Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

查看投票結果: research
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩理PC版 43 47.25%
玩過(緊)PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 不過沒有打算玩PC版 15 16.48%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 會玩PC版 24 26.37%
冇玩過PS2/PSP版 , 如推出PC版 , 也沒有打算玩PC版 9 9.89%
投票者: 91. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 07-02-07, 11:41 AM   #226
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: Syoudou 查看文章
想問下有關使用vpn的資料可在哪裡找到?
另外仲有咩地方可以買到呢隻game?
周圍都有
減到三百幾ja

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 12:33 PM   #227
冬霜之子lucky
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: Syoudou 查看文章
想問下有關使用vpn的資料可在哪裡找到?
另外仲有咩地方可以買到呢隻game?

去巴哈相關討論區找資料吧。

黃金高登或灣仔的熱門電腦遊戲售賣點應該會有............
冬霜之子lucky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 12:35 PM   #228
冬霜之子lucky

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
周圍都有
減到三百幾ja
對於我呢的低收入人士來講都仲係貴,因為玩落去仲要比埋月費。我寧願玩過第樣.................
舊 07-02-07, 06:06 PM   #229
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 冬霜之子lucky 查看文章
對於我呢的低收入人士來講都仲係貴,因為玩落去仲要比埋月費。我寧願玩過第樣.................
又要打機又話貴
咁你玩過第樣﹗

舊 07-02-07, 08:20 PM   #230
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
我想講呢....就係呢....呢個官網呢...係有得免費download lor....
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-07, 08:55 PM   #231
冬霜之子lucky

引用:
作者: jaycom 查看文章
又要打機又話貴
咁你玩過第樣﹗

舊 07-03-07, 12:26 PM   #232
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
買盒版有special item

舊 07-03-07, 08:40 PM   #233
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
有冇人決定o左7月5 日卑錢完

舊 07-04-07, 09:04 AM   #234
電腦勇者
Senior Gamer
勇者派出所CEO

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDGKYMAK
XBox Live GamertagGKYMAK
唔想買隻game可以去官網d/l, 但官網都有block ip. 要用日本http proxy先可以入到.

至於vpn或者socks 4, 5 proxy就最好用收費server, 會穩定好多~~
大陸: http://www.easy2game.com (要用專用軟件)
台灣: http://socks5.net (可用proxifier軟件)

如果用免費server就要有隨時斷線覺悟...

ps. 好唔好係頭post整個player list?? 可以方便約腳, 同埋等大家有問題都知可以問邊個...

支持本地娛樂圈等於支持藝人玩盜版?? 有導演, 歌手, 演員...
我地點解仲要支持佢地呢?? 大哥同阿諾個廣告收返埋佢把啦~賊喊捉賊!!

此篇文章於 07-04-07 09:09 AM 被 電腦勇者 編輯。
電腦勇者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 12:22 AM   #235
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
Lightbulb MHFO新怪正式官方名!

棘竜エスピナス

眠鳥ヒプノック

溶岩竜ヴォルガノス

此篇文章於 01-31-08 10:13 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 12:44 AM   #236
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章

-skip-

食竜花有效弱點屬性:火,毒。麻痺,睡眠,落穴麻穴,閃彈無效。爆音彈可擾亂其觸手攻擊
據講本體不會移動 即係gunner安定?

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 12:53 AM   #237
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: 黃金士郎 查看文章
據講本體不會移動 即係gunner安定?
你用哂50個爆音彈而又冇俾D四面八方o既触手到你o既話就係
舊 07-06-07, 01:33 PM   #238
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
原來果隻只係花

[QUOTE=電腦勇者;6094554]唔想買隻game可以去官網d/l, 但官網都有block ip. 要用日本http proxy先可以入到.

至於vpn或者socks 4, 5 proxy就最好用收費server, 會穩定好多~~
大陸: http://www.easy2game.com (要用專用軟件)
台灣: http://socks5.net (可用proxifier軟件)
QUOTE]

收費vpn大約一個月要幾多 $$$..?

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 04:41 PM   #239
nemo
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
how to buy credit in easy2game? Thanks
nemo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 06:25 PM   #240
電腦勇者
勇者派出所CEO

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
收費vpn大約一個月要幾多 $$$..?
如果set做1個單位bandwidth(32kbps)就要500點一個月, 約hk$30.
set做2個單位(64kbps)就約hk$60, 如此類推~~

引用:
作者: nemo 查看文章
how to buy credit in easy2game? Thanks
想快有兩個方法:
1. 你有國內銀行戶口, 又可以用online banking.
直接去easy2game開個a/c, login左就有得買點數.
2. 你有paypal a/c.
用paypal過數比easy2game, 再用QQ通知佢地個客服.

其實...個網站咪有講得好清楚囉...

