Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-20, 08:38 PM   #9501
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
YEAH 又一個金杯
由手機版發出
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-20, 09:32 PM   #9502
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
最後都打唔到M+

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-20, 09:44 PM   #9503
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我都打唔到M+
由手機版發出
舊 05-07-20, 10:22 PM   #9504
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你用咩隊打??

M打極都唔過106....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-07-20 10:30 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-07-20, 10:34 PM   #9505
搖搖
永遠的毛毛王子↓

咪又係果隊,你都有啦

舊 05-07-20, 10:50 PM   #9506
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

就係打到懷疑有冇用錯隊....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-07-20, 11:11 PM   #9507
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我茄子個分都好邊緣,7高個上限係差啲

抽凜啦
由手機版發出
舊 05-08-20, 09:33 AM   #9508
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
儲井啦,現在目標只有完全同秒化共鳴隊。。。

(發覺vo 11秒都有機會變完全體先過7秒。。)
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-20, 10:14 AM   #9509
搖搖
永遠的毛毛王子↓

加油
由手機版發出
舊 05-09-20, 11:45 AM   #9510
yorkyork

註冊日期: May 2010
會唔會好似限乃乃咁抽左都唔通知聲
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-20, 08:48 AM   #9511
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲有半日,total應該 888 免費票?

由手機版發出
舊 05-15-20, 02:00 PM   #9512
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
印象中是 888
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-20, 11:56 AM   #9513
J+1
望過黎呀!!!!!!

排19,都好,印象之前通常都係20到尾附近。。
由手機版發出
舊 05-21-20, 12:17 PM   #9514
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
蘋果妹蘋果妹

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-20, 12:31 PM   #9515
J+1
望過黎呀!!!!!!

新角全員付聲,你叫排左咁多年嘅舊人情何以堪

New wave表示:....
由手機版發出
舊 05-21-20, 12:45 PM   #9516
yorkyork

註冊日期: May 2010
咁乃乃有冇枕營業?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-20, 01:36 AM   #9517
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
去年有未央大獲全勝及りあむ殺入前五,同埋巴西妹有聲。但今年Passion就強差人意。

Passion三甲入唔到前五,而無聲嗰邊連一個Passion都冇。

今年開始屬性三甲唔會有CD出,更加暴露咗Passion長年人氣不及Cute及Cool。

此篇文章於 05-22-20 01:42 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-20, 01:45 AM   #9518
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
新角全員付聲,你叫排左咁多年嘅舊人情何以堪

New wave表示:....
由手機版發出
藍色拿破崙仍然係「五缺一」(唔知呢三個字會唔會比維尼用「蟈鞍髮」取締呢?

Frilled Square都仍然係只得柚子

此篇文章於 05-22-20 01:47 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-20, 11:42 AM   #9519
搖搖
永遠的毛毛王子↓

M+好難 金杯應該拎唔到
由手機版發出
舊 05-22-20, 05:34 PM   #9520
J+1
望過黎呀!!!!!!

精神好的時間都會斷幾粒,差起來可以成段甩晒

不過感覺都有機會fc...(極微)

暫時最好一次

由手機版發出

此篇文章於 05-22-20 05:47 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-23-20, 07:35 AM   #9521
搖搖
永遠的毛毛王子↓

中間密集果段搞唔掂, 我應該fc唔到

睇下最後master會唔會留到係金杯線

舊 05-23-20, 11:58 AM   #9522
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
去年有未央大獲全勝及りあむ殺入前五,同埋巴西妹有聲。但今年Passion就強差人意。

Passion三甲入唔到前五,而無聲嗰邊連一個Passion都冇。

今年開始屬性三甲唔會有CD出,更加暴露咗Passion長年人氣不及Cute及Cool。
其實藍子有機會第5位
但有個楓P 一下子倒6萬票落去,就係差果少少

隻 game 一向都 Cool 強勢,Passion 冇人權
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-20, 10:59 AM   #9523
搖搖
永遠的毛毛王子↓

最後都打唔到M+

不過都有金杯
由手機版發出
舊 05-27-20, 11:10 AM   #9524
J+1
望過黎呀!!!!!!

都係打唔到m+..暫時165好微妙嘅分.....

==========
月票。。。

由手機版發出
舊 05-27-20, 08:22 PM   #9525
搖搖
永遠的毛毛王子↓

痴線,金杯線去到166
由手機版發出

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:03 AM

手機版 | APP版