Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108 508 1008  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
真仔 02:52 AM 08-02-15
作者: 小嘉:
強制首抽有4星角出架

我諗你有排求

日拍果邊SABER同貞德首抽AC成30000YEN
都唔知係咪既
刷足咁多日都冇見過4星英靈....
30000YEN真係唔過份
magnum 02:53 AM 08-02-15
強制首抽有4星角出架
我諗你有排求

日拍果邊SABER同貞德首抽AC成30000YEN
都唔知係咪既
第一抽只有4星或以下的角色, 其實抽果時佢都show晒有乜角色

日拍一萬尾buyout都無人要
30000有價無市
淘寶5星都係500蚊人仔樓下
GUSTAV 02:54 AM 08-02-15
原來第一野冇5星BBBB? 唔怪之得FING左成日影都唔見BBBBBBBBBBBBBB
小嘉 02:57 AM 08-02-15
作者: magnum:
第一抽只有4星或以下的角色, 其實抽果時佢都show晒有乜角色

日拍一萬尾buyout都無人要
30000有價無市
淘寶5星都係500蚊人仔樓下
就係有10幾人入BID我先講姐
無人入我講做乜

作者: GUSTAV:
原來第一野冇5星BBBB? 唔怪之得FING左成日影都唔見BBBBBBBBBBBBBB
強迫果抽最多都係4星
但我未試過洗到
magnum 03:00 AM 08-02-15
就係有10幾人入BID我先講姐
無人入我講做乜

強迫果抽最多都係4星
但我未試過洗到
http://auctions.search.yahoo.co.jp/s...2F+Grand+Order
就係好多唔洗15000即決
the fool 03:31 AM 08-02-15
有無人可以教我點先可以玩到隻game?(<從來無DL過電話Game玩...)
我上App Store話海外無得DL,試下google DL海外App方法搵到個叫ADK Downloader
早兩日DL左,用ES檔案瀏覽器裝左隻Game(其實有無其他無咁複雜o既方法),入到去話Maintenance緊,其實應該叫做裝到隻game
但昨晚想玩佢叫我Update,我試過用返ADK Downloader DL多次都唔得(佢Version話係1.0(2)唔知有無關?)
作者: jack-x:
要有更新檔先玩得sad
更新檔o後邊DL?App Store搵唔到...

同埋我想問我部電話係Sony Acro S會唔會好Lag?
真仔 03:35 AM 08-02-15
細細聲...我用QOO遊戲助手JA
the fool 03:44 AM 08-02-15
其實我o岩o岩都搵到個咁o既App,但未用過,又唔知o岩唔o岩用,所以都係想問下先...

更新左,o岩o岩DL完見到Title,不過我應該都要聽晚先得閒試(我聽日仲要返工orz)
謝解答
朔望~ 03:47 AM 08-02-15
搞乜又食我石...
按抽彈ERROR然後食左我2粒石又唔出野
小嘉 03:49 AM 08-02-15
又SERVER ERROR啦...
黑泥食埋我首抽英靈
朔望~ 04:00 AM 08-02-15
我想刷隻吾王都咁多災多難...
GUSTAV 06:27 AM 08-02-15
禮裝轉旦正到逆天

我唔想洗啦
傑斯特 07:40 AM 08-02-15
偽娘saber
鐵之侍 08:26 AM 08-02-15
剛試了週日特別任務,初級升經驗那個超難打使我浪費10點行動值

之後選了初級升絆那個像樣多了,一加絆就有600多,升的經驗也ok,值得花10點行動值去打
ko121314 08:33 AM 08-02-15
又要求指教
手上有2個save, 1個係首2抽都4星 (2抽都係首抽可以抽到的偽娘saber)
另一個係抽埋40石, 都係2個4星人+2張4星禮裝, 但係有B狐
應該玩邊個好

4星黎講B狐真係超勁, 好彩抽中3張B狐buster卡一下秒萬幾血不是夢
ko121314 08:39 AM 08-02-15
作者: 真仔:
刷足咁多日都冇見過4星英靈....
30000YEN真係唔過份
留錯左save, 抱歉
下次刷到4星再放番出黎
~小鬼~ 10:41 AM 08-02-15
隻game 好似係凸破會換圖....
5*果D除時成世都係同一張圖
T.K. 10:44 AM 08-02-15
作者: GUSTAV:
禮裝轉旦正到逆天

我唔想洗啦
你不是還有寶具(ex ):gir之財寶嗎?
T.K. 10:47 AM 08-02-15
http://page16.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/u81299619
呢個好似好抵www
rfdingo 10:57 AM 08-02-15
15000左右既得吾王同貞德兩隻者
其他無咩人要就平好多

利申第1次刷,第3定4抽出左貞德,第1日仲有石送所以直接抽到咁多下
蛋撻王子 12:51 PM 08-02-15
4星英靈有冇師兄有需要既~?
其實我刷左成晚洗走左好多隻..
有需要我就留低SHARE出黎~?
T.K. 01:11 PM 08-02-15
作者: 蛋撻王子:
4星英靈有冇師兄有需要既~?
其實我刷左成晚洗走左好多隻..
有需要我就留低SHARE出黎~?
包尾殺/
當login game玩
蛋撻王子 01:14 PM 08-02-15
作者: T.K.:
包尾殺/
當login game玩
咁我KEEP一KEEP住先
聽講IOS未有~
可能到時會有用既

我見巴哈個邊4星都好多人要
先諗到駛唔駛留起佢比有需要既師兄~
T.K. 01:18 PM 08-02-15
所以包尾殺
蛋撻王子 01:20 PM 08-02-15
作者: T.K.:
所以包尾殺
刷到依家先諗到呢樣野..

好多英靈白白犧牲左

不過都仲係未見一張5星英靈....
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58 108 508 1008  ... 最後

返回主題版面