Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-02, 11:56 AM   #251
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by samug :
我都焺/l完重玩番之前用開個服事 ....有好多?洇龠i,正呀.我係loki server 到玩緊,有機會見
唔LAG咩?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 11:58 AM   #252
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 小嘉 :

有幾勁,咪又係死~
佢上到lv4仲要引一大炸木乃伊黎kill我添~~
好彩有隻弓骨幫我執仇~~

舊 11-10-02, 12:09 PM   #253
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
Originally posted by gundamf91 :

之前我咪....答過........羅.....

Originally posted by 小黑 :
點解我隻雀飛出去果陣打得一野(自動飛),點先可以多d hit數
唔係呀,係點先可以飛多d出去打怪,唔係hit數:@_@": :@_@":
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 12:15 PM   #254
小嘉
The One

引用:
Originally posted by gundamf91 :

佢上到lv4仲要引一大炸木乃伊黎kill我添~~
好彩有隻弓骨幫我執仇~~

哈哈~~~~~滅團
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 12:48 PM   #255
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
暫時都唔係好lag 不過依家D蟑螂會幫拖都幾煩同危

舊 11-10-02, 03:31 PM   #256
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by 小黑 :

唔係呀,係點先可以飛多d出去打怪,唔係hit數:@_@": :@_@":
sorry~~
誤解左~~

出鷹率高d~~
加luk

舊 11-10-02, 03:37 PM   #257
GAF GGXX團
紅月カレン

重返日本版~~
d寶易唔易羅就唔知啦....

13分鐘50% 1lv半個鐘都唔洗~~

舊 11-10-02, 04:58 PM   #258
GAF GGXX團
紅月カレン

日本版loki物價~~
earring-400k以上
公會石-480k
天使髮夾1m左右
兔耳300k-350k
蘋果帽-680k
笠130k-170k
首輪150k兩條/130k一條
手袋100k左右
貓耳100k左右
疆屍帽350k
其他眼罩一律15k-50k
歐帽40k左右
安全帽15k左右

此篇文章於 11-10-02 05:37 PM 被 嚗嚗 編輯。
91 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 06:27 PM   #259
samug
Game Master
迷失方向X_X

投訴 上面D物價咁貴點買

舊 11-10-02, 06:54 PM   #260
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
依d咁既筍價起中文版係無可能
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 07:00 PM   #261
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
咁都貴@@
我有2隻耳環~~

舊 11-10-02, 07:13 PM   #262
Suika
西瓜

我果6隻手袋變晒垃圾
舊 11-10-02, 07:39 PM   #263
Xdance
Insane Gamer
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
我有3個耳環,兔耳,手袋,力仗

舊 11-10-02, 08:00 PM   #264
samug
Game Master
迷失方向X_X

可能係我冇玩咁耐,從新再玩日版得過幾萬z,買完cheap裝備都冇晒

另: 1. 有時打?浀蛇未鑑定品有冇特別架
2. where有得買或打番D用黎wrap既藍色石

thx for reply (請見諒以上的無知問題)

舊 11-10-02, 10:37 PM   #265
integrator
潛艇基地八十七™

XBox Live GamertagCloudScy
有邊個而家向中文版既idun玩緊?
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-02, 10:41 PM   #266
Suika
西瓜

引用:
Originally posted by 無聊人雲長 :
有邊個而家向中文版既idun玩緊?
舊 11-10-02, 11:46 PM   #267
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by Xdance :
我有3個耳環,兔耳,手袋,力仗
力仗唔記得帶過beta2....
總知帶幸運劍啦....果時1.9k,依家300k== =="

舊 11-10-02, 11:57 PM   #268
zetakamiru
Senior Gamer

PSN  IDkamiruz
我都想去日本server度玩,
不過登記唔到呀!!慘!!
zetakamiru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-02, 02:33 AM   #269
Suika
西瓜

引用:
可能係我冇玩咁耐,從新再玩日版得過幾萬z,買完cheap裝備都冇晒

另: 1. 有時打?浀蛇未鑑定品有冇特別架
2. where有得買或打番D用黎wrap既藍色石

thx for reply (請見諒以上的無知問題)
1 : 未鑑定無咩特別的~只係唔知佢係咩同用唔到
不過知道咩怪掉同重量就好易知係啥~~~
2 : 吉分/去海洞打
舊 11-11-02, 02:34 AM   #270
Suika
西瓜

引用:

力仗唔記得帶過beta2....
總知帶幸運劍啦....果時1.9k,依家300k== =="
我日版個商人用緊
舊 11-11-02, 03:04 AM   #271
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
有冇人可以post條日版download link出來呀?
thx

舊 11-11-02, 03:17 AM   #272
Suika
西瓜

引用:
Originally posted by 小飛俠 :
有冇人可以post條日版download link出來呀?
thx
ftp://61.215.212.29/setup_jp.exe

ftp://218.145.55.132/jp/SETUP_JP.EXE
舊 11-11-02, 03:36 AM   #273
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
downloadr唔到..仲有register唔到><

舊 11-11-02, 06:54 AM   #274
Ishimura
Game Master
兼職提督業

12月日版RO會由BETA2轉做Episode1.5
咁樣Episode1.5會唔會意味著日版都開始收費呢!?
定係繼續試玩呢?
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-02, 09:56 AM   #275
Rv250

註冊日期: Aug 2002
唔係.
20/11開始停機
至12月開始收費900yen/月
到下年3月Ep 1.5開放後改為1500yen/月

o個兩個好慢,下面呢個會快o的(好似係日本的代理)
用flashget 開10個connection,
40分鐘搞掂
ftp://ftp.gungho.jp/setup_jp.exe

我都在loki玩,lv18 vit 女劍士

此篇文章於 11-11-02 12:16 PM 被 Rv250 編輯。
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:39 PM

手機版 | APP版