Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-15-13, 10:09 AM   #151
星___星
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2009
引用:
作者: 飛燕 查看文章

裸度又變高了
雙鑽頭髮型價格已經突破天際,早知初初2百幾萬時就買.....
星___星 目前離線  
舊 02-15-13, 10:27 AM   #152
CJ Johnny
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
XBox Live GamertagCJ Johnny
唔開 Ultimate,

整個吟叫 AQ, Advance Quest,
再用番 D遊戲初期三星武器, 加四粒星, 染紅,

嘩, 呀酒井老師, 下一批係唔係用 D 六星, 加四粒星, 染紫, 又會叫乜 Quest!
CJ Johnny 目前離線  
舊 02-15-13, 10:39 AM   #153
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 星___星 查看文章
雙鑽頭髮型價格已經突破天際,早知初初2百幾萬時就買.....
剛剛望一下已經400
好恐怖

我300萬時入
全部身家
飛燕 目前離線  
舊 02-15-13, 11:49 AM   #154
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
佢而家咁做個策略咪就係要趕絕マルグル囉...
你有心玩アドバクエ全殲o既, 堆カプセル一定唔使$就打齊

一直都係度試水溫睇反應, ハム你都唔係第一日做ga la
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 02-15-13, 02:26 PM   #155
飛燕
懺悔不用等

現在個Quest先叫正常
出怪量足,唔會跑餐死無怪
又夠高LV

同埋要打支入場費,變相有D目標去完成
而不是估估下打到S就boss or 周一萬年

那麼
光頭你設計12人玩法時,究竟個腦想緊乜?
點解以前4個人落場,又唔跳多d怪出黎?
飛燕 目前離線  
舊 02-15-13, 04:53 PM   #156
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
又夠高LV

那麼
我覺得12個人打最初是非常好玩又熱鬧, 只是大家打到後期沒什麼好打時, 大家自然就會去最有效率的打法轉轉轉, 如果沒有12人齊齊轉轉轉, 要打素材昇6職真係好痛苦
KA版柯柏文 目前離線  
舊 02-15-13, 05:02 PM   #157
kanone
Game Master

尋日玩左陣個Advance任同全走無分別只係高攻多血左
公會叫又無人打寧願出新Map有Multi area好過
kanone 目前離線  
舊 02-15-13, 05:04 PM   #158
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
又夠高LV

那麼
ぼっち氏ねってことですね、わかります
AQ不可以亂入
一個人又不夠火力(還要限1HR)
就算有公會但你活躍的時間跟公會其他人可以打的時間不一樣已經可以不用打了

舊 02-15-13, 05:37 PM   #159
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: knight-philip 查看文章
ぼっち氏ねってことですね、わかります
AQ不可以亂入
一個人又不夠火力(還要限1HR)
就算有公會但你活躍的時間跟公會其他人可以打的時間不一樣已經可以不用打了
佢唔搞咁多條件
一開始寫quest有掃討率,打夠數過關就無人掛住走圈啦
再加玩多幾轉有加成個system,咁應該keep住有人打

AQ每+3,怪物LV+1
最高24...

火龍lv58已經一擊炸我過千
噴火700
飛燕 目前離線  
舊 02-15-13, 06:00 PM   #160
Thaws

AQ 開房可以SET定3/4人開拖....點會ぼっち
好多時你肯問就會有,
最怕唔係唔夠火力, 最怕係唔識做野
拍正隻傻o既fo唔識用ゾンディサザンラザン提高效率o既真係拿拿林打完走人算
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 02-15-13, 06:11 PM   #161
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

引用:
作者: Thaws 查看文章
好多時你肯問就會有,
拍正隻傻o既fo唔識用ゾンディサザンラザン提高效率o既真係拿拿林打完走人算
由手機版發出
跟野團就又有另一個問題(雖然公會團如果缺了1,2次的話都一樣會出事

例子:
A:不如去打森林AQ吧
B:剛跟了野團打完森林,沒有膠囊a了....不如打砂漠?
A:砂漠的話到我膠囊不足了...

酒井你好搞不搞為什麼要把入場卷分成3種
最終不就會搞得似PS3的GBO一樣過敕嘛...(大家為了能夠約好朋友一起打結果要計好時間,有空閒時間都未必會去打

舊 02-15-13, 06:13 PM   #162
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
作者: kanone 查看文章
尋日玩左陣個Advance任同全走無分別只係高攻多血左
公會叫又無人打寧願出新Map有Multi area好過
有幾種新10星武只在Advance任出現, 而且果堆精石合9星武的轉色10星非常強, 雖然果幾種9星也是好難出, 但總好過求100萬份之一機率的某幾把十乜星了
KA版柯柏文 目前離線  
舊 02-15-13, 06:23 PM   #163
飛燕
懺悔不用等

引用:
好多時你肯問就會有,
由手機版發出
吸一吸
OE一下

行得

引用:
作者: knight-philip 查看文章
跟野團就又有另一個問題(雖然公會團如果缺了1,2次的話都一樣會出事

例子:
A:不如去打森林AQ吧
B:剛跟了野團打完森林,沒有膠囊a了....不如打砂漠?
A:砂漠的話到我膠囊不足了...

