Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-04-12, 11:43 AM   #826
lwl
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: 小黑 查看文章
基本上ONLINE同FD玩三次就夠,其餘既COIN 我都係全部自己打
co op coin 係米得3 款?
最尾個款係米芬奇?
THX

舊 04-04-12, 11:45 AM   #827
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: jaychow7w 查看文章
終於買咗psv..... 第一隻game 竟然係FIFA ....
Vita Fifa 可以幫手boost盃 ma?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 12:16 PM   #828
jaychow7w
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
Vita Fifa 可以幫手boost盃 ma?
Ok!
要點set 上網?還是要出街一齊打?
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 01:22 PM   #829
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
psv隻fifa好似有隻盃有bug所以解唔到

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 01:40 PM   #830
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: lwl 查看文章
co op coin 係米得3 款?
最尾個款係米芬奇?
THX
CO OP 果D 藍COIN 係可以轉樣的
冇話最尾果款係邊個
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 01:41 PM   #831
小黑

63 白金了,GOD OF WAR -CHAIN OF OLYMPUS

GOW 系列真係好玩
舊 04-04-12, 03:26 PM   #832
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
CO OP 果D 藍COIN 係可以轉樣的
冇話最尾果款係邊個
total 有幾多個藍COIN?

舊 04-04-12, 09:21 PM   #833
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
有冇人打reailty fighter ,差一小時內win 5個fd的盃就白金 可用wifi連 唔洗出黎
1)LeUnG0o0
2)
3)
4)
5)
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 10:02 PM   #834
小黑

引用:
作者: lwl 查看文章
total 有幾多個藍COIN?
唔洗理,總之藍COIN 要三個就夠,即係同3個FD 玩完就會齊
佢既效果就係用黎出個效果技能

其他就盡力儲齊其他COIN 啦
舊 04-04-12, 11:51 PM   #835
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
Ok!
要點set 上網?還是要出街一齊打?
Wifi Online head2head match
不過EA Game特有既glitch可能開唔到幾隻盃...

但都可以一試先

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 01:03 AM   #836
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Question

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
有冇人打reailty fighter ,差一小時內win 5個fd的盃就白金 可用wifi連 唔洗出黎
1)LeUnG0o0
2)
3)
4)
5)
係咪任何版本都可以連機?

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 01:14 AM   #837
kennethshiu
Junior Member

PSN  IDkennethshiu
想問一下Captain America 的試練模式第十關點出黎? 現在只欠這個白金, 求各位幫忙,謝謝
kennethshiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 01:51 AM   #838
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
假如我玩完全獎杯賣出去這2隻有無人要
http://www.gaforum.org/showpost.php?...08&postcount=1
http://www.gaforum.org/showpost.php?...05&postcount=1
太過花錢限定版
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 04:48 AM   #839
jaychow7w

引用:
作者: kennethshiu 查看文章
想問一下Captain America 的試練模式第十������關點出黎? 現在只欠這個白金, 求各位幫忙,謝謝
開啟條件係要取得一隻火雞, 其中一版會攞返自己個盾,唔記得之前定之後右邊有門,打開就見到!
舊 04-05-12, 01:26 PM   #840
kennethshiu
Junior Member

PSN  IDkennethshiu
引用:
開啟條件係要取得一隻火雞, 其中一版會攞返自己個盾,唔記得之前定之後右邊有門,打開就見到!
謝謝解答, 等我搵搵先.
kennethshiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 09:07 PM   #841
LeUnG0o0
麥仔

PSN  IDLeUnG0o0
引用:
作者: Transformers 查看文章
係咪任何版本都可以連機?
應該係@@@@@
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 01:43 PM   #842
Game Master
YOONA!!!!

Thumbs up

白金了RO的朋友,可以過幾張boss咭嚟嗎?

可PM
舊 04-09-12, 05:35 PM   #843
小黑

經過一年既時間,舊果集既狐忍終於白金了
舊 04-10-12, 06:42 PM   #844
jaychow7w

用near 掃完RO啲道具,點樣係個game到用?
舊 04-10-12, 09:54 PM   #845
Game Master
YOONA!!!!

Unhappy

引用:
用near 掃完RO啲道具,點樣係個game到用?
問果汁糖拎near道具,最多拎五樣,拎咭都可以解全咭盃,

但係最好解左 ブリュンヒルデ盃先,呢個盃係爆seed時畀boss打死,但我試左幾十次都解唔到,

如果你解左可以講下心得嗎?我爭呢個盃白金

可PM
舊 04-11-12, 12:23 AM   #846
jaychow7w

引用:

但係最好解左 ブリュンヒルデ盃先,呢個盃係爆seed時畀boss打死,但我試左幾十次都解唔到,

我啱啱開始......
舊 04-11-12, 02:07 AM   #847
小黑

引用:

呢個應該係爆SEED 時俾大佬用大絕打死
試下打LOKI 佢用全畫面果招時爆SEED 睇下得唔得
我出盃就係打大怪島時爆SEED 俾佢一下高速突進輾死之後出既
舊 04-11-12, 09:59 AM   #848
Game Master
YOONA!!!!

Question

引用:
呢個應該係爆SEED 時俾大佬用大絕打死
試下打LOKI 佢用全畫面果招時爆SEED 睇下得唔得
我出盃就係打大怪島時爆SEED 俾佢一下高速突進輾死之後出既
你當時係幾多血,乜裝備同技能?

可PM
舊 04-11-12, 05:51 PM   #849
Game Master
YOONA!!!!

Thumbs up

終於解到喇

可PM