我都係用easy2game個vpn黎玩, 個人覺得都ok
至少佢個program好易用, connection又穩定.
我試過xp同vista都無問題.
玩左成個星期都好ok~

支持本地娛樂圈等於支持藝人玩盜版?? 有導演, 歌手, 演員...
我地點解仲要支持佢地呢?? 大哥同阿諾個廣告收返埋佢把啦~賊喊捉賊!!
舊 07-06-07, 07:32 PM   #241
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 電腦勇者 查看文章
如果set做1個單位bandwidth(32kbps)就要500點一個月, 約hk$30.
set做2個單位(64kbps)就約hk$60, 如此類推~~
但就係唔知玩一隻game要幾多單位先夠呢
舊 07-06-07, 08:27 PM   #242
滅龍士
MHWs↓

眠鳥戰片段

http://www.youtube.com/watch?v=dPYSv2Q94W0

http://www.youtube.com/watch?v=NrkEPH7Lmu8

http://www.youtube.com/watch?v=VNx-FZ1F5Wg

http://www.youtube.com/watch?v=6css4CbgUhw

SOLO佢我一定著睡眠無效裝
舊 07-06-07, 08:27 PM   #243
滅龍士
MHWs↓

岩龍戰
http://www.youtube.com/watch?v=J1Xe9Rj6a1c

白貓裝全套+水晶大劍
http://www.youtube.com/watch?v=8AIXRypB2iA
舊 07-06-07, 09:44 PM   #244
電腦勇者
勇者派出所CEO

引用:
但就係唔知玩一隻game要幾多單位先夠呢
其實比左月費之後都仲可以每日改一次, 而玩OLG 1個單位32kbps都夠用(除左UPDATE果陣)

我既做法係:
1. 先買點數, 幾多隨你, 但最少500點
2. 充值500點~月費最低消費
3. set做1個單位bandwidth用量, 咁1個月之後就會到期
4. 知道隻game要update就去set做2個單位, 咁如果set果陣仲有20日, set完就會得返10日
5. 1日之後就set返去1個單位, 咁就會變到仲有18日先到期

就係咁喇~~

舊 07-07-07, 02:22 AM   #245
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
我安裝時彈左句亂碼出黎,之後要我關閉
各位朋友有冇辦法

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-07, 10:54 AM   #246
大覺屋師真
The One

引用:
其實比左月費之後都仲可以每日改一次, 而玩OLG 1個單位32kbps都夠用(除左UPDATE果陣)

我既做法係:
1. 先買點數, 幾多隨你, 但最少500點
2. 充值500點~月費最低消費
3. set做1個單位bandwidth用量, 咁1個月之後就會到期
4. 知道隻game要update就去set做2個單位, 咁如果set果陣仲有20日, set完就會得返10日
5. 1日之後就set返去1個單位, 咁就會變到仲有18日先到期

就係咁喇~~
咁幾好喎
又夠彈性
thx
心郁郁想試下tim....

但其實一直以來有冇d日本online game試過check人用vpn再ban a/c? 雖然都唔會太訓身打..但如果真係比人ban又會好唔開心/_\

相薄
舊 07-08-07, 03:49 AM   #247
電腦勇者
勇者派出所CEO

引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
我安裝時彈左句亂碼出黎,之後要我關閉
各位朋友有冇辦法
要將個NON UNICODE轉左去日文先裝到, 裝完可以轉返做中文.
另外, 玩果陣一定要將個時區轉去日本先UPDATE到.

引用:
咁幾好喎
又夠彈性
thx
心郁郁想試下tim....

但其實一直以來有冇d日本online game試過check人用vpn再ban a/c? 雖然都唔會太訓身打..但如果真係比人ban又會好唔開心/_\
咁我又真係唔知...如果無玩過MH2, 玩既"理由"會多D~~因為哩集其實同MH2真係無咩分別...
但係畫面真係一流
同埋過版LOAD得快囉~~

舊 07-08-07, 12:29 PM   #248
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
要將個NON UNICODE轉左去日文先裝到, 裝完可以轉返做中文.
另外, 玩果陣一定要將個時區轉去日本先UPDATE到.
地區語言果個?我轉左都唔得既.........

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-07, 06:12 PM   #249
冬霜之子lucky

引用:
作者: 美堂蠻 查看文章
地區語言果個?我轉左都唔得既.........

我用既係2000.............我連輸入法都切換到日文先得。
舊 07-10-07, 11:12 AM   #250
nemo
Junior Member

註冊日期: Apr 2004
引用:

想快有兩個方法:
1. 你有國內銀行戶口, 又可以用online banking.
直接去easy2game開個a/c, login左就有得買點數.
2. 你有paypal a/c.
用paypal過數比easy2game, 再用QQ通知佢地個客服.

其實...個網站咪有講得好清楚囉...

我都係用easy2game個vpn黎玩, 個人覺得都ok
至少佢個program好易用, connection又穩定.
我試過xp同vista都無問題.
玩左成個星期都好ok~
I'm using free vpn to play and always disconnect so I desided to buy the easy2game credit.

As I got the paypal account, so how can I tranfer money via paypal. I cannot find the easy2game paypal account no. Thxs a lot.

By the way what's your username in MHFO, so we can play it together.
nemo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 11:14 AM

手機版 | APP版