Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-11-15, 05:41 PM   #1
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: Irwin 查看文章
剛剛開始玩,故事已玩到剛加入ASSASIN、可以CO-OP

不過有D野想問…

主角(玩家角色?)可以CUSTOM技能,有4點"A"(ASSASIN符號)可以用
想問"A"呢樣有無得透過進行任務賺番來?
如果無,係點先點開鎖(1)會好D?
本來就係進行任務拿技能點吧?

開鎖一定要學曬的

玩落去你就知

除非你開無雙
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-15, 01:14 PM   #2
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
雖然我一早解晒AC:U大部份衫(透過Assassin's Creed Initiates係Maintenance狀態下的Bug?)
不過,宜家透過AC:U更新,解放返果堆本來要網過手機APP及網迎站解鎖的寶箱及衫了,
總算係農曆新年又得著新衫過年先~!

Assassin's Creed Unity Finally Drops App, Web Requirements For Unlocks [UPDATE]

Update, 1:05pm: It looks like most of the outfits are now all associated with specific Initiates chests, which are themselves all unlocked, according to Ubisoft. I haven't had a chance to test this, but it seems that players will just need to find the right chest. Here's a screencap of one of the new requirements; compare that to the old one, as shown in the shot atop this post:

http://kotaku.com/assassins-creed-un...men-1686552169

另外,知唔知呢個叫"Underground Armory Pack"的免費DLC,
其實係收錄咗邊幾件武器及衫?
因為我更新完AC:U入面多咗好多嘢一次解放咗…

Assassin's Creed Unity - Underground Armory Pack
https://store.xbox.com/zh-HK/Xbox-On...5-d7534fd3f379
Arm and Protect your assassin with the Underground Armory Pack. Includes, 2 pieces of gear, 5 weapons and 2 outfits.

舊 01-17-15, 02:57 PM   #3
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
坐馬車去坐馬車返,至於在那裏就不知道了,應該是DEAD KING開頭那裏吧

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
就係揾唔到架馬車
開大地圖,就好易搵到的了。

DLC地圖有地面同地底兩層,XBOX One版好似係按RS轉換(PS4應該係R3)。

個LOGO印象中好似係一個P字嚟。

此篇文章於 01-17-15 03:03 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-15, 02:27 PM   #4
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
個隻手機 App 係咪真係想人唔玩....
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-15, 06:26 PM   #5
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
請問有無人死過SAVE?

昨天明明都順利玩緊,今日開GAME就由頭開始返。用PSN下載返個SAVE都係咁

有無人有計

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-15, 09:55 AM   #6
庵野迷
Game Master
無在原点

註冊日期: Nov 2002
Nintendo Switch IDSW-1199-7658-3976
3DS Friend Code0662 3760 7609
PSN  IDmyhong
我第一日DL左Dead kings 琴日諗住開來玩
已經顥示DL完成但入game後theatre的馬車冇得入去

我玩行版game但用日PSN ACCOUNT唔知係有無關係
庵野迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-15, 02:03 AM   #7
浪子《妖狐》
Junior Member

註冊日期: Dec 2013
可唔可以問舊系列架?
我想開始玩中文版及最齊內容碟,有無介紹?係咪應該由第3集華盛頓版(中文版)開始玩?

舊 02-26-15, 05:05 PM   #8
亞比斯
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: 浪子《妖狐》 查看文章
可唔可以問舊系列架?
我想開始玩中文版及最齊內容碟,有無介紹?係咪應該由第3集華盛頓版(中文版)開始玩?

剩係玩呢3部曲得架啦

其他唔洗玩
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-15, 03:58 AM   #9
浪子《妖狐》

引用:
作者: 亞比斯 查看文章

剩係玩呢3部曲得架啦

其他唔洗玩
ps3有無中文版?

舊 02-27-15, 01:47 PM   #10
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
ps3有無中文版?
好可惜, Ezio三部曲未開始中文化

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-15, 01:59 PM   #11
浪子《妖狐》

但我英文白痴,想由中文版玩起^^"

舊 02-27-15, 01:45 PM   #12
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: 亞比斯 查看文章

剩係玩呢3部曲得架啦

其他唔洗玩
呢隻抵玩,我都係由呢代開始(隻AC 1讀唔到碟,好怪…)
EZIO由後生去到真正大師(老伯)經歷好多野…

引用:
ps3有無中文版?
無中文,可以SET英文字幕睇
唔會好難明

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 02-27-15 02:14 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-15, 10:20 PM   #13
浪子《妖狐》

買左ps3 3中文best版135好低
但唔系好熟玩法,要研究下

舊 04-18-19, 07:33 AM   #14
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
可惜PSN 無

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 11:31 AM   #15
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: DC 97 查看文章
可惜PSN 無
佢特價個時好平咋...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 09:32 AM   #16
padage

註冊日期: Nov 2016
呢代故事好一般,但畫面係ps4指標級,起源同奧德賽都比唔上
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 12:08 PM   #17
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
刺客gameplay已經悶, 但佢個world building同美工真係頂尖. 尤其是重現歐洲地標.... koei 整無雙雖然又係用歷史做題材, 但呢方面真係差距幾光年, 完全比唔上.

舊 04-18-19, 01:03 PM   #18
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: wing 查看文章
刺客gameplay已經悶, 但佢個world building同美工真係頂尖. 尤其是重現歐洲地標.... koei 整無雙雖然又係用歷史做題材, 但呢方面真係差距幾光年, 完全比唔上.
刺客如果你當佢導賞團咁玩其實幾正....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 01:08 PM   #19
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
其實我一直想買來玩.....看來又係時候

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放售 二手 PS4 Assassin's creed Unity 連預訂畫冊及開瓶器 shukei 買賣專區 0 12-15-14 05:44 PM
SELL PS4 Assassin's Creed Unity 中文版 豆腐多 買賣專區 1 12-05-14 08:09 PM
[徵求] PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】 ricky828 買賣專區 2 01-17-14 10:14 AM
[出售] 100% 全新 PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】$250 chiwai107 買賣專區 3 01-15-14 09:29 AM
[出售] Xbox One Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】 verdy_returner 買賣專區 0 12-25-13 02:10 AM

現在的時間是 03:22 AM

手機版 | APP版