Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
~清談館~>區選無人講
Dyhalt Rushifar 05:34 PM 11-24-15
…呢班人真係痴_線既…
david 05:48 PM 11-24-15
[常識]撐建制都腦殘[/常識]

大覺屋師真 06:40 PM 11-24-15
作者: chitkan:
到底有幾多藍絲投左比新民主同盟? XD
車, 賴地硬姐
風音 07:01 PM 11-24-15
下次開個建民聯睇下係咪真係work :0)
ヨコ男 07:05 PM 11-24-15
佢地投共會唔會投錯去美國共和黨架
大覺屋師真 07:16 PM 11-24-15
作者: 風音:
每個都整堆fake野眼花花睇吾到
自由民主黨
自由民族黨
白由黨
自田黨
白田黨
白甲黨
風音 07:31 PM 11-24-15
白田黨即係深水埗街坊?a
enishi 07:42 PM 11-24-15
隔離睇到呢個 (請注意留言), 真係要講一句"難分真與假"

https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E5%8...113354712.html
由手機版發出
J+1 07:43 PM 11-24-15
有冇白目黨
由手機版發出
安安 07:54 PM 11-24-15
民自聯黨
某F 08:08 PM 11-24-15
作者: 大覺屋師真:
自由民主黨
自由民族黨
白由黨
自田黨
白田黨
白甲黨
呢招漫畫裡面都有講過,現實真係WORK的
歌絲˙暮斯 08:33 PM 11-24-15
呢度幾多人以為我 just for fun 笑完算 ?

一早話左改五毛文改新聞改支那正能量文 etc. 係 work

( ゚ω゚)? 08:48 PM 11-24-15
咿~,開個"民健聯"都得喎,市民健康聯盟
chitkan 08:58 PM 11-24-15
友台已經講左民主鍵國聯盟
1q1q1q 09:00 PM 11-24-15
作者: T.K.:
以現今香港道德標準
單以外形
咁既樣流失多少一般票?

莫講內在,慢必同性戀都係勝出先提
起碼唔會認為係正面因素

我唔會因為佢xx 而戴有色眼鏡睇佢
正正你覺得xx 係負面因素
仲有個名. 已經俾人100%玩野既感覺. 連對自己個名都唔尊重. 真係會可能得到大眾認同?
Dyhalt Rushifar 09:33 PM 11-24-15
作者: 大覺屋師真:
自由民主黨
自由民族黨
白由黨
自田黨
白田黨
白甲黨
十多年前既クニミツの政已經講過有,不過係候選人名囉,政黨名唔係自咩聞咩就係工咩架啦…
knight-philip 09:37 PM 11-24-15
作者: 風音:
民健聯
民鍵聯
民腱聯
民延聯
或者英文
DHB
DAD
DA8

某F 10:17 PM 11-24-15
作者: Dyhalt Rushifar:
十多年前既クニミツの政已經講過有,不過係候選人名囉,政黨名唔係自咩聞咩就係工咩架啦…
皇牌至尊
Kinny Riddle 11:27 PM 11-24-15
作者: Dyhalt Rushifar:
日本好似真係有發生過。(懷疑自民黨打手)搵個唔知邊度嚟嘅極右翼友仔同中間偏左民主黨候選人同姓不特止,連個名個漢字都十分相似。再唔係就係兩人名字讀音相似,但冒牌貨就專登用平假名拼音去魚目混珠,擺到明係嚟鎅你票,間接令自民黨得益。而冒牌貨嘅得票率亦因此比預期高好多,並唔係因為當地選民右傾之類,而係真係純粹搞錯名投錯票。
Dyhalt Rushifar 11:41 PM 11-24-15
作者: Kinny Riddle:
日本好似真係有發生過。(懷疑自民黨打手)搵個唔知邊度嚟嘅極右翼友仔同中間偏左民主黨候選人同姓不特止,連個名個漢字都十分相似。再唔係就係兩人名字讀音相似,但冒牌貨就專登用平假名拼音去魚目混珠,擺到明係嚟鎅你票,間接令自民黨得益。而冒牌貨嘅得票率亦因此比預期高好多,並唔係因為當地選民右傾之類,而係真係純粹搞錯名投錯票。
要做呢策略唔易,要有相當既資源,而且用黎界票就好勁,用黎搶票就白癡先會做,太易玩死自己…
YHW 12:51 AM 11-25-15
究竟有幾多所謂"傘兵"真係傘兵...

黃子健及楊雪盈:參選跟佔領運動無關
http://news.now.com/home/local/player?newsId=159201

JMi 01:01 AM 11-25-15
嬴TREEGUN果個徐子見堅係 我有幫過佢手
其他都有兩個識的選 但輸左
T.K. 01:11 AM 11-25-15
你覺得點講會比較好?
呢個[唔分黃藍]對區內人士溝通方向唔好的話
咁點做會無礙溝通?
大覺屋師真 01:13 AM 11-25-15
作者: YHW:
究竟有幾多所謂"傘兵"真係傘兵...

黃子健及楊雪盈:參選跟佔領運動無關
http://news.now.com/home/local/player?newsId=159201
咁如果比著我係佢,都會咁既取向
始終依家要落區做野, 無可能用抗爭手法去做區議員.最少依個moment吾需要
反而依家建立番依班年青人係做到實事既形象比較重要
你要知道有d人真係好傻,覺得政治同區議會勢力版圖係無關, 最緊要個候選人做到野就選佢. 拉下依d中間游民都有作用

----
又話時話,下次係咪應該吾好再比佢咁多自動當選(新界佬地盤除外)....依家証明吾駛資源吾駛有工作都掂,無理由再比佢話贏就贏
YHW 01:37 AM 11-25-15
唔係傘兵都可以係民主派, 問題係今時今日主流傳媒(由其係生果)啲標簽實在太過便宜, 甚至係誤導. 白鴿黨可以係本土派, 唔係基於雨傘運動出選嘅又可以係傘兵...
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面