁已經係災難級別既錯誤
可唔可以話 GW2 佢地不自量力既結果就搞成咁 gg
我本來以為wow堆衫都已經夠衝擊

直到我玩左gw2

英國說大家抱團死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 6 - Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1026 01-28-15 12:25 PM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 02:29 AM

手機版 | APP版