Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-02, 06:52 PM   #1
迪仔
Game Master

註冊日期: Jul 2002
原裝正版任天堂GBA差電問題

請問原裝正版任天堂GBA差電好用嗎?(賣一百幾十o個隻)
我想買....
大o既玩到幾個鐘呀???
我而家得$40 o個隻炸.....
$40o個隻廢到爆
迪仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 07:02 PM   #2
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
Re: 原裝正版任天堂GBA差電問題

引用:
Originally posted by 迪仔 :
我想買....
$40o個隻廢到爆
我都想知
而家用緊舊叉電屎到爆

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 07:04 PM   #3
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
買差電,主要係睇粒電芯的儲存量,例如我用緊的是1600mAh,主要係睇mAh個單位,因有d 四軀車專用電芯的儲存量只有800mAh
仲有,有d包裝上會講明有2000mAh,但實際只有1550mAh,切記小心購買

舊 11-21-02, 07:06 PM   #4
迪仔
Game Master

邊個用緊原裝正版任天堂GBA差電??
我想知好唔好用ar
舊 11-21-02, 07:08 PM   #5
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by 龍格堡 :
買差電,主要係睇粒電芯的儲存量,例如我用緊的是1600mAh,主要係睇mAh個單位,因有d 四軀車專用電芯的儲存量只有800mAh
仲有,有d包裝上會講明有2000mAh,但實際只有1550mAh,切記小心購買
thx yr reply
舊 11-21-02, 08:18 PM   #6
Autumn's Tale
Registered User
半隻CD-Rom

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 龍格堡 :
我就用緊GP 1600or1800喇~
Autumn's Tale 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 09:29 PM   #7
AKAKI_
Account Locked
路地裏の宇宙少年

I use GP 1800 ^o^
AKAKI_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 09:39 PM   #8
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
Re: 原裝正版任天堂GBA差電問題

引用:
我想買....
$40o個隻廢到爆
買一百幾十
不過差電要插變壓牛 , 好麻煩咁

舊 11-21-02, 09:48 PM   #9
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

我買左個完裝既gba火牛...

只可以響toilet度用...... @@"
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 11:34 PM   #10
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by 卡遜 :

只可以響toilet度用
Y?
舊 11-22-02, 10:33 AM   #11
夜影
Account Locked
算啦

註冊日期: Oct 2002
Re: Re: 原裝正版任天堂GBA差電問題

引用:
Originally posted by JACKY :

買一百幾十
不過差電要插變壓牛 , 好麻煩咁
對住在使用110V地區的朋友比較方便
夜影 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-02, 12:20 PM   #12
咭咭王子(一V一)p

我用梗果隻$35...好好用wor我覺得

舊 11-22-02, 03:40 PM   #13
沉默是金

引用:

開大打机系咪可以暢順D

舊 11-22-02, 04:16 PM   #14
迪仔
Game Master

to:卡遜
yr完裝既gba火牛好用ma?
i want buy..........
舊 11-22-02, 04:17 PM   #15
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by card_captor :
我用梗果隻$35...好好用wor我覺得
我最驚$35果隻雙機ar
舊 11-22-02, 06:24 PM   #16
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
用GP個隻囉..幾好呀~
我每日返工放工一至兩個鐘都係一個禮拜左右就換..
連續用保守都可以五六粒鐘以上~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-02, 08:46 PM   #17
咭咭王子(一V一)p

引用:

我最驚$35果隻雙機ar
我用o左咁耐都冇事~
火牛唔好長期插住電就得

舊 11-23-02, 12:35 AM   #18
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

bcoz nintendo 出個個火牛係110v既

而香港既plug係220v

而且最多只有洗手間才有110v(for shaver's use)

所以唔可以在房用...... :crap:
舊 11-23-02, 08:46 AM   #19
迪仔
Game Master

引用:
bcoz nintendo 出個個火牛係110v既

而香港既plug係220v

而且最多只有洗手間才有110v(for shaver's use)

所以唔可以在房用...... :crap:
咁未ho c?
舊 11-23-02, 10:09 AM   #20
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
駛乜咁煩呀,買個牛轉v咪得囉
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-02, 12:42 PM   #21
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by i wanna buy GBA :
駛乜咁煩呀,買個牛轉v咪得囉
唔知邊導有呀.....
舊 11-23-02, 01:36 PM   #22
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
唔知邊導有呀.....
架架日版 ps2/gc/xbox 都要轉牛o架啦 220V -> 110V

曾經見過 淘大 太太店有原叉電, 接近 $280 水平, 自己諗諗啦

(我 suggest 屋企玩牛, 出街玩乾電)

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-02, 02:04 PM   #23
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by 茶杯老人 :
架架日版 ps2/gc/xbox 都要轉牛o架啦 220V -> 110V
咁咪好大個?
舊 11-23-02, 02:05 PM   #24
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
咁咪好大個?
我屋企果個都幾大... 2 部 gba 加埋咁大

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-02, 02:17 PM   #25
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

我買個原裝既都係因為佢細ja

yau要加個"2 部 gba 加埋咁大"既牛....

有無d細d ga?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:02 AM

手機版 | APP版