Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 06-02-02, 06:39 AM   #1
jos_lau
Account Locked
黃牌警告(?)

註冊日期: Jan 2002
GOF~

係flash定game嚟...?
我淨係搵到哩個flash
Negator最愛(?) @o@"

如果係game...有冇人可以send俾我/知唔知邊有老番賣?

P.S.:板主如果唔啱可以斬我...個post~m(_ _)m
jos_lau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-02, 08:50 AM   #2
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
Re: GOF~

引用:
Originally posted by jos_lau :
係flash定game嚟...?
我淨係搵到哩個flash
Negator最愛(?) @o@"

如果係game...有冇人可以send俾我/知唔知邊有老番賣?

P.S.:板主如果唔啱可以斬我...個post~m(_ _)m
是遊戲來的!! ↓按圖有介紹!!:loco:

老番可到信和買!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-02, 09:03 AM   #3
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

PSN  IDartificialRock
係flash game~

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 01:00 AM   #4
jos_lau
黃牌警告(?)

買o左嚕
不過原來要日版win先玩到
唔該晒兩位
舊 06-03-02, 01:08 AM   #5
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
要用日win?怪唔知用中win裝唔到...我重以為隻碟壞。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 02:28 AM   #6
Comics Lam
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
No need Jwin.
When displayed message, just just to Explorer and copy the directory that you installed and paste to other place
After paste to other directory, the instsallion will failed.
But the game is already exist at your paste directoty.
(PS just like some KOEI game)
(PS2 IT IS NOT H GAME

此篇文章於 06-03-02 02:37 AM 被 Comics Lam 編輯。
Comics Lam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 04:00 AM   #7
jos_lau
黃牌警告(?)

係喎~~~!
你唔講仲諗住玩唔到添呀...
唔該晒你呀真係~

唔係h-game?
哦...以前都鐘意o係h-game板講同人o野o家嘛~
我知哩隻唔係h-game
所以話如果唔o岩可以斬我post囉~咪~
如果去pc game板會冇人show都似

好啦~
舊 06-03-02, 07:03 AM   #8
Negator

註冊日期: Dec 2001
Cool

http://www4.airnet.ne.jp/hiyuki/gof2...eonfight2.html
Negator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 07:15 AM   #9
彩子
Moderator
めんどくさいな。

PSN  IDForceAngel
引用:
Originally posted by jos_lau :
係喎~~~!
你唔講仲諗住玩唔到添呀...
唔該晒你呀真係~

唔係h-game?
哦...以前都鐘意o係h-game板講同人o野o家嘛~
我知哩隻唔係h-game
所以話如果唔o岩可以斬我post囉~咪~
如果去pc game板會冇人show都似

好啦~
呢隻當然無問題,所以唔會cut post~~!!
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 07:54 AM   #10
jos_lau
黃牌警告(?)

哈~知道
(Negator都出埋o黎:loco: )

隻game唔係咁知點玩...-.-"
舊 06-03-02, 09:27 AM   #11
數碼石頭
眠い狼

PSN  IDartificialRock
引用:
哈~知道
(Negator都出埋o黎:loco: )

隻game唔係咁知點玩...-.-"
這裡有教有乜招同點玩~

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 01:09 PM   #12
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
叫jos + 姓lau + 玩同人 + -.-"
o_0

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-02, 06:36 PM   #13
jos_lau
黃牌警告(?)

咪我囉...o_@

唔該數碼石頭~
舊 06-04-02, 11:33 AM   #14
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
咪我囉...o_@

唔該數碼石頭~
你是誰?
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-02, 01:15 PM   #15
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
Originally posted by koyasu :

你是誰?
咁你又乜水呀,~~~

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-02, 03:03 PM   #16
T.K.
很黃很暴力

各位連唔連到招,我最多得2hit咋
舊 06-05-02, 06:03 PM   #17
美里
Insane Gamer
PiaCorrat~3

註冊日期: Apr 2002
我試過三hit
美里 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-02, 11:49 PM   #18
誘肉毛球
哈雷小子...

想問下這隻game的角色們係參考邊套動漫呢?
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-02, 11:56 PM   #19
T.K.
很黃很暴力

我都想知,えここ、弓塚さつき(係咪月姬?)、シエル係邊套片既人?
舊 06-06-02, 12:00 AM   #20
T.K.
很黃很暴力

月宮あゆ(kanon)
でじこ(Di gi charat)
水瀬秋子(kanon)
森精華(ガンパレードステーション)
来栖川綾香(to heart)
舊 06-17-02, 02:31 PM   #21
T.K.
很黃很暴力

http://hklovezone.d2g.com:8080/~king...glovefight.zip
短片,打得好型
月宮あゆ搖擺式輪盤好厲害

此篇文章於 06-17-02 02:42 PM 被 T.K. 編輯。
舊 06-17-02, 04:15 PM   #22
Mounrou
Insane Gamer
心境唔多年青既死老野A

□月宮あゆ (Kanon)
□えここ (Ecco --- 熱水爐公司看版娘?)
□でじこ (Di Gi Charat)
□水瀬秋子 (Kanon)
□シエル (月姫)
□森精華 (Gun Parade March --- 整備課)
□弓塚さつき (月姫)
□来栖川綾香 (To Heart) 

-Project 「修羅之影」 稼動中
-「Century of the Reviver」第三話Part 2中。
最終花弗確認(沒機會)! 青山System --- Standby!!!
Mounrou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-02, 06:48 PM   #23
ZXR 嘉美尤
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
無日win真係玩唔到???
ZXR 嘉美尤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-02, 07:03 PM   #24
koyasu
地獄領隊侯利亞

引用:
Originally posted by ZXR 嘉美尤 :
無日win真係玩唔到???
你是...?
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-02, 07:04 PM   #25
T.K.
很黃很暴力

えここ係「東北電力」吉祥物。

我用中win me都玩到,唔駛日win

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

論壇跳轉

現在的時間是 06:07 AM

手機版 | APP版