Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-23-04, 02:41 AM   #76
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: KIM
THX! 那麼佢同老虎有沒關係呢?
完全係兩個世界,所以冇關系~~
♀宮野真守♀ 目前離線  
舊 10-23-04, 09:45 AM   #77
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

kog 目前離線  
舊 10-23-04, 09:54 AM   #78
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
我反而中意部hg impluse
幾時出架

舊 10-23-04, 10:16 AM   #79
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: armswong
發覺今次Gundam Seed MSV果度達加加槍筒都唔差,捷武深度武裝都好正
http://www.e-flick.net/review/toy/to...-07-c.html#gin
係咪講哩部
其實ginn系我覺得最正係深紫色部雙座式偵測機
又唔出

引用:
作者: Boris
頭先行過吉吉見到出左X astray
(seed astray X有4支紅色ge龍騎兵個部)
有冇人知部野質素好唔好
今日e-flick版頭有齌拍相︰
http://www.e-flick.net/index.html
直譯叫重拳手高達
亦都有人覺得後面四枝野唔靚(似甘荀 )
所以佢部後繼機改為兩碌炮

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線  
舊 10-23-04, 10:26 AM   #80
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: TH華擊團
我反而中意部hg impluse
幾時出架
上邊果部咪係HG lo!
佢無寫,但一睇就知係HG
如果係MG,佢一定會露出半邊骨架俾你睇
上面果部D關節只係HG程度

我依家先知道,點解impluse 裝左3個裝備會有3隻色
Terry仔 目前離線  
舊 10-23-04, 12:50 PM   #81
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: mudhole金剛鑽
完全係兩個世界,所以冇關系~~
可能落到地上會有gouf warrior o架~~~

舊 10-23-04, 01:42 PM   #82
Fio

註冊日期: Dec 2001
Cool

引用:
作者: ^_^
http://www.e-flick.net/review/toy/to...-07-c.html#gin
係咪講哩部
其實ginn系我覺得最正係深紫色部雙座式偵測機
又唔出
http://www011.upp.so-net.ne.jp/FILIT...-CGUE_DEEP.htm
應該係e部

我都覺得幾好,不過冇儲開e個系列,所以唔想買
Fio 目前離線  
舊 10-23-04, 03:39 PM   #83
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
HGUC G戰機到手喇~~~
$159
雖然冇之前位仁兄咁平
不過都可以接受啦~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
舊 10-23-04, 04:06 PM   #84
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 忍者
可能落到地上會有gouf warrior o架~~~
咩機都搞得
最緊要咪搞京寶凡同埋狙擊型GM就得啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 10-23-04, 05:53 PM   #85
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我要agguy worrior

舊 10-23-04, 06:01 PM   #86
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986

gundam evolve7係wing0

此篇文章於 10-23-04 06:03 PM 被 斯羅 編輯。
斯羅 目前離線  
舊 10-23-04, 07:48 PM   #87
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 斯羅

gundam evolve7係wing0
左下角個姿勢型死囉
Gallardo 目前離線  
舊 10-24-04, 05:17 AM   #88
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

HJ作例~~

kog 目前離線  
舊 10-24-04, 07:34 AM   #89
Boris
Senior Gamer
劍與魔法

註冊日期: Aug 2004
好擔心笨大把一年戰爭D 機係seed-d到惡搞
我唔要Dom warrior
Boris 目前離線  
舊 10-24-04, 11:22 AM   #90
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Fio
http://www011.upp.so-net.ne.jp/FILIT...-CGUE_DEEP.htm
應該係e部

我都覺得幾好,不過冇儲開e個系列,所以唔想買
係丫,係尼部丫,我會買達加,但strike諗唔到i.w.sp定係翔翼,我想整隻strike加零式

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 10-24-04, 11:23 AM   #91
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 佐藤
咩機都搞得
最緊要咪搞京寶凡同埋狙擊型GM就得啦
狙擊型GM我認為攪梗

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 10-24-04, 11:32 AM   #92
鳳熾魂
紅蓮の焔神

大家上咩網知道有新模型出

鳳熾魂 目前離線  
舊 10-24-04, 09:17 PM   #93
Montague
遺伝子生物工学博士号

我想搵一d關於hg系列seed的所有機體說明書
請問在哪裏可找到

舊 10-24-04, 10:35 PM   #94
李尋愁

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: TH華擊團
我想搵一d關於hg系列seed的所有機體說明書
請問在哪裏可找到
1999....好齊

舊 10-24-04, 10:43 PM   #95
Montague
遺伝子生物工学博士号

引用:
作者: 李尋愁
1999....好齊
感謝

舊 10-25-04, 07:55 PM   #96
lunar1984104

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDlunar104
MG Wing Zero好正
信和出左MG Wing Zero Custom$220
lunar1984104 目前離線  
舊 10-25-04, 08:32 PM   #97
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
好正wo隻wing
不過買左ka版冇奶油買多隻差唔多既野
williamsiusuper 目前離線  
舊 10-25-04, 09:03 PM   #98
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: williamsiusuper
好正wo隻wing
不過買左ka版冇奶油買多隻差唔多既野
我買左兩盒KA版
依家重想買多兩盒雞毛

不過,重未買MG freedom & HG blue frame second L
Terry仔 目前離線  
舊 10-26-04, 12:10 AM   #99
Oaf
Insane Gamer

引用:
作者: Terry仔
我買左兩盒KA版
依家重想買多兩盒雞毛

不過,重未買MG freedom & HG blue frame second L
點解買兩盒咁多ar~
Oaf 目前離線  
舊 10-26-04, 12:29 AM   #100
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: kog

這就是seed & Destory 系列裡面的所謂"香~煙"同 "拮~低",真係不知後果如何的設計者
nakakula 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 10:30 PM

手機版 | APP版