Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-31-04, 10:08 PM   #151
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: KIM
樓上果隻好似大家都有買???係咪個個GUNDAM迷, 一出任何一隻新MS, 都會即買的呢?
我係~ 只限HGUC & MG ~

其他人就唔知~

此篇文章於 10-31-04 10:14 PM 被 銀色流星 編輯。
銀色流星 目前離線  
舊 10-31-04, 10:12 PM   #152
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
樓上果隻好似大家都有買???係咪個個GUNDAM迷, 一出任何一隻新MS, 都會即買的呢?
不一定的~~~
每個Gundam迷既口味都唔同...
未必一出即買甚至唔買...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-31-04, 11:01 PM   #153
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
hg唔買 家中只有ka wing rx-78-2ka 陸高,自由 wing同賣$120的卡碧尼mk2!
ka wing好無奈地係吉吉用$235買 點知now only$190
williamsiusuper 目前離線  
舊 10-31-04, 11:10 PM   #154
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
Wing Zero Custom型仔嘛
唔買對唔住自己

我淨買MG. 當然要鐘意先會買
如果我好有錢我一定會每出一隻新都買的

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 10-31-04, 11:11 PM   #155
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: williamsiusuper
hg唔買 家中只有ka wing rx-78-2ka 陸高,自由 wing同賣$120的卡碧尼mk2!
ka wing好無奈地係吉吉用$235買 點知now only$190
GUNDAM模型巧少賣斷市...兼略升至建議價水平...
KA WING係當時既"淡市奇芭"...

舊 10-31-04, 11:26 PM   #156
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
[魔鬼 ]買啦!買啦!是高達迷點可以唔買~~[/魔鬼 ]
*....我是"一年戰爭"迷~~

kog 目前離線  
舊 10-31-04, 11:29 PM   #157
驚寂
Game Master

有冇人已經完成左盒wing zero啦?
驚寂 目前離線  
舊 10-31-04, 11:35 PM   #158
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 驚寂
你指齋'口拍'... a
係另一科林有圖睇(劃左線)

舊 10-31-04, 11:52 PM   #159
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: kog
[魔鬼 ]買啦!買啦!是高達迷點可以唔買~~[/魔鬼 ]
*....我是"一年戰爭"迷~~
暫時我只買老虎~

KIM 目前離線  
舊 11-01-04, 12:04 AM   #160
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
引用:
暫時我只買老虎~
好一個老虎迷
有無愛屋及烏~買d老虎 related 野~

例如: 老虎個架紅色飛行機 (ex model), 賴巴pepsi 樽蓋
garuda 目前離線  
舊 11-01-04, 01:06 AM   #161
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:

只係畫左線, 對我依d齋砌人來講已經覺得好靚

相薄

此篇文章於 11-01-04 01:19 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線  
舊 11-01-04, 01:53 AM   #162
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: garuda
好一個老虎迷
有無愛屋及烏~買d老虎 related 野~

例如: 老虎個架紅色飛行機 (ex model), 賴巴pepsi 樽蓋
未見過! 仲有d咩野?

我只買了08 DVD & 書!

KIM 目前離線  
舊 11-01-04, 02:41 AM   #163
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
今日拆左盒hguc既nt1砌

睇完張說明書真係火都黎埋
nt1既精髓, 手腕支三咀機關槍
竟然手腕還手腕槍還槍
要用要拆開砌佢入去

有無咁低b呀

mg先可以做到開槍motion?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線  
舊 11-01-04, 11:37 AM   #164
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
引用:
未見過! 仲有d咩野?

我只買了08 DVD & 書!

老虎個架紅色飛行機 (ex model) 係1:144
仲有一個1:12賴巴手辦, 皆旺地庫有間賣CARD鋪 有完成品示範(好靚)
garuda 目前離線  
舊 11-01-04, 12:03 PM   #165
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: jamsquare
今日拆左盒hguc既nt1砌

睇完張說明書真係火都黎埋
nt1既精髓, 手腕支三咀機關槍
竟然手腕還手腕槍還槍
要用要拆開砌佢入去

有無咁低b呀

mg先可以做到開槍motion?
一分錢一分貨 /
再唔係自己改造囉

舊 11-01-04, 07:00 PM   #166
驚寂
Game Master

呢張好型
你既完成品?
驚寂 目前離線  
舊 11-01-04, 07:07 PM   #167
大覺屋師真
The One

引用:
呢張好型
你既完成品?
係呀
今次隻Wing真係好正!

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 11-01-04, 07:31 PM   #168
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
隻翼係咪用軟膠??
LonelyBlue 目前離線  
舊 11-01-04, 09:39 PM   #169
大覺屋師真
The One

翼尖果幾支毛係軟膠

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 11-01-04, 09:48 PM   #170
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

MG WING ZERO...
行斷左貨...無貨補添...

舊 11-01-04, 10:12 PM   #171
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
講真
我覺得隻wing d關節幾麻麻
好易就鬆晒

舊 11-01-04, 10:26 PM   #172
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 麥C
講真
好易就鬆晒
關節疏鬆症...

舊 11-01-04, 11:11 PM   #173
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 麥C
講真
好易就鬆晒
隻手郁兩郁好易甩......
不過我通常定左一個姿勢放係度就唔郁, 都冇咩所謂

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 11-01-04, 11:30 PM   #174
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 大覺屋師真
隻手郁兩郁好易甩......
不過我通常定左一個姿勢放係度就唔郁, 都冇咩所謂
對手同腳咁都話仲頂到
但對翼先係好野
主翼果個較位用凹凸都仲好d
但個插位又唔用PE膠
插背個位又唔係
我好驚郁幾野就鬆晒

有時間都係自己加工算

舊 11-01-04, 11:35 PM   #175
大覺屋師真
The One

你講果d位都幾實呀, 砌好之後都無甩過
反而我係隻右手郁兩郁就甩

相薄
大覺屋師真 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 01:07 PM

手機版 | APP版