Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-24-08, 01:52 PM   #1
abcdefg
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
LEGO BATMAN出左

幾時出架,等左好耐啦...PS3版又好..XBOX版又好,各位大哥知唔知呀
abcdefg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 12:16 AM   #2
RnB
Insane Gamer
黃金體驗安魂曲

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDRnB6779
XBox Live GamertagRnB HK
引用:
作者: abcdefg 查看文章
幾時出架,等左好耐啦...PS3版又好..XBOX版又好,各位大哥知唔知呀
我都好想知,
請問有無大大留意到?
thanks!

舊 09-25-08, 01:41 AM   #3
maxy2k
馬可斯先生

註冊日期: May 2005
PSN  IDMAXXAMHK
XBox Live GamertagDJ MAXXAM
有傳聽日可能有, 不過你唔好以為有299, 呢隻應該過320
maxy2k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 06:45 PM   #4
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
係太古見到出左PS3版,$32X。

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 11:15 PM   #5
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
今日行左兩次188都冇
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 01:31 AM   #6
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
今日返咗貨,我係大埔買$279
同奪寶奇兵一樣咁好玩~~
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 08:53 AM   #7
maxy2k
馬可斯先生

270入手, 估唔到呢隻咁平...好玩呀
有冇玩過star war lego, 好唔好玩ga 都
舊 09-27-08, 07:32 PM   #8
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: maxy2k 查看文章
270入手, 估唔到呢隻咁平...好玩呀
有冇玩過star war lego, 好唔好玩ga 都
LEGO STAR WARS玩COMPLETE SAGA(平常啲人會叫做SW:TCS)會抵好多,因為一隻齊6集唔駛分兩隻GAME買.都好玩,不過我覺得奪寶奇兵同BATMAN爽啲.

第一章last關
係roof度竟然卡咗關......兩個人開掣後個平台唔郁,搵緊都冇其他野可以開......

P.S.過到了,唔知係唔係第一次玩時中bug,開咗機關唔郁,第二次重玩就冇問題=.=

此篇文章於 09-27-08 08:05 PM 被 磯燒豬豬 編輯。
舊 09-27-08, 10:07 PM   #9
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
想問下毒水中D 件點拎...用車埋到去都落唔到地砌!? THZ~
Keno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 10:53 PM   #10
maxy2k
馬可斯先生

引用:
作者: 磯燒豬豬 查看文章
LEGO STAR WARS玩COMPLETE SAGA(平常啲人會叫做SW:TCS)會抵好多,因為一隻齊6集唔駛分兩隻GAME買.都好玩,不過我覺得奪寶奇兵同BATMAN爽啲.
即係complete saga 係合集?

如果唔係就另外買2隻game
舊 09-28-08, 12:50 AM   #11
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: Keno 查看文章
想問下毒水中D 件點拎...用車埋到去都落唔到地砌!? THZ~
毒水果啲要用特定角色先可以踩上去,我唔知同唔同nds版,如果一樣的話其中poison ivy或者joker就可以,玩free mode時拎.

引用:
作者: maxy2k 查看文章
即係complete saga 係合集?
如果唔係就另外買2隻game
冇錯
lego star wars total出過三集,1,2同埋合集.
內容大致一樣,關卡就完全一樣.
舊 09-30-08, 07:34 PM   #12
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:

第一章last關
係roof度竟然卡咗關......兩個人開掣後個平台唔郁,搵緊都冇其他野可以開......

P.S.過到了,唔知係唔係第一次玩時中bug,開咗機關唔郁,第二次重玩就冇問題=.=
三隻lego我都有玩,
我最鍾意batman, 可能啲角色最熟悉
我玩wii版, 放飛鏢可以用pointer lock target,
好爽,
(唔知其他版本點操作, 係咪用右stick )

哩啲lego game雙打真係好正.
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 07:39 PM   #13
Henry0110

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDHenry0110
XBox Live Gamertaghenry0110
引用:

第一章last關

呢個一定係bug...因為我都係咁-_-
傻仔左好耐等~用部發電機又冇料到
Henry0110 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 11:36 PM   #14
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: MPS 查看文章
三隻lego我都有玩,
(唔知其他版本點操作, 係咪用右stick )
360版係按緊攻擊鍵再移動左analog
舊 10-01-08, 01:25 AM   #15
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
G4 review - LEGO Batman
http://www.g4tv.com/xplay/videos/289...me_Review.html

Kotaku review
http://kotaku.com/5056255/lego-batma...d-and-the-ugly

Modojo review
http://www.modojo.com/reviews/ds/leg.../20080929/699/

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-08, 01:27 AM   #16
\ot_to/

今次好難玩
舊 10-01-08, 02:04 AM   #17
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
今次好難玩
又唔係喎
玩左兩日我80.5%了~~

今集個換衫系統不錯,不過bouns stage就兒戲左少少......
P.S.我只玩了hero的bouns stage
舊 10-01-08, 08:17 AM   #18
\ot_to/

引用:
又唔係喎

今集個換衫系統不錯,不過bouns stage就兒戲左少少......
我玩到第一版第一關就已經不停咁死
舊 10-01-08, 08:09 PM   #19
LEDIV

註冊日期: Feb 2004
想問呢隻野有無得2P 合作?

舊 10-02-08, 12:55 AM   #20
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
點解呀?係邊個位係咁死呀?
睇下幫唔幫到你

引用:
作者: LEDIV 查看文章
想問呢隻野有無得2P 合作?
有雙打不過冇online
舊 10-02-08, 01:54 PM   #21
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
引用:
有個大BUG...千祈咪打泥怪前, 將BATMAN 坐車後轉CONTROL 去羅賓度打泥怪...唔係就轉唔返轉頭...冇BATMAN 套炸彈裝去打BOSS~
Keno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 02:03 PM   #22
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
又唔係喎

啱啱打完catwoman, 搵奶引佢段片好攪笑
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 04:26 PM   #23
kevinltb
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
今次有埋奸角o既關, 都算幾有心思, 唔錯!

p.s. 我係玩 360 版

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 11:35 PM   #24
\ot_to/

引用:
點解呀?係邊個位係咁死呀?
睇下幫唔幫到你
忍唔住入左password玩 經常比人開槍打死
舊 10-04-08, 02:26 AM   #25
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
忍唔住入左password玩 經常比人開槍打死
呢隻game又真係要開cheat先爽
不過我習慣儲red block開extra

三日冇開機,進度慢咗好多,宜家先84%.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
LEGO討論版III - 2011 Pirates of the Caribbean 凍檸茶 收藏品討論版 1167 05-28-12 09:00 AM
[多機種] LEGO Indiana Jones [已售] neo2046 電視遊戲討論版 76 11-25-09 12:06 PM
[多機種] Lego Batman 蝙蝠俠:樂高版 romrom2004 電視遊戲討論版 34 07-15-08 01:39 PM

現在的時間是 12:14 AM

手機版 | APP版