Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-20, 03:52 PM   #76
cat8642
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: jason 仔 查看文章
我會switch日,ps4中.因為switch我儲開日版
買咗 switch 中文版@KT HKD358.- 都係會開 switch 玩機會大啲,聽日出旺角睇下搵唔搵到 PS4 日版先 ...
cat8642 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-20, 04:04 PM   #77
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 野良猫 查看文章
一嚟就玩very hard
然後第一場用哂兩個回復
第二場直頭俾人會心完再普攻兩下便當

都係等夠一隊人先調番高難度
我死左5次 果斷轉番Normal先

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-20, 08:56 AM   #78
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
玩緊日版
過咗醫院就會出現葛葉雷道
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-20, 01:30 PM   #79
兄澤命斗
Game Master

註冊日期: Jul 2002
DELETE

此篇文章於 02-02-21 02:16 AM 被 兄澤命斗 編輯。
兄澤命斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-20, 02:03 PM   #80
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: 兄澤命斗 查看文章
PS4 日版 限定版 全新 原價出讓唔知有冇人想要
係唔係無中文,如果有中文我有興趣
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-20, 02:48 PM   #81
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
日版無中文呀

引用:
作者: 兄澤命斗 查看文章
PS4 日版 限定版 全新 原價出讓唔知有冇人想要
即係幾錢呀?

此篇文章於 10-30-20 02:57 PM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-20, 05:11 PM   #82
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
乜你地玩慣左最高難度^^!!!

舊 10-30-20, 05:29 PM   #83
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

Persona系列黎講玩Hard唔難 係玩Manic先開始痛苦
不過メガテン3本身係難玩過Persona

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-30-20, 11:57 PM   #84
hkboy1106
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
引用:
係日都知道PS4日版係唔會有中文,只能買中文版的,NS版就唔知有冇得轉啦,

我買左中限等我有時間先玩有GAME未白金

PS4閃之軌跡III 已白金

PS4閃之軌跡IV 努力中
hkboy1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-20, 12:17 AM   #85
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
PS4同NSW版要下星期先有得玩,日森用ECMS要等等等。

玩住No More Heroes先。

舊 10-31-20, 11:29 AM   #86
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: hkboy1106 查看文章
係日都知道PS4日版係唔會有中文,只能買中文版的,NS版就唔知有冇得轉啦,

我買左中限等我有時間先玩有GAME未白金
仁王 日版有中文
舊 10-31-20, 01:11 PM   #87
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: rinxlun 查看文章
日版無中文呀

即係幾錢呀?
麻煩晒師兄,我日版好多年前玩過,但唔識日文,今次想玩返中文
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-20, 04:43 PM   #88
hkboy1106
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
中限有件3送,不過係L馬唔知你地岩唔岩啦,我岩岩好

PS4閃之軌跡III 已白金

PS4閃之軌跡IV 努力中
hkboy1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-20, 06:25 PM   #89
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
麻煩晒師兄,我日版好多年前玩過,但唔識日文,今次想玩返中文
有中文化的話,想玩返中文都正常
起碼睇得明個故事
不過如果唔係衝限定版,依隻可以慢慢先買都未遲
舊 10-31-20, 06:49 PM   #90
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
銀座前BOSS轉番做HARD都打到,睇嚟可以再挑戰HARD
係敵人攻擊力高三四倍,血量都係差唔多
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-20, 11:30 PM   #91
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: aquarius 查看文章
玩緊日版
過咗醫院就會出現葛葉雷道
下!?唔係到雷神大樓先出現咩?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-20, 12:51 AM   #92
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 野良猫 查看文章
銀座前BOSS轉番做HARD都打到,睇嚟可以再挑戰HARD
係敵人攻擊力高三四倍,血量都係差唔多
Normal都比マタドール屈到爆開
真係要記番起呢隻係舊時代ATULS,係要升下lv先

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-01-20, 02:22 PM   #93
cat8642

問問Ching們、中文版個DLC喺咪要連港版Store? 我用開日版個Store話無DLC ... thanks
舊 11-01-20, 02:54 PM   #94
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: cat8642 查看文章
問問Ching們、中文版個DLC喺咪要連港版Store? 我用開日版個Store話無DLC ... thanks
日版當然没有這個DLC 啊~~~

https://www.gaforum.org/showpost.php...8&postcount=62

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-20, 03:19 PM   #95
cat8642

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
收到!唔該晒Ching,咁要開返過香港store account 了!thx!
舊 11-02-20, 11:37 AM   #96
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
慈悲真係好易,加你攻同所得經驗,遇敵率超低
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-20, 04:22 PM   #97
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
比起慈悲MODE,在下比較想佢裝個AUTO PLAY同倍速。
近期玩開D2有D唔慣…

舊 11-05-20, 10:52 AM   #98
Eking

註冊日期: Feb 2006
AUTO PLAY....?? 變手遊? XD

舊 11-05-20, 10:54 AM   #99
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
昨天又有收費DLC登場。

PSN HK,$ 19up

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-20, 01:08 AM   #100
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
中文版個香爐係220v 3腳插?
日版110v係咪換左個燈膽就用得?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sell 全新 ps3 FFX/X-2 HD Remaster 中文 mission2007miss 買賣專區 3 10-29-15 09:40 PM
[收]FFX/X-2 HD Remaster PS4 superworm12 買賣專區 0 10-26-15 09:15 PM
放 ps4 the last of us remaster $180 shukei 買賣專區 0 11-05-14 07:39 PM
[PS2]真‧女神轉生III NOCTURNE マニアクス討論區 Orphan 攻略及心得交流區 89 06-18-06 10:09 AM
PS2]美版真・女神轉生3 Nocturne(日版加強版),預定04年發售 neo2046 電視遊戲討論版 53 04-04-04 09:52 AM

現在的時間是 11:19 PM

手機版 | APP版