Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-08, 04:05 AM   #51
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
早前先玩返 MD 版當熱身,
PS2 遊戲,希望呢隻仲有舖頭入,
唔好咁貴就好啦。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 07:56 PM   #52
nitsana
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2008
一見即買~~~

舊 10-08-08, 08:31 PM   #53
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: neo2046 查看文章
PV第2弾 + 大量新圖片

セガ、PS2「THUNDERFORCE VI」
PV第2弾や最新スクリーンショットを公開
http://watch.impress.co.jp/game/docs/20081007/tf.htm
段片睇到有d眼花

舊 10-28-08, 04:01 AM   #54
八仙果
youtube 頻道

Nintendo Switch ID3414-6520-7624
近日都好多 Games 出,
一定要留意有沒有店舖入貨,
希望可以早兩日玩到啦。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
舊 10-30-08, 03:17 PM   #55
Oop
Crazy Gamer
狩友

註冊日期: Jan 2006
Wii U IDwiioop
3DS Friend Code1848 1613 6261
PSN  IDoop2oop
XBox Live Gamertagoopoopoop
好吸引

但又唔想unpack部ps2...
好矛盾

原來我細個時將thunder cross同thunder force撈亂咗

舊 10-30-08, 03:39 PM   #56
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
隻game呢兩日以經見街
不過唔單止唔多鋪頭入....價錢仲,哈哈哈~~~
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 03:44 PM   #57
bwcat
Junior Member
SHOOTING

註冊日期: Aug 2007
XBox Live Gamertagkeilun
各位請冷靜一下!!我昨晚買回來!它不是我們熟悉的THUNDER FORCE論畫面處理,武器系統都給我的感覺是粗制濫造的作品!Especially The boss design! SEGA what are you doing....
bwcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 03:55 PM   #58
Oop
Crazy Gamer
狩友

註冊日期: Jan 2006
Wii U IDwiioop
3DS Friend Code1848 1613 6261
PSN  IDoop2oop
XBox Live Gamertagoopoopoop
引用:
作者: bwcat 查看文章
各位請冷靜一下!!我昨晚買回來!它不是我們熟悉的THUNDER FORCE論畫面處理,武器系統都給我的感覺是粗制濫造的作品!Especially The boss design! SEGA what are you doing....
咁大鑊?

舊 10-30-08, 04:06 PM   #59
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
油占多有貨,但冇標價,唔慌平

同埋28分以下stg,我覺得入唔過lor

要打飛機不如玩雷電4
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 05:34 PM   #60
nitsana

今日已入手, 四字頭, 好貴~~

依家唔買, 到時想買可能貴到上天, 今日見到PS2 蟲姬賣成千幾 -_-
呢隻當時無買 ToT

此篇文章於 10-30-08 05:39 PM 被 nitsana 編輯。
nitsana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 06:42 PM   #61
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: jasmin 查看文章
要打飛機不如玩雷電4
係我心目中雷電位置遠不及Thunder Force,點都會買,睇下平定貴姐

舊 10-30-08, 08:56 PM   #62
doubleField
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
數字埸438入手

今日放工先有機會normal打爆機
整體黎講唔係真係太好,
音樂冇之前既咁好聽,
巨大戰艦boss o個版除外,仲要幾熱血下
之後last版隻音樂 ...
各位有買既可以聽下,真係脫力xN

說明書已經講左有rynex用,不過點開仲未知...
如果要爆一次mania就真係興奮

唔知點解,我好似見到zeta gundam哈
(有玩到last stage既版友會知道乜事)
doubleField 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 09:44 PM   #63
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:
作者: nitsana 查看文章
今日已入手, 四字頭, 好貴~~

依家唔買, 到時想買可能貴到上天, 今日見到PS2 蟲姬賣成千幾 -_-
呢隻當時無買 ToT
邊度賣咁貴?
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 11:14 PM   #64
nitsana

引用:
作者: 森羅 查看文章
邊度賣咁貴?
蟲姬先達頂樓見到

舊 10-31-08, 02:59 AM   #65
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: nitsana 查看文章
蟲姬先達頂樓見到

o個間野好識炒靚貨....kekeke
佢之前賣緊隻平價版虫姬全新都唔使200.....

而呢隻,我見到有得賣o既地方都過400
平過400而又想入o既唔好諗lu

不過,o岩o岩出o個日見到無入到,都係因為驚雷雷地,而且仲要唔平
雖則以前機乎集集狂煲,但而家噤o既經濟,都係有忍手必要
舊 10-31-08, 10:11 AM   #66
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
隻碟係水貨,再加上返得好少

尋日響數字場只有油占多獨家發售

人地冇理由唔同你計匯水

都係果句,有愛就出手
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 08:40 PM   #67
terry1010
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
信和$345 上2層, 底層$399, 要買就快(算係好價)
terry1010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 02:47 AM   #68
森羅

引用:
作者: 吉村小音郎 查看文章
o個間野好識炒靚貨....kekeke
佢之前賣緊隻平價版虫姬全新都唔使200.....

而呢隻,我見到有得賣o既地方都過400
平過400而又想入o既唔好諗lu

不過,o岩o岩出o個日見到無入到,都係因為驚雷雷地,而且仲要唔平
雖則以前機乎集集狂煲,但而家噤o既經濟,都係有忍手必要
隻虫姫係佢早排去tgs時買返黎
而家日本隻限定都上到一萬羊............
舊 11-01-08, 03:15 AM   #69
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: 森羅 查看文章
隻虫姫係佢早排去tgs時買返黎
而家日本隻限定都上到一萬羊............

不嬲 cave game都有d保值能力,仲要講緊hk添
呢d stg 根本買小見小,想玩呢類game o既一定要一出即入嫁啦

不過虫姫我唔太like,所以之前見到唔過200 都無出手
佢出其他o個幾隻就實action

最好佢就出埋大復活落家用機啦

(off 曬 topic添.... )
舊 11-01-08, 07:33 PM   #70
森羅

問題係虫姫同ibara都係taito出呢
個時呢兩隻日本個邊已經話佢移植得差

同埋ibara個時連best版都出唔到
都係ariki個時先正
起碼唔玩得都睇得

係咪應該用返下面個topic講好d..............
舊 11-01-08, 08:14 PM   #71
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
有打過第5集嘅睇完今集個ed應該會好灰

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 10:33 PM   #72
joeyu1201
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
XBox Live Gamertagjoeyu1201
引用:
作者: Razgriz 查看文章
有打過第5集嘅睇完今集個ed應該會好灰
第 5集個 ending 好過今集好多
都唔知佢講o個 d 係咩語言 (唔會係西夏話掛 )

joeyu1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-08, 03:46 PM   #73
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
始終最鐘意都係第3集, 佢同部MD陪住我成長呀! 宜家仲記得關關既BGM...好好聽
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-08, 11:03 PM   #74
八仙果
youtube 頻道

終於有 3 字頭,$368。

舊 11-05-08, 09:57 PM   #75
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

已經入手,其實隻Game都唔錯,無想像中咁差

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
THUNDER FORCE VI 已出 bwcat 電視遊戲討論版 3 10-29-08 06:03 PM
air force mid or high究竟有冇出過全米色?? ksing 潮流版 1 09-21-08 02:39 AM
[iPhone] Star Wars: The Force Unleashed Metal Gear NT 手提遊戲機討論版 2 07-18-08 03:31 PM
[PSP] Star Wars: The Force Unleashed 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 07-09-08 09:48 AM

現在的時間是 07:24 AM

手機版 | APP版