酒井你好搞不搞為什麼要把入場卷分成3種
最終不就會搞得似PS3的GBO一樣過敕嘛...(大家為了能夠約好朋友一起打結果要計好時間,有空閒時間都未必會去打
佢家陣set ABC 3種入場費就係要玩家有理由打夠1圈3場
如果唔係邊有人再去摸舊場
飛燕 目前離線  
舊 02-15-13, 06:25 PM   #164
星___星

aq任=雷網=fo/te=其他職唔駛玩aq任?

唔想咁快出新難度就搞埋呢d多多限制既奇怪任出黎...
星___星 目前離線  
舊 02-15-13, 06:32 PM   #165
飛燕
懺悔不用等

我做純Hunter
家陣AQ有怪打唔洗跑Online已經感謝還神

大劍同自在槍兩種群體武有D用
飛燕 目前離線  
舊 02-15-13, 06:44 PM   #166
Thaws

引用:
我做純Hunter
家陣AQ有怪打唔洗跑Online已經感謝還神

大劍同自在槍兩種群體武有D用
而家係調番轉, aq最無能係gu
一發屋係aq完全無用, 本來唔想渣都要局換支10星大炮提高輸出
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 02-15-13, 06:47 PM   #167
Squall-Lucifer
懶人一個

引用:
而家係調番轉, aq最無能係gu
一發屋係aq完全無用, 本來唔想渣都要局換支10星大炮提高輸出
由手機版發出
在我打到十星大炮之前GU都是我打AQ的首選

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線  
舊 02-15-13, 07:19 PM   #168
星___星

想刷森林出既武器就要打沙漠儲a,但要入沙漠就要磨火山...
呢隻game既廢人度又上升多十倍了
星___星 目前離線  
舊 02-15-13, 07:31 PM   #169
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
新輝石武器一出
d舊武升到呢

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線  
舊 02-15-13, 07:32 PM   #170
ngman
Junior Member

註冊日期: Aug 2007
不好意思希望有人可以幫忙申請SEGA id
不知道為甚麽打了email入去說網絡混亂中但我試過不同時段也是一樣之後一入去還一直出現お客様の環境からはご利用できません。
找了一段時間知道可能是封了ip 之後轉了日本ip 都係網絡混亂中之後仲變左お客様の環境からはご利用できません。
之前冇聲的時侯也找了一段時間加上這個也有幾日了
email:ngman20052005@yahoo.com.hk 希望有人可以幫忙
不想放棄pso2
ngman 目前離線  
舊 02-15-13, 08:35 PM   #171
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
作者: 星___星 查看文章
aq任=雷網=fo/te=其他職唔駛玩aq任?

唔想咁快出新難度就搞埋呢d多多限制既奇怪任出黎...
我覺得是開發員扭盡六壬想大家4人team 去正正常常一場一場完成任務, 雖然效率低左, 但起碼我有玩番pso的感覺
KA版柯柏文 目前離線  
舊 02-15-13, 08:56 PM   #172
D.SANJI

註冊日期: Jul 2002
有限制既野團就咪鬼入,拎來受氣

本身隻game已經唔算高技術型,仲要講追求最高效率#
有d位清得慢會難打,自然就會諗計清得快d,set限制點打真係好多餘
D.SANJI 目前離線  
舊 02-15-13, 11:59 PM   #173
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
大炮我都係1500一下, 我見d fo一野雷3500

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線  
舊 02-16-13, 03:16 AM   #174
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
作者: ヨコ男 查看文章
大炮我都係1500一下, 我見d fo一野雷3500
難度越上去就越純追求火力, 我現在玩HU+FO也覺得兩邊不討好, 沒有了開頭混合職的好處了
KA版柯柏文 目前離線  
舊 02-16-13, 05:04 AM   #175
haku1976
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
XBox Live Gamertaghaku1976
周回浮游到傻(清matter), 去挑下dodo機
放低140粒地雷搞掂套機艦裝, 算有啲運仔

PSO2:
ship05/クリスッティーナ
ship07/タカネ・S(衝完キャンペーン放置中)

聲優病毒世衛標準等級2012(獨斷惡搞)
第5級(無得醫):釘宮病毒、花澤病毒
第3級(危險):能登病毒
第2級(幾聲咳):竹達病毒(擴散停滯中)
第1級(人畜無害):茅野病毒(擴散停滯中)
haku1976 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.007 Thaws PC電腦遊戲討論版 1020 02-01-13 04:21 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.005 08月01日中規模アップデート『天翔ける結晶龍』 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1019 09-18-12 07:29 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.004 7月04日サービス開始 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1007 08-02-12 03:44 AM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.003 OB6月21日開始 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1002 07-09-12 01:39 PM
★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.002 PC版今夏DL開始予定 ★星人44★ PC電腦遊戲討論版 1000 06-22-12 09:45 AM

現在的時間是 10:24 PM

手機版 | APP版