Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-15-12, 10:17 AM   #976
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
又追得返
真係估唔到

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線  
舊 02-15-12, 10:28 AM   #977
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
好多失誤,應該輸多......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 02-15-12, 10:37 AM   #978
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
最後六分都係JLin..... on fire?

舊 02-15-12, 10:38 AM   #979
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
林書豪絕殺....

好型....
魚伕 目前離線  
舊 02-15-12, 10:38 AM   #980
DevilElvis
The One
還我香港!!

Lin絕殺

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 02-15-12, 10:38 AM   #981
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
Lin 3pt Shot: Made (27 PTS) 00:00.9 [NYK 90-87]

我服了!!!!!!!!!
斷空我 目前離線  
舊 02-15-12, 10:38 AM   #982
kel成
Senior Gamer
廢柴

註冊日期: Oct 2004
爭d三雙, 8TO
kel成 目前離線  
舊 02-15-12, 10:40 AM   #983
okabe
God of Gamer

絕殺都出埋 愈打愈勁
okabe 目前離線  
舊 02-15-12, 10:41 AM   #984
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
好熱血
三分絕殺, 點解可以大膽到咁既地步?
林書豪!!!!!!!!!

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線  
舊 02-15-12, 10:41 AM   #985
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
win again...神話再績~

舊 02-15-12, 10:41 AM   #986
是但
Game Master

PSN  IDseedown
臨尾球三分
可以咁有自信
乜野失誤都補返晒

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線  
舊 02-15-12, 10:43 AM   #987
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
等game replay 睇三分絕殺~~

但佢打左成43分. 係今年咁密的schedule下, 唔好傷呀~~~

舊 02-15-12, 10:44 AM   #988
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
一球定英雄

舊 02-15-12, 10:46 AM   #989
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
nyk系咪簽左佢一年?
下年一定有人工加

DC 97 目前離線  
舊 02-15-12, 10:46 AM   #990
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
另,

A米被block了7球..............痛嗎?
斷空我 目前離線  
舊 02-15-12, 10:46 AM   #991
okabe

引用:
作者: 是但 查看文章
臨尾球三分
可以咁有自信
乜野失誤都補返晒
之前追平DRAW埋FOUL都好夠自信
TO多同防守差D之外
真係乜都補返晒
okabe 目前離線  
舊 02-15-12, 10:48 AM   #992
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
傳說繼續.......
ahleung 目前離線  
舊 02-15-12, 10:51 AM   #993
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
救命! 睇到勁 high!! 原本諗住輸硬,點知靠防守追到最近 2 分,但之後又被放甩,lin FT 又唔準,諗住玩完 ... 點知最後!! Amazing happens!!

不過 jeremy 真係要諗下對策,依家佢打 pick & roll 越黎越難交俾 roll in 個個,而佢剷埋底時對方亦都好有準備。呢場唔係對方尾段無力的話,NYK 可能已經輸左 ...

另外 amare 呢場同 jeremy 做唔到太多合作,希望打多 d 後會有改善,同埋 amare 唔好怕自己大佬位俾人搶左就得 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 02-15-12, 10:55 AM   #994
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
救命! 睇到勁 high!! 原本諗住輸硬,點知靠防守追到最近 2 分,但之後又被放甩,lin FT 又唔準,諗住玩完 ... 點知最後!! Amazing happens!!

不過 jeremy 真係要諗下對策,依家佢打 pick & roll 越黎越難交俾 roll in 個個,而佢剷埋底時對方亦都好有準備。呢場唔係對方尾段無力的話,NYK 可能已經輸左 ...

另外 amare 呢場同 jeremy 做唔到太多合作,希望打多 d 後會有改善,同埋 amare 唔好怕自己大佬位俾人搶左就得 ...
次次都係第四節炒
因為佢係無力唔係唔準

與其話對方無力 不如話NYK下半場尤其是第4節既DEF真係好左好多令到好多TO發生

A米方面就...唔..
LIN係LIN而唔係NASH
ROLL得咁鬼快衝入去然後LIN就交唔切

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線  
舊 02-15-12, 10:55 AM   #995
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: 斷空我 查看文章
另,

A米被block了7球..............痛嗎?
只係 Amir Johnson 都 block 左佢 幾球
呢場佢應該都幾無癮,又無大佬做,自己又打得麻麻

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 02-15-12, 10:58 AM   #996
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: 王龍 查看文章
次次都係第四節炒
因為佢係無力唔係唔準

與其話對方無力 不如話NYK下半場尤其是第4節既DEF真係好左好多令到好多TO發生

A米方面就...唔..
LIN係LIN而唔係NASH
ROLL得咁鬼快衝入去然後LIN就交唔切
最主要 def 改善就係 tyson 出返黎,大家的補位又快左,同埋 shumpert 的防守好過 lin; 第一節時 lin 真係俾人一 pick 就甩,calderon 射到著哂火

Shumpert 呢兩場真係要讚,兩場都係間接贏波功臣

舊 02-15-12, 11:00 AM   #997
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
last shot replay
http://www.youtube.com/watch?v=N1l3l7Src-s
ahleung 目前離線  
舊 02-15-12, 11:05 AM   #998
二伍

註冊日期: Sep 2002
唔係小勝3分咩?
二伍 目前離線  
舊 02-15-12, 11:07 AM   #999
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
人地剛剛死完大佬返黎....比d時間佢啦
Penny仔 目前離線  
舊 02-15-12, 11:08 AM   #1000
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 二伍 查看文章
唔係小勝3分咩?
係絕殺3分bbb

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA SEASON 2017/18 直播時間表 (updated: 11 Mar 22:45) 魚伕 體育版 10 12-25-11 06:41 PM
[CLOSED]NBA 討論區 VOL. 30 - 請轉到 VOL. 31 繼續討論 阿聰 體育版 1033 06-13-11 09:35 PM
NBA 討論區 VOL. 28 - 2010-11 球季開鑼 阿聰 體育版 1004 12-18-10 04:27 PM
NBA 討論區 VOL. 22 - NBA 2009 正式開鑼 ~~Where amazing happens ? 阿聰 體育版 990 01-20-09 12:44 PM
NBA 討論區 VOL. 11 - 請轉到 NBA 討論區 VOL. 12 繼續討論 阿聰 體育版 1003 01-23-06 01:52 PM

現在的時間是 11:44 PM

手機版 | APP版