Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
信長 01:16 AM 08-05-17
之後對番的茄都是低LV ,有技術.. 老手...
我都1800 完, D 分上左去隊友都好可靠...
八仙果 01:22 AM 08-05-17
作者: 信長:
如果KEEP 住有對手都OK.. 等到斷.SO SAD
我玩玩吓都冇玩。
空調 01:40 AM 08-05-17
好多人水桶亂潑
鈴蘭 01:43 AM 08-05-17
1600分,爭80Fes Point
聽日先睇下點打埋佢

真係好多隊友唔知做緊咩 好多次都係係個場中間我一個比人圍
一個殺十個 但最後佢地都係油輸
jimmysinn91 02:20 AM 08-05-17
亂潑水桶舉手 ~

不過佢個 matching 機制真係好差 …
又冇得好似打三文魚咁 2, 3 個 fd 一齊, 再 match 多一個街外人
match 對手又亂咁來 … 一係打到入去人地度, 一係俾人打到入屋企

結果作為一個新手 small potato, 最高上到 167x 打到カリスマ就收手算
Ginji 02:41 AM 08-05-17
作者: 鈴蘭:
1600分,爭80Fes Point
聽日先睇下點打埋佢

真係好多隊友唔知做緊咩 好多次都係係個場中間我一個比人圍
一個殺十個 但最後佢地都係油輸
一開波三連殺再比人噴死

睇返地圖見有兩條友填返自陣D窿嗰吓真係想熄機
ZOMA 02:53 AM 08-05-17
痴線,我1500分係咁斷線斷到1300分 (我最高1600)
從此打ge場都係...唔知做咩
個個都亂來

好多人都仲係油靚屋企,又唔理中間,或者淨係遠離戰區咁油..
油靚屋企D窿好似係上一集剛剛出果陣先會咁做
sin5409 03:18 AM 08-05-17
作者: 艾域斯:
game及app賣同一款服裝但不同主技能
之前已買了一款, 要怎樣才可買另一款? 舊的可以賣掉的嗎?

Sorry離題
喂!好耐無一齊玩喇!
失散咗嘅動森網友!

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 08:10 AM 08-05-17
作者: Ginji:
一開波三連殺再比人噴死

睇返地圖見有兩條友填返自陣D窿嗰吓真係想熄機
同你差唔多
新場由左攻邊油邊推進去番中間殺人,被殺開地圖睇佢哋仲响屋企附近
都唔知係被人殺完一次番生定根本冇郁過
leungky1 09:08 AM 08-05-17
一人殺三個但班隊友完全唔識推前,好心酸.....

已經幾場蛋黃嗰邊超過呢邊100Power.......

睇到個位數已經唔想帶,係估唔到上到Lv十幾都仲有好多人唔識前行
由手機版發出
艾域斯 09:10 AM 08-05-17
作者: sin5409:
Sorry離題
喂!好耐無一齊玩喇!
失散咗嘅動森網友!

Sent from my iPhone using Gaforum
sin組好耐冇見!

感覺今次蛋黃勝率應該會輸
野良猫 09:11 AM 08-05-17

大家咁話
起碼都要第三次祭時先會正常番啲
蒼之星雲 09:34 AM 08-05-17

琴晚Solo搞成咁..........勁灰
PS:蛋黃隊
新月 09:35 AM 08-05-17
新始終係新手
同d唔識但通訊到嘅人打
教佢搶左中間先,但佢又真係殺住 camp 人而唔去補地
殺左人都唔去搶優勢
結果都係輸
新月 09:36 AM 08-05-17
作者: 野良猫:
大家咁話
起碼都要第三次祭時先會正常番啲
旦黃好多時係見多人揀佢又揀諗住有人 Carry
但系統唔係咁計呢
任仔 09:45 AM 08-05-17
旦黃好似真係比較弱
打場場過千都勁輸
冇朋友,睇黎係 GAF 組 team 會好 d

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
eatingking 10:39 AM 08-05-17
請問係咪打滿左99係咪唔洗再打?
點解o既?
任仔 11:00 AM 08-05-17
其實打同 team 個勝率點計?

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
空調 11:11 AM 08-05-17
仲有冇蛋黃版友未夠數?
Nicklaus 11:11 AM 08-05-17
琴晚通常同另一個隊友各殺10以上,另外兩個非戰力,好多場都係咁

作者: eatingking:
請問係咪打滿左99係咪唔洗再打?
點解o既?
FES報酬係視乎你「稱號」(打滿變左MAX就已經係最高)而定
leungky1 11:31 AM 08-05-17
已經連續五場用雙槍過千輸
真係想知老任幾時好似三文魚咁出個守地教學......
由手機版發出
sin5409 11:43 AM 08-05-17
sin組好耐冇見!

喂喂我地有個動森fb group呀 你入唔入嚟呀

雖然茄汁好勁 但蛋黃人多 其實都有勁人 未必輸嘅

張飛後代 11:48 AM 08-05-17
成日分D等級未到5既人畀我,然後對面個個都十幾二十⋯叫我點打?
(美乃滋隊隊員字)
leungky1 11:56 AM 08-05-17
作者: 張飛後代:
成日分D等級未到5既人畀我,然後對面個個都十幾二十⋯叫我點打?
(美乃滋隊隊員字)
茄汁一樣
我覺得個系統自動NERF
不過佢無諗過Lv4-10有時同1無分別
唔會因為一場有勁人帶就會斷離完美怕死Neet嘅世界
由手機版發出
野良猫 11:56 AM 08-05-17
作者: leungky1:
已經連續五場用雙槍過千輸
真係想知老任幾時好似三文魚咁出個守地教學......
由手機版發出
冇用架
油地個個都識,仲油到靚一靚
佢哋要學嘅係點樣應付對手

有一場見住條友用銀槍對住人哋把綠電鑽鬥射
最後係點唔駛講
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84  ... 最後

返回主題版面