Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-15, 11:39 AM   #1
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
Marvel Puzzle Quest

GAF有冇人玩緊呢隻?

Marvel人物+ Puzzle Quest, 超正.

我打左半年左右, 依家仲係靠幾個2星做主力, 堆3星多數只得3,4點能力.

此篇文章於 05-28-15 11:48 AM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 04:48 PM   #2
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
玩咗年幾。

初頭忍唔住有微課,近大半年發現原來慢慢玩唔課都拎到cover升到lv.
由手機版發出
邪氣小貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 05:12 PM   #3
wing
格鬥低手

引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
玩咗年幾。

初頭忍唔住有微課,近大半年發現原來慢慢玩唔課都拎到cover升到lv.
由手機版發出
不過如果唔俾錢買hero point, 真係唔夠slot用, 要成日揼COVER...... 我零課金, 一開始玩冇耐已經(唔知好彩定唔好彩) 抽到3個4* cover, 唔夠位放所以揼左恐龍同invisible woman..... 依家玩左半年有差唔多40個slot, 但呢兩個人物到依家都未抽得番, 等daily reward仲有排等.

依家有deadpool daily quest, 日日送金token同3* cover, 真係易儲好多.

cover 易抽左, 但最重要都係搵hero point買slot...........

此篇文章於 05-28-15 05:18 PM 被 wing 編輯。
舊 05-28-15, 05:33 PM   #4
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
所以打返黎啲 hero pt 唔好多手買技回氣,專心用黎買位。

我宜家 1 星只剩 storm; 2 星都只留好用果幾隻。

4 星必留,3 星都留,係除咗松鼠女個人無法接受所以抽到都即賣……
由手機版發出
邪氣小貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 05:53 PM   #5
wing
格鬥低手

引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
所以打返黎啲 hero pt 唔好多手買技回氣,專心用黎買位。

我宜家 1 星只剩 storm; 2 星都只留好用果幾隻。

4 星必留,3 星都留,係除咗松鼠女個人無法接受所以抽到都即賣……
由手機版發出
1星我只留juggernaut用來打deadpool daily quest.... 早幾個月前有個pvp event係所有人升到lvl 270, juggernaut好勁, 竟然仲厚血過Hulk

我都係hero point只用來買slot.....

果個松鼠女人真係好難頂, 明明Marvel 咁多人物, 完全唔明點解要在隻game落佢...... 偏偏又成日抽到佢, 已揼幾次但keep住抽到返來............... 好多時都係咁, 剛揼完一個cover, 轉過頭又抽番.

Marvel人物之中我最鍾意spider-man..... 咁多3*人物我隻隻都曾經抽過, 就係差spider-man完全冇抽過

明明Marvel 在香港都hit, puzzle quest都好玩, 但唔知點解呢隻在香港好似冇咩人玩咁.

此篇文章於 05-28-15 06:04 PM 被 wing 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Puzzle Quest新作 Galactrix 2008年預定 Metal Gear NT 手提遊戲機討論版 6 02-20-09 11:29 AM
Puzzle Quest:Galactrix green232432 PC電腦遊戲討論版 0 01-31-09 07:09 PM
[多機種] Puzzle Quest 情報 + 心得交流區 Metal Gear NT 手提遊戲機討論版 40 09-05-07 01:06 AM
[多機種] Puzzle Quest for Wii and PS2 romrom2004 電視遊戲討論版 0 07-18-07 05:02 PM
[NDS]Puzzle Series Jawsaw Puzzle 小貓/小狗編 bonedog 手提遊戲機討論版 4 07-30-06 03:32 AM

現在的時間是 05:06 PM

手機版 | APP版