Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>新 サクラ大戦 | 已售
neo2046 09:55 AM 04-14-18
公式網站
http://sakura-taisen.com/game/shin-sakura/

neo2046 10:08 AM 04-14-18

Montague 10:17 AM 04-14-18
作為櫻大戰長期FANS點都會支持
不過呢個年代仲出呢種戀愛式STG GAME我就會替佢擔心喇

舞台は太正29年の帝都・東京
個設定係10幾年後,佢應該都會換一批新人入去,舊人如果有得出下場個個都變AUNTIE級
強化人間ですの~★ 12:35 PM 04-14-18
作者: Montague:
作為櫻大戰長期FANS點都會支持
不過呢個年代仲出呢種戀愛式STG GAME我就會替佢擔心喇

舞台は太正29年の帝都・東京
個設定係10幾年後,佢應該都會換一批新人入去,舊人如果有得出下場個個都變AUNTIE級
而家出咪即係戰場挖個雷
okabe 04:04 PM 04-14-18
+1
如果無新玩法,原汁原味咁照拎番上世代既野再出一次
都好難唔伏,由其現今剩低果班製作人既開發力
好難令人有期待...
風間鈴木仁 10:17 AM 04-14-18
YEAH 終於等到了,

櫻大戰系列 新作 。

一定買硬 支持 SEGA 。
KA版柯柏文 10:18 AM 04-14-18
SEGA會長+光武figure開訂?
誤會左,原來玩3d scan
david 11:06 AM 04-14-18
明顯係手遊啦,除非唔係。
亍 ◣ 07:53 PM 04-14-18
個社長咁似黎明?

作者: david:
X-Ω?
holsety 11:12 AM 04-14-18
果然。。。。
風間鈴木仁 11:19 AM 04-14-18
作者: david:
作者: holsety:
果然。。。。
唔好呀! 我只玩 TV GAME 系列 ga。
雙日 02:13 PM 04-14-18
無左廣井?

Sent from my iPhone using Gaforum
Kain 02:48 PM 04-14-18
完全繼承DNA
雷味濃
由手機版發出
鐵之侍 03:53 PM 04-14-18
說真的不覺得有什麼高興……
野良猫 03:58 PM 04-14-18
一個作品隔咁耐又嚟始動就令我諗起蒼藍女武神……
hlcw99 04:45 PM 04-14-18
三姑奶寧願佢remake出隻1-4collection, 有埋中文就已經滿足...

新作就.....真係令人擔心.....
YOSHIKI SNAKE 07:36 PM 04-14-18
會唔會係大神一郎龍如.......
小昭Teddy 07:44 PM 04-14-18
作者: YOSHIKI SNAKE:
會唔會係大神一郎龍如.......
有mini game經營劇院
okabe 08:13 PM 04-14-18
http://dengekionline.com/elem/000/001/713/1713208/

新情報は“SEGA Fan Meet-Up 2018”に登壇したセガホールディングスの代表取締役会長CEO・里見治紀さんから発表された。舞台は、太正二十九年の帝都・東京。『サクラ大戦』のDNAを受け継いだ完全新作で、最新プラットフォームにてリッチなコンテンツとして送り出すとのこと。開発の総指揮をとるのは里見代表取締役会長CEOだ。近日中にプロジェクト発表会を行い、そこで詳細を発表するとのこと。

NS?
STRIFE 10:48 PM 04-14-18
主角只要討好就夠,唔一定大神
囡就一定要夠靚
問題係,藤島既人設已經唔掂,千萬唔好為用而用
harakuma 11:22 PM 04-14-18
作者: STRIFE:
主角只要討好就夠,唔一定大神
囡就一定要夠靚
問題係,藤島既人設已經唔掂,千萬唔好為用而用
其實真.人設唔係應該為松原嗎?

D封面/海報圖都係佢畫既.
女裝少年 11:26 PM 04-14-18
其實d女得既話,佢抄返3/4既系統我已經會買
佢大膽d可以比玩家揀做男定女主角(都係追同一班女)!
Rance 11:33 PM 04-14-18
應該唔會搵世紀賤男藤島返黎啦掛
投本庄雷太一票
ComeLOLoh 11:38 PM 04-14-18
點解我有種預感,覺得會用Tony...
鈴蘭 11:40 PM 04-14-18
Sega 我諗都係雷太架啦
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面