Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
ericwpk 10:12 AM 01-31-19
作者: 血之淚:
https://youtu.be/zkcZfE-j_ZA

https://youtu.be/rRA-eZH-k0c

G1G2都唔使打,亦有人試過用呢個bug拎火箭炮
不過Clarie唔得,浮唔起
咁要珍佢 PATCH 之前拎左火箭炮先
aquarius 01:23 PM 01-31-19
作者: izumo:
其實唔難
記住你唔跑唔開槍佢就唔會追你 見到佢 可以跑入SAVE room >(有佢頂帽ge房) 睇住佢 行開左
再慢慢行(一定要行) 去佢反方向

試咗, 果然OK

aquarius 01:25 PM 01-31-19
另想問吓如果唔睇攻略
浴室前嘅南京鎖點開
係咪要玩到後面先攞到提示?
呂鳳仙 02:04 PM 01-31-19
作者: aquarius:
雖然隻追跡者已經睇過呢度講有幾難纏
但無諗到真係由直昇機個位追到我要返去第一間安全屋先唔會入嚟..
但D腳步聲仲喺出面響緊..
温馨提示
Bio 2呢隻叫:謎之敵人/Mr. X/暴君/Tyrant
Bio 3個隻先叫:追跡者/Nemesis
真!DC 02:10 PM 01-31-19
作者: aquarius:
另想問吓如果唔睇攻略
浴室前嘅南京鎖點開
係咪要玩到後面先攞到提示?
英文字母鎖?
後面會有提示,冇記錯既話寫左喺某間房白板上.
由手機版發出
darkvolver 02:41 PM 01-31-19
作者: 真!DC:
英文字母鎖?
後面會有提示,冇記錯既話寫左喺某間房白板上.
由手機版發出
冇人睇頭post
Akira 明 02:47 PM 01-31-19
有無方法判定隻喪B再起不能?
舊版都可以睇出血

係咪無咗踩爆頭?
歌絲˙暮斯 03:00 PM 01-31-19
作者: 歌絲˙暮斯:
Btw, 裝左 speed loader 既左輪好唔好用過送果兩枝槍?
由手機版發出
有無人答到? thanks
由手機版發出
真!DC 03:16 PM 01-31-19
作者: darkvolver:
冇人睇頭post
佢係問game入面有冇提示唔係問答案
想自己解迷唔睇攻略吧
由手機版發出
RPG之鬼 04:23 PM 01-31-19
https://bit.ly/2BbGTMJ?fbclid=IwAR2v...Qraq8f5V2YMsWs
鈴蘭 04:26 PM 01-31-19
其實全部鎖都有File/有提示
得白板果個特別難 因為白板果個無File提你
darkvolver 04:29 PM 01-31-19
作者: 鈴蘭:
其實全部鎖都有File/有提示
得白板果個特別難 因為白板果個無File提你

下水道都係....

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 04:30 PM 01-31-19
唔怪得之搵唔到Z版
真!DC 04:39 PM 01-31-19
圖好可愛
由手機版發出
真!DC 04:41 PM 01-31-19
塊白板咁大隻字好難睇唔倒既.
由手機版發出
darkvolver 04:50 PM 01-31-19
作者: 真!DC:
塊白板咁大隻字好難睇唔倒既.
由手機版發出

最大問題有沒有人追...

Sent from my iPhone using Gaforum
鈴蘭 04:56 PM 01-31-19
作者: darkvolver:
下水道都係....

下水道個file有同你講係夾萬背脊寫左 算好
赤兵尉SETH 05:19 PM 01-31-19
白金盃完成\/

有無人答到? thanks
由手機版發出
早期用特典或停車場執個把好d
把左輪仔裝填數太少難用, 但後半可以改造裝入麥林彈
harakuma 05:23 PM 01-31-19
我被華裔女性救了兩次,

我忘不了那個紅衣華裔女性

我被假FBI騙了
ComeLOLoh 05:32 PM 01-31-19
Btw, 裝左 speed loader 既左輪好唔好用過送果兩枝槍?
由手機版發出

遲d裝埋增加彈量就可以放低把Samurai Edge(Chris/Jill Version)
martinyau1979 05:47 PM 01-31-19
LEON 限時打暴君時, 得番2十粒手槍子彈, 火燃料得番4 5十, 連刀仔都無, 係未注定GG?
真!DC 05:50 PM 01-31-19
作者: martinyau1979:
LEON 限時打暴君時, 得番2十粒手槍子彈, 火燃料得番4 5十, 連刀仔都無, 係未注定GG?
好似咁上下時間會有event?
由手機版發出
ComeLOLoh 06:01 PM 01-31-19
作者: martinyau1979:

我好似重少過你,但等佢準備衝過黎先射佢頭阻止佢衝過黎插你。
其他時間完全只係避。唔好射。
等到近得番三分鐘左右,Ada會有借有還架喇。
赤兵尉SETH 06:04 PM 01-31-19
超暴君可以避到出火箭炮event
問題係招即死攻擊...連刀仔都無真係注定GG
赤兵尉SETH 06:52 PM 01-31-19
《我来警局上班第一天重制版》
故事简介:
邪恶美帝制造生化武器企图毒害全球,正义的中国派出上班第一天威风凛凛的特务员艾达·王,誓必粉碎邪恶美帝野心。
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後

返回主題版面