Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-04-15, 10:33 PM   #1226
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
石抽哂...
你有的是魔法卡(?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-15, 10:51 PM   #1227
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
石抽哂...
如果你自己唔留石....
咁你只好放棄

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-15, 11:55 PM   #1228
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
個活動本來以為就咁清氣都無問題,點知留前鬥後咁,長期排左係10萬零幾,好似爆水會上得返又好似要博咁……
話說點解D歌較到7,8速反而易過左……

舊 10-05-15, 12:16 AM   #1229
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 尼路 查看文章
個活動本來以為就咁清氣都無問題,點知留前鬥後咁,長期排左係10萬零幾,好似爆水會上得返又好似要博咁……
話說點解D歌較到7,8速反而易過左……
+1

未轉果陣打就殘血過關 25星MASTER全部閉店
一轉7速全部25星MASTER(除左凜果首)都超易過
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 12:17 AM   #1230
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
9速now

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 12:20 AM   #1231
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: sd03021 查看文章
+1

未轉果陣打就殘血過關 25星MASTER全部閉店
一轉7速全部25星MASTER(除左凜果首)都超易過
我都係轉左7之後先不停清到MASTER,依家連PRO都轉7,8反而可以FC,一正常反而唔識打……
明明快左但反應時間好似長左咁……

舊 10-05-15, 12:24 AM   #1232
anyone
The One
↘嫁

飛出黎ge野少左易處理左

舊 10-05-15, 12:39 AM   #1233
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
咩set速???
我一首pro都fc唔到

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 01:28 AM   #1234
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
7~9先係正常速度
DEFAULT 5速擺明玩人

EV歌一出果時變左5速REGULAR就咁炒左次
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 01:43 AM   #1235
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: heyman774 查看文章
7~9先係正常速度
DEFAULT 5速擺明玩人

EV歌一出果時變左5速REGULAR就咁炒左次
死死下就求其搵張八達通遮2/5個MON咁打啦 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 03:23 AM   #1236
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
咩set速???
我一首pro都fc唔到
選好朋友未入game前右上先有setting掣改落下個速度,平時你入setting唔知玩野定咩係隱藏左呢個setting,你先試下7速睇唔得切,慢慢練到9速你會發現速度快左反而d拍子拉闊了會更易睇....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 03:35 AM   #1237
JMi

好耐無FC咁 打打下又覺得呢首唔錯 譜面又好玩
舊 10-05-15, 06:58 AM   #1238
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
留住7k石等靈光一現既時候all in

舊 10-05-15, 10:07 AM   #1239
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
留住7k石等靈光一現既時候all in
我都想要天啟

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 10:35 AM   #1240
anyone
The One
↘嫁

ev完派彩先算

舊 10-05-15, 10:54 AM   #1241
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
尋日友抽終於第一次出SR(雖然係重複)
靈光一現,立即用岩岩存好的2500石抽1次10連
出萬聖節肥妹
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 06:24 PM   #1242
J+1
望過黎呀!!!!!!

點解一路覺得聽日先完個event

原來係今晚12點....
由手機版發出
舊 10-05-15, 06:29 PM   #1243
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: J+1 查看文章
點解一路覺得聽日先完個event

原來係今晚12點....
由手機版發出
日本時間2059WOR 又改左咩?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 06:34 PM   #1244
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: kimtch 查看文章
日本時間2059WOR 又改左咩?
你啱,我已經刷到眼花了 幾日儲剩千幾點先頭連打左近10場ev由近5萬上番3萬7....即係得番個零鐘應該5萬內都安全啦.....

另外知唔知58分入game,打完過左鐘計唔計埋嗰場??

由手機版發出k

此篇文章於 10-05-15 06:49 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-05-15, 06:56 PM   #1245
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
event song master最佳記錄近尾miss 1個.. 睇黎都係fc無望, 不過見到自己個分得50萬唔夠, d課長朋友hea打pro都過我成條街

舊 10-05-15, 06:58 PM   #1246
JMi

引用:
作者: DigIKo 查看文章
event song master最佳記錄近尾miss 1個.. 睇黎都係fc無望, 不過見到自己個分得50萬唔夠, d課長朋友hea打pro都過我成條街
PRO要過50萬都真係要幾課長 三張紅色SSR先得
我2SSR1SR 得48萬幾

首野MASTER點打都只會斷中間 後來谷都係4倍算 打到厭 但又唔夠50次 蝕左
舊 10-05-15, 07:01 PM   #1247
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
作者: JMi 查看文章
PRO要過50萬都真係要幾課長 三張紅色SSR先得
我2SSR1SR 得48萬幾

首野MASTER點打都只會斷中間 後來谷都係4倍算 打到厭 但又唔夠50次 蝕左
我副deck仲有3張r+ 等派彩拎埋張兔sr

尾甩果下真係灰左

舊 10-05-15, 07:04 PM   #1248
JMi

引用:
作者: DigIKo 查看文章
我副deck仲有3張r+ 等派彩拎埋張兔sr

尾甩果下真係灰左
EVENT歌真係灰D
平時D歌都係再煲再博過咁...

唔知下次EVENT幾時 暫時呢個模式仲係爆肝頂得住
還好無煲20000名 要打到35000分都似

CUTE DECK等埋NANA就2SSR 3SR了
後備就快大概可以全R+ XDDD

此篇文章於 10-05-15 07:07 PM 被 JMi 編輯。
舊 10-05-15, 07:08 PM   #1249
anyone
The One
↘嫁

排6352

舊 10-05-15, 07:11 PM   #1250
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
EVENT歌遲下就入通常歌架啦
只係唔知會唔會跟足(分數com次數由頭計過姐

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:09 AM

手機版 | APP版