Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-21, 05:39 PM   #501
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
完全個人感受

荒原狼個新造型好難頂, 佢對眼真係唔知想點....狗仔眼...?

舊 03-22-21, 06:13 PM   #502
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: Eking 查看文章
完全個人感受

荒原狼個新造型好難頂, 佢對眼真係唔知想點....狗仔眼...?
Look
外型我prefer新版
但close up 狗仔眼好好笑

此篇文章於 03-22-21 07:07 PM 被 420secured 編輯。
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-21, 11:07 AM   #503
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

由手機版發出
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-21, 08:12 PM   #504
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
啫係同之前報嘅噉:玩完,一來 WB 有人要遮醜,二來搞落去,好貴兼好亂,事關 JJ 「搞埋」 DC 一份~
https://www.gaforum.org/showpost.php...1&postcount=82

舊 03-31-21, 04:54 PM   #505
肉羊哩咖
griffin611

正式 Honest Trailer:

有人話呢個已經好留手,唔太得罪啲 fans,但暗地裡其實踩得幾甘~ 個人覺得仲係咁應。

亦有人好認真噉統計過:套片有超過一成以上嘅慢鏡~

舊 03-31-21, 09:36 PM   #506
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK

睇番佢評A2, 串串共style係咪佢特色黎架
p.s. 睇埋佢評IW, 都係咁style, game of stones

此篇文章於 03-31-21 09:59 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-21, 12:35 PM   #507
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
華納做咩?
已吸過萬unlike...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-21, 12:53 PM   #508
420secured
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2020
引用:
作者: J+1 查看文章
華納做咩?
已吸過萬unlike...

由手機版發出
#RestoreTheSnyderVerse ?

不過之前報道提過,snyder cut對hbo max吸納新用戶/$能力有限,snyderverse應該無咩希望...
420secured 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-21, 03:22 PM   #509
肉羊哩咖
griffin611

WB 向各 Synder fan 屎展示「宗旨」~~~

舊 07-17-21, 11:05 PM   #510
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
特效訪問

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-22, 12:27 AM   #511
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔知貼邊度....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-22, 09:47 AM   #512
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
'The Flash' and 'Aquaman and The Lost Kingdom' Release Dates Moved to 2023
The DC superhero movies have been shifted to March and June
https://www.cnet.com/news/the-flash-...moved-to-2023/

《水行俠2》從 2022/12/16 延期至 2023/3/17
《閃電俠》從 2022/11/4 延期至 2023/6/23
《沙贊!神力集結》從 2023/6/2 提前至 2022/12/16
《黑亞當》從 2022/7/29 延期至 2022/10/21
《DC超寵聯萌》從 2022/5/20 延期至 2022/7/29
Heaven 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-22, 01:09 PM   #513
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK

有說Discovery新腦細已經ko曬WB班舊膠層,佢自己係like snyderverse, 好似又會reshoot啲戲去restore snyderverse

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
DCEU, Justice League, 正義聯盟

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[音樂碟] Justice Is What I Rap For -- Mastamic [Download 版已出] 信長 Neo Music UNIVERSE 2 10-18-12 01:32 AM
[動畫] 《正義聯盟》(Justice League):原來個故事幾好睇 天星碼頭高達 日本動漫畫討論版 58 06-15-07 03:08 PM
[PS2]J League Winning Eleven 10 + Europe League 06'-07' , 06年11月22日發售 6402oen 電視遊戲討論版 17 11-02-06 12:57 PM
求LEVEL JUSTICE同燐月的爆機檔~ 亞瑪迪拉 H-GAMEの部屋 8 03-15-05 12:07 AM
1/100 Justice Gundam Azusa 收藏品討論版 17 08-16-03 03:30 PM

現在的時間是 10:53 PM

手機版 | APP版