Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-15, 07:52 PM   #51
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 忍者 查看文章
唔知點解硬係覺得因為CV係廣志所以覺得主角好老
可能上一集揾小山力也所以今集揾藤原叔配主角
或者係有機會需要揾藤原叔配大叔先咁選角
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-15, 07:56 PM   #52
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: HM 查看文章
DLC我偷跑果日已經用緊
入戰鬥畫面揀人會見到
圖鑑都有介紹

其實上一集都係慢熱型
要去到搞革命先開始燃
今集就行左十幾粒鐘仲係日常,估計劇情會更長。。。
另外可以得閒開圖鑑黎睇,對世界觀有更多補充
由手機版發出
a狗有人爆機了‘
不知是否快播

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-15, 08:04 PM   #53
HM

引用:
作者: pet3 查看文章
a狗有人爆機了‘
不知是否快播
大大唔好笑我慢啦
社畜要番工無得成日玩
又唔係好想為呢隻攞假玩
由手機版發出
舊 09-23-15, 09:14 PM   #54
HM

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
爆另一個面具佬身份時先正
...
オボロ?
舊 09-23-15, 09:40 PM   #55
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
我仲乖乖等聽日
引用:
大大唔好笑我慢啦
社畜要番工無得成日玩
又唔係好想為呢隻攞假玩
由手機版發出
ハク「働きたくないでござるよ
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-15, 09:49 AM   #56
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
岩岩先開面具真身
睇返人物介紹先知間旅館嘅老闆娘係邊個
但係打工個個都未出現

舊 09-24-15, 01:19 PM   #57
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
爆另一個面具佬身份時先正
引用:
...
オボロ?
カポカポカポカポカポカポカポーー
請食野時已好好笑,點知呢段仲
舊 09-24-15, 05:31 PM   #58
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
想問知唔知屯門重有冇貨?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-15, 05:36 PM   #59
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
唸住會見到行,點知行晒成個信和揾隻PS4或VITA(行,水都冇),仲難買過隻date a live,有病 ...

睇怕都係要淘寶/ amazonJP 搞掂
遊雲gspirit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-15, 05:43 PM   #60
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
希望今集動畫化可以像上集動畫化一樣做得好~XD

舊 09-24-15, 05:58 PM   #61
忍者

引用:
作者: 遊雲gspirit 查看文章
唸住會見到行,點知行晒成個信和揾隻PS4或VITA(行,水都冇),仲難買過隻date a live,有病 ...

呢D GAME賣得晒一水都可口可樂啦....

舊 09-24-15, 06:06 PM   #62
pet3
The One

引用:

文字game 慢成5日先購買無貨是正常

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 09-24-15, 06:14 PM   #63
stcdavidhk

amazonJP game送唔送海外架?

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 09-24-15, 07:15 PM   #64
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
amazonJP game送唔送海外架?
唔送,不過頭先望過有香港網上game舖同HKrecord都仲有,試下行多幾間
舊 09-24-15, 07:17 PM   #65
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:

有冇咁勁咁快去哂?

今日中午時去過黃金同信和都仲見到有PS4貨
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-15, 10:30 PM   #66
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
引用:

如果唔係限定板.. 唔想找... 去playasia 吧..
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-15, 10:49 PM   #67
stcdavidhk

引用:
作者: tat0gd 查看文章
如果唔係限定板.. 唔想找... 去playasia 吧..
謝提醒,剛已落order

舊 09-24-15, 11:06 PM   #68
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
引用:
作者: tat0gd 查看文章
當然要限定啦,不過冇行版+又唔急玩,都係等amazon中古算,將目標轉移下星期隻無夜之國好了 ...
遊雲gspirit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-15, 07:07 AM   #69
pet3
The One

環姐好廢
莎莎拉明顯勁好多

魔法的強化鍵係唔係去到98%時按就ok
完全100%好難

還是強化會是非百即零

FGO 目標預算
舊 09-25-15, 08:56 AM   #70
忍者

引用:
作者: pet3 查看文章
環姐好廢
莎莎拉明顯勁好多

魔法的強化鍵係唔係去到98%時按就ok
完全100%好難

還是強化會是非百即零
用環姐都係因為CV....
不過有氣絕都算係咁

唔知係咪太耐冇玩文字GAME...真係玩一陣就眼訓

舊 09-25-15, 09:04 AM   #71
pet3
The One

引用:
作者: 忍者 查看文章
用環姐都係因為CV....
不過有氣絕都算係咁

唔知係咪太耐冇玩文字GAME...真係玩一陣就眼訓
生病中
吃藥上床用psv控制ps4 玩
玩到1-2小時就累要zzz

現在進度看到護送公主比帝王禮物

話說
一代白皇zzz後
雖然ed後好像有說有清醒
但2代白皇應該沒有在吧
這樣誰在做皇帝?

FGO 目標預算
舊 09-25-15, 02:18 PM   #72
nettotang
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
本來周圍都搵唔到P4限定,Amazon又炒價,結果上黎睇睇話某唱片有貨即刻去睇睇,結果真係有仲要係限定之餘又唔係貴太多
原來而家某唱片會返水貨Game,真係唔知
nettotang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 03:11 AM   #73
忍者

終於見到カルラ
クオン講錯一粒字差D有人頭落地O既幻覺wwwww
如果トウカ攬住クオン有插畫就好

旅館個兩個規格外應該唔會參戰啦

舊 09-26-15, 07:51 AM   #74
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
玩到差唔多30 個鐘都係日常劇情..... 想點...

對於傳頌.. 我唔會expect 睇咁多後宮歡樂劇情.....

另外好多伏線.....
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-15, 09:30 AM   #75
忍者

上集以我記憶基本上建左國之後一直都好燃
今集基本上都係一直好眼訓
係尋晚見下舊人醒少少

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] AQUAPLUS「うたわれるもの 偽りの仮面」2015年10月放送開始丨WHITE FOX制作 全2クール money 日本動漫畫討論版 257 12-18-22 01:06 PM

現在的時間是 10:00 PM

手機版 | APP版