Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-06, 01:59 PM   #226
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: Predator
買左lu~
無買過psp上集,但loading time都算係可以容忍程度啦,單刀波比win10易入
好多隊都無真實球衣.祖雲達斯無歸納去意甲o個度ge?

想問下super cancel點按?同埋ps2 win10 ge R2(攝位)又點按呢?謝謝
因為祖記已經唔係意甲

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 03:18 PM   #227
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
我買左...
loading time 係同上集一樣
我用電話計過時

但有樣野俾上集好就係換人後loading time快左好多
就算一次過換哂3個人都好快

我試過一個 邪道save (全球會真實名 , 有返德甲) 係對應唔到正版...
點算...

此篇文章於 12-03-06 03:22 PM 被 0229 編輯。
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 03:28 PM   #228
Hide2001
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
今集大力小小就飛機..
Hide2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 03:28 PM   #229
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
係咪全部球員都唔係真名?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 03:29 PM   #230
Crazy Gamer

引用:
作者: kin~kin
係咪全部球員都唔係真名?

英超西甲好似係全球員真名
但某d 球會名係假名
Chealsea = London FC
但入面球員就係真名

德國國家隊就全部假名
有個叫Messenger

此篇文章於 12-03-06 03:32 PM 被 0229 編輯。
舊 12-03-06, 03:45 PM   #231
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 0229
英超西甲好似係全球員真名
但某d 球會名係假名
Chealsea = London FC
但入面球員就係真名

德國國家隊就全部假名
有個叫Messenger
oh, thx~ 咁意甲呢?
操控方面好唔好過上集?
舊 12-03-06, 04:06 PM   #232
Crazy Gamer

引用:
作者: kin~kin
oh, thx~ 咁意甲呢?
操控方面好唔好過上集?
只可以講操控感好過上集
完全唔同哂...
今集d 人跑得無咁飄
感覺上鈍左 , 慢左咁
但我有朋友玩開ps2版話感覺似返ps2版

球員強弱分野好明顯
身位好速度快d 人好屈機

暫時覺得比上集好
但初初玩真係俾電腦屈得好慘
舊 12-03-06, 04:07 PM   #233
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
有冇玩過ml?

舊 12-03-06, 04:09 PM   #234
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
我買左...
loading time 係同上集一樣
我用電話計過時

但有樣野俾上集好就係換人後loading time快左好多
就算一次過換哂3個人都好快

我試過一個 邪道save (全球會真實名 , 有返德甲) 係對應唔到正版...
點算...
冇玩過上集
即係loading time係幾耐到?

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 04:13 PM   #235
Crazy Gamer

引用:
作者: 月舞
冇玩過上集
即係loading time係幾耐到?
由設定畫面接"開始" 之後到吹雞 約 55~56 秒
中途無按任何制飛走任何畫面

我試過按走亦無快到
舊 12-03-06, 04:16 PM   #236
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
由設定畫面接"開始" 之後到吹雞 約 55~56 秒
中途無按任何制飛走任何畫面

我試過按走亦無快到
thx
咁都係放棄了

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 04:18 PM   #237
Crazy Gamer

引用:
作者: 月舞
thx
咁都係放棄了
我上集玩慣左...
無load慢過上集都算數...
舊 12-03-06, 09:05 PM   #238
Predator

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 啤梨王子
因為祖記已經唔係意甲
係wo,唔記得左
Predator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 12:01 AM   #239
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

買左, 友情價...費事講

請問有冇人有人名, 球隊名save?
舊 12-04-06, 03:44 AM   #240
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

0係game裡面d loading好左, 但0係d設定畫面果d地方就耐左...
舊 12-04-06, 05:48 AM   #241
Predator

註冊日期: Nov 2002
我都等緊有無大大放save~
Predator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 09:44 AM   #242
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
因為祖記已經唔係意甲
祖記唔在意甲, 但o的球員去o左邊.. 利維特 果o的係咪變自由人 轉會資料唔知 update 到幾時哩

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 11:52 AM   #243
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
請問整體操作如何? 比PSP WE9是否有很大進步?
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 12:07 PM   #244
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: t-cup
祖記唔在意甲, 但o的球員去o左邊.. 利維特 果o的係咪變自由人 轉會資料唔知 update 到幾時哩
應該仲有祖記呀??
佢問點解祖記無歸納去意甲啫...

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 12-04-06, 12:13 PM   #245
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
應該仲有祖記呀??
佢問點解祖記無歸納去意甲啫...
我只關心利物蒲o架o者

不過我應該會等日版 不過要睇操控 comment 先諗... 如果好似上一集咁, 我無興趣再做konami 白老鼠

舊 12-04-06, 12:16 PM   #246
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
我只關心利物蒲o架o者

不過我應該會等日版 不過要睇操控 comment 先諗... 如果好似上一集咁, 我無興趣再做konami 白老鼠
我都等日版~
仲有兩個10

舊 12-04-06, 12:19 PM   #247
Crazy Gamer

引用:
祖記正選
舊 12-04-06, 12:20 PM   #248
Crazy Gamer

引用:
我都等日版~
仲有兩個10
PES6 wifi對戰依然係用唔到edit左o既隊名人名
唔知日版點...
舊 12-04-06, 12:21 PM   #249
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
祖記正選
可唔可以 capture 利物蒲 正副?

我一睇就知轉會到幾時 不過睇祖記都好似幾新

舊 12-04-06, 12:40 PM   #250
Crazy Gamer

Liverpool隊名同LOGO用假
但球員就用真名

正選

後備

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GBA]新約。聖劍傳說 討論區 神祕人1號 手提遊戲機討論版 574 10-27-03 12:54 AM
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM

現在的時間是 04:08 PM

手機版 | APP版