Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 797 1297 1697 1747 1787 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
Kinny Riddle 08:00 PM 09-16-21
維尼呢幾年已經係痴X咗線,明明FGO啲中華英雄形象咁正面都容唔落

依家嘅強國本身其實係咪都係異文帶嚟架?啲新聞真係越嚟越荒謬

網民已經改圖設計咗啲更改對白,搞笑程度好比前排有遊戲劇情對白將「疫情」呢個敏感詞改晒做「痔瘡」

同埋呢個笑死,玩家而家完全唔知佢哋究竟係抽咗武則天定虞美人 XDD

Wu

psidef 10:42 AM 09-17-21
XD

T.K. 10:18 PM 09-29-21
繁中外臨者275上線勒!
武藤遊戲 12:21 PM 11-19-21
clamp奸女賺錢,終於入裏面抽蛋古老畫誰抽
肯定看過ws咭fate 資料點回水
官網低能到不比人解析新咭之類
マフィア梶田A社關係好入埋裏面抽蛋
GN00508771 08:15 PM 12-14-21
街機戈邊出ティアマト(我方)
Squall-Lucifer 08:42 PM 12-14-21
作者: GN00508771:
街機戈邊出ティアマト(我方)
還要簡介上明確顯示兩隻FGO之間的世界線關係
GN00508771 03:59 PM 12-15-21
アニプレックス、『FGO』ディライトワークスのゲーム事業を承継した新会社を子会社化へ

『FGO』開発チームも新会社へ移管。ディライトワークスはゲーム以外で事業を継続する

再見DW 多謝你這6年來的努力
Squall-Lucifer 10:20 PM 12-15-21
DW被Aniplex拆骨,所有遊戲相關事業都被分拆出來新的子公司再100%賣給Aniplex
the fool 02:00 AM 12-19-21
今年聖誕event真係太短,雖然箱果D素材唔缺,但就好缺術技石
本來想打返100箱,但最後打得唔夠65箱
想抽紅閰魔+エミヤ(唔夠coin開技)又兩隻都唔中
the fool 01:18 AM 12-24-21
睇嚟今次event無得做屠夫...
返工前故事未開放,收工故事未睇完已經收哂皮
seks 10:44 AM 12-24-21
兵器雷帝享壽108分鐘,我殺左6次
pet3 10:22 PM 12-27-21
我贏不到今天的怪獸。。。。
the fool 01:43 AM 12-28-21
作者: pet3:
術王+紫式部+玉藻+FD梅林+阿國+エミヤ(升緊絆搞到我唔係特攻人都場場放入P到)
打到得返1條血諗住用令咒con應該夠磨,點知出完寶具即死 凸
無信心唔用令咒可以過到,食1石過左算
如果放術師匠/NPC太公望應該唔洗食石
digiharuka 01:56 AM 12-28-21
最後一wave 秤小怪只要有攻擊另外兩個就會上即死機率, 安定是用爆擊打掉小怪才AOE .

陣容可以用 術狐(補HP運轉) + 術傻(上肅正, 有機率上不到SL吧)+殺狐(最後補NP)+ 學妹(開技1!) + NPC 伊吹. 保險最後一位是自家打手.

上面陣容我可以放QP一張.

第三Turn才打掉第一條血, 那下一Turn 大蛇會放解強化而把無敵清掉. 要是不能即break B4, 那就要把守門狗(?)先打掉
Squall-Lucifer 06:11 AM 12-28-21
作者: the fool:
術王+紫式部+玉藻+FD梅林+阿國+エミヤ(升緊絆搞到我唔係特攻人都場場放入P到)
打到得返1條血諗住用令咒con應該夠磨,點知出完寶具即死 凸
無信心唔用令咒可以過到,食1石過左算
如果放術師匠/NPC太公望應該唔洗食石
作者: digiharuka:
最後一wave 秤小怪只要有攻擊另外兩個就會上即死機率, 安定是用爆擊打掉小怪才AOE .

陣容可以用 術狐(補HP運轉) + 術傻(上肅正, 有機率上不到SL吧)+殺狐(最後補NP)+ 學妹(開技1!) + NPC 伊吹. 保險最後一位是自家打手.

上面陣容我可以放QP一張.

第三Turn才打掉第一條血, 那下一Turn 大蛇會放解強化而把無敵清掉. 要是不能即break B4, 那就要把守門狗(?)先打掉
第3條血的其中一隻怪會幫另外兩人每回合上兩次無敵,第14條血的Ruler會對打另兩隻的人上即死,如果是以全體寶具為主的話絕對會出事
ko121314 11:12 AM 12-28-21
刷beast個陣用左2條令咒, 結果只能夠1條令咒入去打決戰
妖蘭+雙C傻+C狐, 後面2隻都無出到就0 con贏左
有少少彩數, 中間做左唔少save load
第1 wave唔洗理, 直接上技平A扑死beast(buff到幾多算幾多, 主要都係快D出技等CD完)
試過有1次C狐3A+上到某D buff, 1個chain可以直接打死第1wave咁濟
第2 wave妖蘭直接寶具殺上無敵的, 然後又直接扑死
第3 wave殺完減攻個隻又係直接扑死
第4 wave靠妖蘭2,3下寶具硬爆天枰之後就隨便了
如果無妖蘭, 都係拉npc伏吹穩陣D
打天枰忍下手用平A就好
pet3 11:55 AM 12-28-21
最後無復活贏了
打到最一條
根本打唔贏那隻尺
只好死光後
直接一回合殺一隻小兵
2回合殺大怪
lv90 海克力斯是最強的
ko121314 12:04 PM 12-30-21
幫人地個save又打多1次
無妖蘭所以拉太公望試下
唔想動腦所以直接3畫con機算
但係意外發現用太公望係幾易打
前3wave都係C傻C狐太公望
只要保住太公望唔死, 前3 wave打神鞭+C狐夠掃哂
而且得10%機率上buff fail, beast寶具相對安定
然後最後1 wave就全部由得佢死哂上盾子
只要唔好手賤去click黑槍放左個下寶具就得(我錯手click左然後全體即死左1次)
盾子出黎殺左隻天枰再con機就任打了
the fool 02:13 AM 01-03-22
福袋想抽梅林或オリオン,結果中卑彌呼,都好,反正無
雖然900石都唔係一個少數目,但過左咁多年終於肯加天井
2000coin造1隻聖杯...優待課長???
Squall-Lucifer 09:01 AM 01-03-22
作者: the fool:
福袋想抽梅林或オリオン,結果中卑彌呼,都好,反正無
雖然900石都唔係一個少數目,但過左咁多年終於肯加天井
2000coin造1隻聖杯...優待課長???
你可以用友抽抽出來的無用1~3星角的coin去填滿每個月的2000coin*2

福袋中術呆,暗狐11手抽中,今日單日限定的師匠宣佈抽唔到
ko121314 09:37 AM 01-03-22
今年1/1係咁多年以黎用得最少石
福袋去左試賭奧柏隆結果出左魔神沖田
抽暗狐用8張符寶2
勉為其難比多2張抽夠單抽10連收手
seks 12:10 PM 01-03-22
今次福袋選了狂武藏池,我只有紫式部,就係中左紫式部.
都唔知係唔係中你有的.
the fool 02:09 AM 02-07-22
等左咁耐バゼット終於上場,SN有機會鯖化o既人應該出哂?雖然連大河都可以鯖化,其他配角都未必無機會ge
武藤遊戲 07:04 AM 02-12-22
唱通街衰事

the fool 12:51 AM 03-07-22
今日捉迷藏故事幾精彩
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 797 1297 1697 1747 1787 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 

返回主題版面