Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-02-07, 05:42 PM   #51
zas3131
Junior Member

註冊日期: Jul 2007
請問同DCss有無關連??~
zas3131 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 08:56 PM   #52
toml00
Senior Gamer

呢套野唔會又想學隔離School Days渣誠咁黎過"給她們全推到"吓?
一集一件......做H game男主角真係爽呀

睇過之後,都係覺得由夢同堀江由衣好唔夾. game既原聲優好好多
toml00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 08:58 PM   #53
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: toml00 查看文章
呢套野唔會又想學隔離School Days渣誠咁黎過"給她們全推到"吓?

睇過之後,都係覺得由夢同堀江由衣好唔夾. game既原聲優好好多
你唔好諗野咁戇居先得嫁

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:01 PM   #54
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
上套 D.C. 只係推倒一個咋,
唔好睇SD睇到上哂腦啦

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:07 PM   #55
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:

最多係咁多個女仔之間拖拖拉拉,唔會真推
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:20 PM   #56
toml00

引用:
作者: harry 查看文章
最多係咁多個女仔之間拖拖拉拉,唔會真推
第一集已經受左小恋,除非佢係平行世界,唔係跟住仲點拖拉?
舊 10-02-07, 09:26 PM   #57
Revy

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: harry 查看文章
點解係小戀?
死都唔想係佢
爆冷aaa

唔同所有角色有晒關係應該都未決定邊個
最好就白河end~~
引用:
這是動畫

小鎮有你
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 09:49 PM   #58
toml00

引用:
作者: Revy 查看文章
爆冷aaa

唔同所有角色有晒關係應該都未決定邊個
最好就白河end~~

這是動畫
呢排興全攻略
舊 10-02-07, 10:00 PM   #59
海野藻屑
Crazy Gamer

引用:
可以分手嫁姐b
邊有可能係小戀end
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 10:02 PM   #60
海野藻屑
Crazy Gamer

引用:
作者: zas3131 查看文章
請問同DCss有無關連??~

男主角個名叫"櫻內義之"
佢既"特殊能力"同上集某男角係一樣...
遲下就會解釋
舊 10-02-07, 10:18 PM   #61
toml00

引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
可以分手嫁姐b
邊有可能係小戀end
第一集已經擺明會玩全攻略,但係.....
好難想像唔係平行世界,又接受晒所有女角表白再續個續個分手.....佢想死得難睇過渣誠?
舊 10-02-07, 10:26 PM   #62
Revy

註冊日期: Jul 2006
引用:

男主角個名叫"櫻內義之"
佢既"特殊能力"同上集某男角係一樣...
遲下就會解釋
唔止咁少
而且係多到唔知由邊到講起
不過義之個能力勁過佢阿爺
引用:
第一集已經擺明會玩全攻略,但係.....
好難想像唔係平行世界,又接受晒所有女角表白再續個續個分手.....佢想死得難睇過渣誠?
唔分手都得a(拖__

小鎮有你
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 10:31 PM   #63
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
最好玩大佢
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 10:34 PM   #64
海野藻屑
Crazy Gamer

引用:
作者: Revy 查看文章
唔止咁少
而且係多到唔知由邊到講起
不過義之個能力勁過佢阿爺
唔分手都得a(拖__
一切都由木而起
舊 10-02-07, 10:36 PM   #65
海野藻屑
Crazy Gamer

引用:
作者: HO2 查看文章
最好玩大佢
你想點大法
舊 10-02-07, 10:44 PM   #66
kazuo_999

註冊日期: Oct 2007
呢排個個睇sd上晒腦
kazuo_999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-07, 10:45 PM   #67
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
你想點大法

接受晒所有女角表白
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-07, 01:28 AM   #68
dc999

註冊日期: Sep 2004
引用:
我都覺...

不過,動畫我第一野見由夢,就覺得應該用返音夢把聲

舊 10-03-07, 01:30 AM   #69
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
淨係尤魚唔係配ななか已經好有問題啦

舊 10-03-07, 01:31 AM   #70
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
睇完第一話...

小戀妳第一話就告白...唔係真係如大家咁講玩平行世界吧...
當然「枯れない桜」“攪事”既機會更大...
不過小戀表白個幕的畫面好正~

堀江配由夢...本來一直以為係配ななか的...但配得唔錯~

下一話美夏出場...

P.S.大家呢排睇SD真係上哂腦

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-07, 08:02 PM   #71
レッカ

註冊日期: Sep 2007
作畫已崩
首op好似平淡左少少,
比較上第2部好似好聽d

我入面最鐘意就係小戀,不過最後結局都無咩可能同小戀一齊
下集好似到美夏既出場

舊 10-03-07, 08:09 PM   #72
代官

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: レッカ 查看文章
作畫已崩
首op好似平淡左少少,
比較上第2部好似好聽d

我入面最鐘意就係小戀,不過最後結局都無咩可能同小戀一齊
下集好似到美夏既出場
先告白者先領卡
反而我不太喜歡小戀
可能係義肢係小戀線的表現吧

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-07, 10:28 PM   #73
レッカ

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 代官 查看文章
先告白者先領卡
反而我不太喜歡小戀
可能係義肢係小戀線的表現吧
小戀點睇都似配角
我諗動畫最後後宮男又係同佢個妹一齊
小戀人品幾純

舊 10-09-07, 10:12 AM   #74
HM

註冊日期: May 2007
義肢果然係人粉,有左小戀仲要週圍溝女

不過最令我不滿既係,音姊戲份太少啦

此篇文章於 10-09-07 10:50 AM 被 HM 編輯。
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-07, 04:52 PM   #75
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
唔埋game定 動畫 , 成套野只有一個問題 , 就係個校長究竟幾多歲 。某某人個老豆都已經係6-70歲主角。

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:01 PM

手機版 | APP版