Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-29-14, 01:41 PM   #301
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章

但去到7月果陣, 近戰防戰打唔到怪? 快D執石仔,
然後開部GUNDAM出黎就有得打
開新Tech Craft LV
但唔開LV70以上,即怪血量不變

會不會未夠石已經完場?
飛燕 目前離線  
舊 05-29-14, 01:58 PM   #302
Rv250

註冊日期: Aug 2002
可能要執夠一萬先開到
Rv250 目前離線  
舊 05-29-14, 02:41 PM   #303
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
出得高達,任務既難度都會相應提高既... 應該係啦...

玩左咁多場防戰, 執石執到5000已經接近極限, 畀盡都係去到6XXX,
8000第二支大砲真係一次都未試過, 夠膽死SET到10000先有高達,
NICO肯定有希特拉睇
【麥斯】 目前離線  
舊 05-29-14, 02:42 PM   #304
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Rv250 查看文章
可能要執夠一萬先開到
到時個個人都去執石邊個黎守塔
Kaori Yae 目前離線  
舊 05-29-14, 02:53 PM   #305
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 飛燕 查看文章

會不會未夠石已經完場?
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
到時個個人都去執石邊個黎守塔
到時個個超火力, 一半人守塔一半去執石

不過蠢蘭弱化可能清怪會慢少少吧了

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線  
舊 05-29-14, 03:03 PM   #306
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
Gu唔變, カタコン唔郁, 有イルメギ、イルバータ慢得去邊丫
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 05-30-14, 06:36 AM   #307
Noble6
Senior Gamer
自瀆公國統帥

註冊日期: Jul 2012
Wii U IDfox1223
PSN  IDfox1223
XBox Live Gamertagfox1223
引用:
作者: 飛燕 查看文章

會不會未夠石已經完場?
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
出得高達,任務既難度都會相應提高既... 應該係啦...

玩左咁多場防戰, 執石執到5000已經接近極限, 畀盡都係去到6XXX,
8000第二支大砲真係一次都未試過, 夠膽死SET到10000先有高達,
NICO肯定有希特拉睇
我估後期数wave應該會係數隻大型boss一齊出吧!

舊 05-30-14, 08:13 AM   #308
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
點解手機版賺錢仲快過我係電腦開黎玩(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 05-30-14, 09:02 AM   #309
Thaws

引用:
作者: 細路翔 查看文章
點解手機版賺錢仲快過我係電腦開黎玩(?
因為你pc版未玩ta
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 05-30-14, 12:35 PM   #310
細路翔
The One

引用:
作者: Thaws 查看文章
因為你pc版未玩ta
由手機版發出
我年幾前有打架

果時好似同燕媽佢地一樣係6船?

話說如果係手機版課金,ac用唔用得返係pc版?

因為我記得佢好似唔受日本以外既信用卡?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 05-30-14, 12:42 PM   #311
興奮噴泉
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
我年幾前有打架

果時好似同燕媽佢地一樣係6船?

話說如果係手機版課金,ac用唔用得返係pc版?

因為我記得佢好似唔受日本以外既信用卡?
AC共通 但Ios版唔得 買wm la(手機dチップ無必要用AC抽,大家基本打加SOUL果個野多)
興奮噴泉 目前離線  
舊 05-30-14, 12:45 PM   #312
細路翔
The One

引用:
作者: 興奮噴泉 查看文章
AC共通 但Ios版唔得 買wm la
即係我用andorid機買ac就可以用返落pc版?

不過黎緊依兩個月終極貧窮,我只係隨口問下(拖走

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 05-30-14, 12:52 PM   #313
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:

機種好似android機幾廃都玩到,反而ios要指定幾個
興奮噴泉 目前離線  
舊 05-30-14, 01:01 PM   #314
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:

之前在andorid版PSO2ES課500yen想幫PSO2開倉,點知入左$彈出標題, 500ac冇比我, e-mail問佢冇人覆,之後唯有100yen一次一次咁入, 慶幸只是500YEN都蝕得起, 如果一次入幾千YEN....請各弟兄手機課金小心了
KA版柯柏文 目前離線  
舊 05-30-14, 01:03 PM   #315
細路翔
The One

明,我遲下都係去信和買wm算

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 05-30-14, 01:41 PM   #316
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
引用:
明,我遲下都係去信和買wm算
不是賣廣告,但我買開高登間基版賣的WM

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線  
舊 05-30-14, 02:04 PM   #317
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
不是賣廣告,但我買開高登間基版賣的WM
E+果間幾$? 2000FUN 98=1000WM
興奮噴泉 目前離線  
舊 05-30-14, 02:25 PM   #318
懶人一個

引用:
E+果間幾$? 2000FUN 98=1000WM
實體卡,之前約468=5K WM
它只有2K和5K兩種面值出售

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
舊 05-30-14, 04:13 PM   #319
細路翔
The One

引用:
實體卡,之前約468=5K WM
它只有2K和5K兩種面值出售
間野邊度黎

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線  
舊 05-30-14, 04:39 PM   #320
興奮噴泉
Crazy Gamer

高登1樓轉右?叫 基板ゲーム 出曬名架wor
當年DCpsoVER2 D WM我都係佢度買w
興奮噴泉 目前離線  
舊 05-30-14, 06:04 PM   #321
Thaws

HL好似450
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 05-30-14, 06:29 PM   #322
懶人一個

引用:
機種好似android機幾廃都玩到,反而ios要指定幾個
建議4核+2GB RAM的平板或手機,我部初代Nexus 7都已經很Lag了

舊 05-30-14, 06:37 PM   #323
興奮噴泉
Crazy Gamer

引用:
建議4核+2GB RAM的平板或手機,我部初代Nexus 7都已經很Lag了
FULL DL係咪Load快D?
興奮噴泉 目前離線  
舊 05-30-14, 07:13 PM   #324
Thaws

引用:
FULL DL係咪Load快D?
快少少, 係可以LOAD到所有造型

舊 05-31-14, 09:20 PM   #325
興奮噴泉
Crazy Gamer

http://news.nicovideo.jp/watch/nw1090170?ver=video_q
飛燕参加左未
興奮噴泉 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.012 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1001 04-25-14 07:28 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.010 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 998 09-05-13 01:26 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.009 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1000 06-29-13 11:09 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.008 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1001 04-24-13 10:11 AM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.007 Thaws PC電腦遊戲討論版 1020 02-01-13 04:21 PM

現在的時間是 02:38 PM

手機版 | APP版