Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-25-02, 12:15 AM   #1
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
十大鋼門!!!~XD(勁好笑)

http://www.99fun.com/bodan/football/.../2002092302.rm

舊 09-25-02, 12:36 AM   #2
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
係newsgroup睇左 曼聯d龍.......
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-02, 02:13 AM   #3
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
好正

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-02, 10:12 AM   #4
ViaAh
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
好鬼爆笑~~ 應該是前幾日果段界外球直入事件而特別炮製的 ...

第十位那一段我覺得爆笑度比5-9的還要高
第一位那一段真的實至名歸

此篇文章於 09-25-02 12:47 PM 被 ViaAh 編輯。
ViaAh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-02, 09:10 AM   #5
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
第一位超搞野
好似幫人助攻咁...
巴夫斯上季季初表現我點都唔會忘記...哈哈...
笑到我訓唔著...

舊 09-27-02, 12:18 PM   #6
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
第三位既希基達如果唔係唔守本份,踢埋前鋒果份,佢根本唔會咁多失誤.

所以最抵死既就係阿希生.

此篇文章於 09-27-02 12:22 PM 被 撘菟敺隞 編輯。
張飛後代 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-02, 08:20 PM   #7
Kenji少
God of Gamer
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
第一位果個真係勁爆笑.........
(好似卡通片咁.....)

Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:49 AM

手機版 | APP版