Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
亍 ◣ 09:51 PM 03-23-16
原來mv都加多左濾鏡

J+1 02:53 PM 03-25-16
新卡十連得隻結成晶
由手機版發出
尼路 08:18 PM 03-25-16
十抽Rin……第一張重複的SSR……把我的感動還回來啊………
唔信邪再追十抽中姬川,繼續追炒……
30抽兩SSR一張新,心情好複雜。
axe1292 08:37 PM 03-25-16
作者: 尼路:
十抽Rin……第一張重複的SSR……把我的感動還回來啊………
唔信邪再追十抽中姬川,繼續追炒……
30抽兩SSR一張新,心情好複雜。
1.5%比你2張仲想點,
我首抽到現在一張SSR都未中過
亍 ◣ 11:08 PM 03-25-16
http://columbia.jp/sl-stage/

終於叫睇得清d封面
亍 ◣ 01:40 AM 03-27-16
有病

====================

好似極限了.....
點都連唔埋中間堆掃.....
70萬都唔到

axe1292 03:09 AM 03-27-16
[QUOTE=亍 ◣;11317323]有病

====================

最後螢光棒停個位我笑左XD
Chris Redfield 06:43 PM 03-28-16
紗枝首歌既master幾有挑戰性
抄左兩次
sd03021 11:19 PM 03-28-16
作者: Chris Redfield:
紗枝首歌既master幾有挑戰性
抄左兩次
一味只靠死滑去增加難度根本睇唔到有任何挑戰性的地方
亍 ◣ 09:19 PM 03-28-16
曲風明明應該係25星谷到上27星
尼路 09:31 PM 03-28-16
吓?我覺得係28話係27喎,我唔明佢想點……
chunwai0091 09:49 PM 03-28-16
作者: 尼路:
吓?我覺得係28話係27喎,我唔明佢想點……
至少我裝dam盾過到先
杏,美嘉,magic尼d 28我真係過唔到
Chris Redfield 10:06 PM 03-28-16
我覺得似28多過27⋯⋯中間堆slide幾麻煩下
尼路 10:08 PM 03-28-16
作者: chunwai0091:
至少我裝dam盾過到先
杏,美嘉,magic尼d 28我真係過唔到
呢堆我都要裝盾回先過到,家姐到依家都係過左一次就無信心再玩……反而呢堆譜後再玩杏就覺得唔太難……
axe1292 10:29 PM 03-28-16
沙枝首歌我覺得難過杏,
特別係親指勢
亍 ◣ 10:33 PM 03-28-16
我掛晒4隻sr回血根本冇可能死\/ 重點係咁o既隊都夠s就好
呢首我覺得歌短先set27...長多半分鐘可以28

家姐打熟左堆散彈唔係問題....堆單粒16分(?)連打先頂唔順......
axe1292 10:37 PM 03-28-16
作者: 亍 ◣:
我掛晒4隻sr回血根本冇可能死\/ 重點係咁o既隊都夠s就好
呢首我覺得歌短先set27...長多半分鐘可以28

家姐打熟左堆散彈唔係問題....堆單粒16分(?)連打先頂唔順......
堆單粒16分(?)連打係我唯一唔敢用親指打的歌, MAGIC都可以用2回血隊過
yorkyork 11:43 PM 03-28-16
下次活動獎勵幾好
亍 ◣ 11:43 PM 03-28-16
冇法....佢唔係玩連打就係拉線.....除左呢兩樣仲可以玩咩難度?

==============================================

答完有50石.......

http://analytics.bnfes.jp/enquete/pc.../index.php?q=e

=============================================

今次竟然抖4日.....

DigIKo 09:44 AM 03-29-16
頂唔順...決定棄game, 得閒番去打幾首算 次次抖2日就要再煲真係唔太掂
J+1 10:13 AM 03-29-16
音game就當音game玩就好,唔駛強迫自已
横掂佢d獎品多到唔太用力都夠拎

(望下隔離(你冇)女友,嗰邊真係越打越吐血...排名ssr要2000千內已經無理,今次仲要同班油王玩對戰真係咪自信都冇晒
由手機版發出
kimtch 11:50 AM 03-29-16
揀ev 打把啦除非強迫症
xx burst仲chur 冇得常時2倍體力打..
J+1 01:00 PM 03-29-16
而家三個活動最討厭就groove...50cost 打4首之前覺得好抵而家覺得好浪費時間
打星如果唔追15星就差唔多可以無視咁濟
月尾排名有2倍體打又舒服好多\/
由手機版發出
yorkyork 01:06 PM 03-29-16
我係強迫症非洲人
JMi 10:38 PM 03-29-16
作者: yorkyork:
我係強迫症非洲人

所以我棄返排
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後

返回主題版面