Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-04, 02:56 PM   #1
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
Disney 怪誕城

請問有沒有人見過而家有Disney怪誕城的DVD或VCD賣?
另外個故事好唔好睇?會唔會好恐怖或邪惡?
Thanks a Lot!!

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 04:26 PM   #2
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
聽聞HMV$99 有賣DVD.
我未睇過的.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 07:26 PM   #3
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
係泥膠公仔卡通片。

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-04, 05:42 PM   #4
Cagalli
Insane Gamer
蘿莉正太主義

註冊日期: Aug 2004
未睇過, 不過套野咁hit,
我諗應該會幾好睇
Cagalli 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-04, 06:09 PM   #5
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
睇過
唔錯適合一家大細睇

>會唔會好恐怖或邪惡?
咁個層面來說都幾恐怖架
其實合家歡會恐怖得去邊

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-04, 03:47 AM   #6
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
恐怖嫁~
1.話亞jack係~嚇人專家~成日嚇人嫁~
2.綁架聖誕老人喎~
3.你諗下~聖誕節~變成萬聖節~
係唔係好恐怖呢

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-04, 03:08 PM   #7
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 安東尼
係泥膠公仔卡通片。

唔係泥膠來的
同埋係菲林片黎嫁

其實呢個topic move去娛樂版會好d

其實唔多恐怖, 亦都唔多邪惡
係得last一幕有好多虫虫

好好睇嫁~~~

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-04, 03:14 PM   #8
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
我珍藏的電影之一,是黑色幽默電影的代表作
(Tim Burton愛好者 )
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISNEY 巨蛋 cfchow 收藏品討論版 2 05-10-04 02:18 PM
Disney Magic Collection Misaki Taro 收藏品討論版 21 02-10-04 06:25 AM
Kubrick Disney Series 5 愚零鬥武多 收藏品討論版 0 10-03-03 11:45 PM

現在的時間是 01:57 AM

手機版 | APP版