Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-05, 10:18 AM   #51
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: 繪夢
點極法?

別,
估唔到先玩R...
而家最先爆係隻W
好鍾意套knight armor,加左purplr dye,
成件冥衣咁
冥衣型丫,我成日比人話我唔用armor丫,陰公
唔知點解我覺得女戰士用knight armor好似會肥左好多

此篇文章於 06-26-05 10:31 AM 被 BlackWing 編輯。
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-05, 12:28 PM   #52
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
last boss 其實唔係要打3次, 係佢就死果陣有一個skill係回復, 可能佢最多出3次所以d人話要打3次la
只要係最後少少血果陣一齊nuke佢, 等佢出唔到果招skill就瓜左就收得工

舊 06-26-05, 01:38 PM   #53
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
過左dragon lair bonus
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-05, 04:11 PM   #54
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
knight armor姐係邊件?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-05, 04:43 PM   #55
松田悟志
隼龍

PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: Pandahahaha
knight armor姐係邊件?
1.5K甲其中一種,我用緊

舊 06-26-05, 05:18 PM   #56
BlackWing
World Order
↘本氣度0

Hikaru,你隻B仔咩職架
舊 06-26-05, 05:33 PM   #57
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: 松田悟志
1.5K甲其中一種,我用緊
WHERE 買?

舊 06-26-05, 05:35 PM   #58
松田悟志
隼龍

引用:
作者: Pandahahaha
WHERE 買?
過完dragon lairs之後果個雪地

舊 06-26-05, 06:03 PM   #59
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
過完dragon lairs之後果個雪地
0我
果set

舊 06-27-05, 12:09 AM   #60
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
今日有幸遇到極品中的極品組合............
全team無monk....係連npc monk都無....
打gates of kryla........打第一組monster.....中毒...我死了....在那時望向party list...先知原來無monk..(我直覺以為係有npc monk的)
之後第二個W死左............再後來有一人飛走...跟住再有2人死左.......
依...仲有一人無事喎......但是...........................佢企左係start point無任何動作..||||
我第一次打mission打第一組怪就被人全滅...........仲哀過係城外被全滅..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-05, 12:13 AM   #61
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
我食完飯番黎你off左
之後等唔到你同老信去打

舊 06-27-05, 01:05 AM   #62
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 搖搖
我食完飯番黎你off左
之後等唔到你同老信去打
我都係食完飯返來唔見你..同d極品走左去打mission

舊 06-27-05, 01:08 AM   #63
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: 嘿哈兒
我都係食完飯返來唔見你..同d極品走左去打mission
聽晚等我打埋borlis pass個bonus之後~~一齊去打啦

舊 06-27-05, 01:12 AM   #64
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
聽晚等我打埋borlis pass個bonus之後~~一齊去打啦
我到左lion's asch..

舊 06-27-05, 01:30 AM   #65
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
我到左lion's asch..
我都到左

不過未打mission

舊 06-27-05, 01:34 AM   #66
monketsu
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 摩亞
冥衣型丫,我成日比人話我唔用armor丫,陰公
唔知點解我覺得女戰士用knight armor好似會肥左好多

咦…叫緊我? XDD 我唔覺得肥左,係上圍細左 XDDD

引用:
作者: 摩亞
Hikaru,你隻B仔咩職架
遲d話你知 我隻B仔可能有機會delete的 所以都係唔講出黎先

今日打左2鋪8人PVP同4人PVP…無贏過 orz
依家終於知道自己有幾廢 orz…睇黎會休息一下個W先
monketsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-05, 03:26 AM   #67
搖搖
永遠的毛毛王子↓

尋求協助去wizard's tower|||
同npc一齊行
頭兩team死靈/鬼魂都打唔贏 =.=
rush又去到毒池就死 orz

舊 06-27-05, 03:35 AM   #68
松田悟志
隼龍

引用:
尋求協助去wizard's tower|||
同npc一齊行
頭兩team死靈/鬼魂都打唔贏 =.=
rush又去到毒池就死 orz
你同npc去做4000xp quest咁勇?

舊 06-27-05, 03:46 AM   #69
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
諗住去行下丫嘛...睇下有無城可以飛~

舊 06-27-05, 07:31 AM   #70
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
我諗起我地上次去有兩個lv 20都差d全滅...

舊 06-27-05, 07:42 AM   #71
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
我諗起我地上次去有兩個lv 20都差d全滅...
今晚陪我打啦~\/

舊 06-27-05, 10:15 AM   #72
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
依幾日會去旅行,
冇得玩orz
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-05, 10:17 AM   #73
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 繪夢
依幾日會去旅行,
冇得玩orz
早去早回
你隻ele偷energy果招叫咩名?
舊 06-27-05, 10:33 AM   #74
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
收wood plank
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-05, 11:44 AM   #75
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
4000 xp 其實要做乜 ?
無箭咀 -.- ..( 飛去幾個地方都無 )

今晚等埋我做呀
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 11:15 AM

手機版 | APP版