Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
terrycat 10:54 AM 01-27-14
作者: HakiK:
對比f drive,s drive差太遠,只要部機稍為有d叫係格既格,
開f drive機動力上升,格性能上升,部部都格到變我係高達,

去左2日都狂用age-2,頭2次玩真係會唔知做乜,用熟左個bc同開f drive入格之後,
部機個人覺得至少係freedom之上,係招覺醒技實在打太耐...又can唔走,無乜作用

拍你f91果部係雪崩喎,
仲有你明明係4.5連勝(指)
嗯..比你發現左ORZ (突登打錯都踢爆我) ?
係唔係5勝自己知..LOL 最後個場係個(((((FD)))) 叫咁做我都冇計
預左俾人XYZ
好心做壞事,你快D 請假打機啦.
星仔~* 11:07 AM 01-27-14
作者: HakiK:
對比f drive,s drive差太遠,只要部機稍為有d叫係格既格,
開f drive機動力上升,格性能上升,部部都格到變我係高達,

去左2日都狂用age-2,頭2次玩真係會唔知做乜,用熟左個bc同開f drive入格之後,
部機個人覺得至少係freedom之上,係招覺醒技實在打太耐...又can唔走,無乜作用

拍你f91果部係雪崩喎,
仲有你明明係4.5連勝(指)
打錯 f drive先岩
用左幾次s drive覺得輸出唔大 似fb個 b ex
由奇有場用露娜渣 連發3炮唔知為咩
Age2 作為2500 唔太值
同今集都好多機上哂3000
Paptimus 01:38 PM 01-27-14
原來魔法之子大大用卡碧尼mkII carry我果幾場都比人拍左片
sai00872003 02:42 PM 01-27-14
又要等7號先有得玩
~Sau~ 03:04 PM 01-27-14
作者: sai00872003:
又要等7號先有得玩
但排隊排到驚
仲係好似今次新之城咁多人就唔好搞我...排1-2個鐘先打得舖
Paptimus 03:38 PM 01-27-14
作者: ~Sau~:
但排隊排到驚
仲係好似今次新之城咁多人就唔好搞我...排1-2個鐘先打得舖
咪當出黎吹水食飯, 下次唔打一齊坐花生區
sai00872003 03:58 PM 01-27-14
作者: ~Sau~:
但排隊排到驚
有計既
怪盜小G 04:18 PM 01-27-14
通頂包場幾錢

GVG之後都好似未見過包場團
~Sau~ 04:22 PM 01-27-14
作者: 怪盜小G:
通頂包場幾錢

如果真係有得俾錢包場我唔介意呀
GN00508771 04:38 PM 01-27-14
作者: 怪盜小G:
通頂包場幾錢

公價2000yen一小時
Sar8 04:48 PM 01-27-14
咁抵
星仔~* 05:03 PM 01-27-14
日本嘛
香港有先算
怪盜小G 05:25 PM 01-27-14
香港7-8年前好似係二千幾蚊一晚
魔法之子 07:13 PM 01-27-14
作者: Paptimus:
原來魔法之子大大用卡碧尼mkII carry我果幾場都比人拍左片
有冇up上網
我想睇返架
魔王-將 07:33 PM 01-27-14
作者: 魔法之子:
有冇up上網
我想睇返架
魔法之子大大幾時教我打機
成日比群入面D重炮手,神高屈住黎打
~Sau~ 07:35 PM 01-27-14
有冇up上網
我想睇返架
https://drive.google.com/file/d/0B6Y.../preview?pli=1

GN00508771 08:05 PM 01-27-14
全場CS都夠打.-.
lauyan 09:19 PM 01-27-14
今集DUEL係未都係廢產?
mario0606 09:21 PM 01-27-14
作者: lauyan:
今集DUEL係未都係廢產?
其實1500個COST本身已經廢產
lauyan 10:05 PM 01-27-14
作者: mario0606:
其實1500個COST本身已經廢產
ジダ一變1500cost就覺得自爆好唔抵
Paptimus 12:22 AM 01-28-14
有冇up上網
我想睇返架
http://v.youku.com/v_show/id_XNjY1OTMzMTY0.html
stonekeung 10:59 AM 01-28-14

mario0606 12:03 PM 01-28-14
下面張圖果陣fake哂
武藤遊戲 04:50 PM 02-05-14
日程 : 2/7(金)~2/9(日)
■場所:【香港】GOLD STAR - TSUEN WAN, NAN FUNG/金星娛樂遊戲機中心
3/F (Portion) East Wing, Nan Fung Centre, 264-298 Castle Peak Road, Tsuen Wan, N.T./
新界荃灣青山道264-298號南豐中心東翼3樓部份

~Sau~ 04:54 PM 02-05-14
作者: 武藤遊戲:
日程 : 2/7(金)~2/9(日)
■場所:【香港】GOLD STAR - TSUEN WAN, NAN FUNG/金星娛樂遊戲機中心
3/F (Portion) East Wing, Nan Fung Centre, 264-298 Castle Peak Road, Tsuen Wan, N.T./
新界荃灣青山道264-298號南豐中心東翼3樓部份

PS3都出左FB, 都唔知仲多唔多人去
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後

返回主題版面